Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Stycznia 2008 Sympatycy Opublikowano 30 Stycznia 2008 Chłopaki, co jest z Wami???? Spoko, jest !happybth Słodzicie aż się chce !happybth Jakie? dziwne posty, telefony Ja tylko nie chciałem robić OT. Może założymy osobny w?tek o żółtym Tmaxie i jego przeszło?ci? !tut Bawię się tak samo jak Wy
Gość Dragon Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 QUOTE (ultras @ 28-01-2008, 1:13 ) QUOTE (MariuszBurgi @ 23-01-2008, 19:05 ) ... Zreszt? co ja będę pisał... KLICK BOURNOUT AN 650 Kup potem używanego sprzęta po klubowiczu :-) jak kto? naiwny to kupuje nie takie rzeczy robilismy na zółtym Tmaxie Teraz już wiadomo czemu Dragon ze swoim B. miał problemy, chciał tak samo jak na filmie Mario. Obiecałe?... dałe? słowo, że nikomu nic nie powiesz jaki był faktyczny powód usterek w "B"... (Worlan - nie czytaj) Zawiodłem się na Tobie... me serce krwawi... jak silnik w Twoim byłym Tmaxie... !happybth !happybth !tut
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Stycznia 2008 Sympatycy Opublikowano 30 Stycznia 2008 QUOTE (ultras @ 28-01-2008, 1:13 ) QUOTE (MariuszBurgi @ 23-01-2008, 19:05 ) ... Zreszt? co ja będę pisał... KLICK BOURNOUT AN 650 Kup potem używanego sprzęta po klubowiczu :-) jak kto? naiwny to kupuje nie takie rzeczy robilismy na zółtym Tmaxie Teraz już wiadomo czemu Dragon ze swoim B. miał problemy, chciał tak samo jak na filmie Mario. Obiecałe?... dałe? słowo, że nikomu nic nie powiesz jaki był faktyczny powód usterek w "B"... (Worlan - nie czytaj) Zawiodłem się na Tobie... me serce krwawi... jak silnik w Twoim byłym Tmaxie... !happybth !tut Niech se krwawi, drugie serce (czytaj silnik) jest gotowe do przeszczepu. Jeszcze jeden przyszedł mi dokuczać !happybth
Abach Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Jeszcze jeden przyszedł mi dokuczać !happybth Grzegorz, nie zdziw się jak chłopaki zaczn? wbijać szpilki w żółty modelik T-Maxa 1:18, !happybth Oni po prostu tak Ci zazdroszcz? !tut
dr.big Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2008 (...)czytaj?c niektóre opisy widzę, że żółty jest teraz w modzie(...) Zolty zawsze byl najpiekniejszym kolorem dla skuta !OK . Do czasu kupna nastepnego ...
Gość Raq Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Dla porownania, z jaka "latwoscia" ten sam gosc wyciska Tmaxa .KLIK Już nie ten sam go?ciu ale, jak widać - dla chc?cego ....i mała Majka wystarczy choć trochę wagi swojej ma PS. niestety nie żółta... !tut !happybth !happybth !tut
Rekomendowane odpowiedzi