Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 29 Listopada Administrator Opublikowano 29 Listopada 15 lat minęło i mamy remake... Skuter 2 od @Pollacco... ale tym razem Król został zdymisjonowany... firma z Minato wygrała 😜 4
Administrator xmarcinx Opublikowano 30 Listopada Administrator Opublikowano 30 Listopada Czas zmieniać nazwę Forum.
zicoo62 Opublikowano 30 Listopada Opublikowano 30 Listopada Szacun panowie zarówno za klipa, tekst, nieśmiertelną muzę którą wyświstuje wiatr podczas każdej przejażdżki skuterem i za wielki dystans do siebie. Mało nie spadłem z krzesła podczas oglądania ze śmiechu. Cóż: umarł król, niech ........👍🙂
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 30 Listopada Klubowicze Opublikowano 30 Listopada 15 lat temu to była nuta FAJNA. Dużo wody w Wiśle od tego czasu upłynęło. Skutery się zmieniły. Ale............ Ta nuta nadal jest FAJNA . Odświeżona , rytmiczna a jak już wpadnie w ucho to siedzi jak przyklejona. @Pollacco 👍
Klubowicze nietoperz Opublikowano 1 Grudnia Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia Król był i jest, tylko jeden ! 4
tommac Opublikowano 2 Grudnia Opublikowano 2 Grudnia 8 godzin temu, nietoperz napisał(a): Król był i jest, tylko jeden ! Co prawda, to prawda 1
Klubowicze MarP Opublikowano 2 Grudnia Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia 11 godzin temu, nietoperz napisał(a): Król był i jest, tylko jeden ! Król doczekał się po prostu królowej 😉 1
Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Grudnia Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia Król to już za przeproszeniem, zdziadział, łamie go w kościach - czas na emeryturę. Czasy świetności to on ma już dawno za sobą. "Królowa" też nie za młoda, ale kolejne operacje plastyczne sprawiają, że jest wciąż ładna, powabna, lubiana i pożądana 😉. Jak dla mnie "Królowa" super, ale ta która ma na imię Integra 🛵 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Grudnia Klubowicze Opublikowano 3 Grudnia W dniu 1.12.2024 o 21:55, nietoperz napisał(a): Król był i jest, tylko jeden ! W dniu 2.12.2024 o 09:11, MarP napisał(a): Król doczekał się po prostu królowej 😉 10 godzin temu, Piootr napisał(a): Jak dla mnie "Królowa" super, ale ta która ma na imię Integra 🛵 Panowie mnie się wydawało że ten wątek dotyczy MUZYKI a nie tego kto jaki sprzęt uważa za De Best. 🤔 No ale widać się mylę 😒
Nazir Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia 8 godzin temu, arturo-bb napisał(a): Panowie mnie się wydawało że ten wątek dotyczy MUZYKI a nie tego kto jaki sprzęt uważa za De Best. 🤔 Są gusta i guściki - a o tym trudno dyskutować😉 Można robić przeróbki i czasem jest lepiej jak oryginał ... jednak stara wersja Sidneya do mnie bardziej przemawia. Ale być może i ta wersja komuś podejdzie: PS. Jednak "moje radio odkręcone na full" będzie jak poleci stary król☝️ No ale ja już nie jestem "🎶 małolatem podziwiającym na światłach"🤭 4
Sympatycy robert1973 Opublikowano 4 Grudnia Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia Hmmm melodię kiedyś słyszałem, ładna jest... i czy są nowe słowa do niej potrzebne???? hmmm nie wiem, stare były dobre, a czy nowe lepsze, nie sądzę ... czas pokaże Co do króla...jest, był i będzie.....jeden co nie @arturo-bb ??🤪 1
Klubowicze Patryk Opublikowano 6 Grudnia Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 😁 SKUTER vs SKUTER 2 Poddając pobieżnej analizie teksty porównywanych utworów, należy już na wstępie zauważyć, iż opis wymienionych pojazdów zawarty w tekstach, uwydatnia inne jakże odmiennie cechy bohaterów utworów. Słyszymy tam bowiem określenia: "Największy" w utworze, który powstał pierwszy i "Najlepszy" w drugim utworze, jakże różne i nie będące w konflikcie merytorycznym. Brawo! Z przyjemnością dogram wszystkie utwory na kartę SD w skuterze, a wtedy "... moje radio odkręcone na ful, wszyscy słyszą gdy podjeżdża Król." 2
Marcino1 Opublikowano wczoraj o 00:41 Opublikowano wczoraj o 00:41 Sydnej nie zawiódł :) Muza fajna, tekst z dystansem, taki fajny żart muzyczny nawiązujący do hitu sprzed lat, właściwie nawet dwóch :) ...a i tak każdy ma swojego "króla", dla mnie to zawsze był i będzie C650GT ;) Ps Tylko... who the f..ck is Przemek Pro... 😂
Rekomendowane odpowiedzi