dr.big Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Bez komentarza ale respect, troche problemow przy podbiciu przedniego kola, ale pozniej ok jak na takia geometrie. Ciekawe co na to glowka ramy przy lądowaniach ? KLIK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Stycznia 2008 Administrator Opublikowano 23 Stycznia 2008 Bez komentarza ale respect, troche problemow przy podbiciu przedniego kola, ale pozniej ok jak na takia geometrie. Ciekawe co na to glowka ramy przy ladowaniach ?KLIK S?dzę, że ma co? podkręcone w przełożeniach i kompie. Kilka razy próbowałem zrobić to samo na seryjnej sztuce (ot tak zeby utwierdzic sie w przekonaniu ze jest to bez sensu) i nawet po przeł?czeniu w tryb manual trip, doci?żeniu tylnych podestów było to niewykonalne... Długo?ć kolumbryny+ ciężki przód nie pozwala podbić front wheel Generalnie widok do?ć niecodzienny... Ps. Główka ramy prosi o lito?ć
dr.big Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2008 Hehe, kiedys moze trafi na allegro jako "uzytkowany turystycznie" ... PS. Na pewno ma wydech leo, no i pewnie PowerCommandera...
drogowiec Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Do tego podbija przednie koło na wjeĽdzie na ten parking. Pozdrówka
miszczu Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 To chyba jaki? dawca, któremu jaki? nie?wiadomy wła?ciciel skutera pożyczył na chwilę maszynę.
-=Dee Jay=- Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 i w jedn? i w druga strone podbija o ile mnie wzrok nie łoszukuje
Sympatycy szorstki Opublikowano 23 Stycznia 2008 Sympatycy Opublikowano 23 Stycznia 2008 Haha, a kto? tu kiedy? wy?miał Dziawera za wheelie na Electrze (bodaj) Wg. mnie żaden "respect". Raczej lito?ci ! pzdr
dr.big Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2008 Respect za umiejetnosci, a dobor pojazdu pozostawiam ocenie ogladajcego. PS. Nie jest to miesiecznik ogolnokrajowy i artykul "odpowiedzialnego dziennikarza", tylko filmik zamieszczony przez zapalencow w necie, a to juz duuuza roznica .
Gość scottie Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Szkoda sprzęta i jak tu potem kupować używany Moto się wyklepie, a taki skuter? Wszystkie plastiki do wymiany... szkoda szkoda maszyny...
Gość Qkiz Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 phiiii... niech zrobi tak na przednim skoro taki kozak...
Wookash Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Dobry typ i znów potwierdza się stare porzekadło że "nie da się" to tylko założyć hełmu na lew? stronę !TAZ na mojej 50tce to się dało bez problemu na koło wbić
kfcent Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 ja to sie bardziej zszokowałem tym co Mariusz napisał... kilka razy próbowałem zrobić to samo seryjnej sztuce (ot tak zeby utwierdzic sie w przekonaniu ze jest to bez sensu) nie spodziewał bym się tego po Tobie swoja drog? go?ć ma skilla nie powiem...
Sympatycy orzech Opublikowano 23 Stycznia 2008 Sympatycy Opublikowano 23 Stycznia 2008 nie spodziewał bym się tego po Tobie Każdy ma jakiego? bzika, każdy jakie?..... i Mariusz nie jest wyj?tkiem. A Tobie nigdy nic nie wpadło do łepetyny !TAZ co odbiega od standardów Swoj? drog? szkoda sprzęta, ale wrażenie pozytywne. Może tak kto? na C1? Stawiam flaszkę jekiego? trunku markowego temu kto to zrobi na C1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Stycznia 2008 Administrator Opublikowano 23 Stycznia 2008 Swoj? drog? szkoda sprzęta, ale wrażenie pozytywne. Spokojnie... do takich dziwnych prób wykorzystuje się "odpowiednie" pojazdy i to często za zgod? ich wła?cicieli. Daje 99%, że typ z filmiku także nie wheel' uje na swoim prywatnym skuterze !TAZ Próbować można różnych rzeczy, ważne aby było to robione w bezpiecznym miejscu i z głow?. Ps. Pamiętam jak kiedy? pewien jegomo?ć poprosił mnie o spalenie laczka w jego prywatnym An 650 . Sam stał z boku i kręcił film . Zreszt? co ja będę pisał... KLICK BOURNOUT AN 650
Gość shrek Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Siemka. Powiem tyle że go?ć jest niesamowity aby trgn?ć burgra na koło. Nie będę próbował - szkoda sprzęta.
Kacza Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 olaboga Heh respekt dla goscia bez kitu !TAZ Fajnie wyglada taki kolos na kole
Radio Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 No...no...No... Hmm...fajnie tak popatrzeć z boku !TAZ ....niczym nie ryzykuj?c
Gość Dragon Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ps. Pamiętam jak kiedy? pewien jegomo?ć poprosił mnie o spalenie laczka w jego prywatnym An 650 . Sam stał z boku i kręcił film .Zreszt? co ja będę pisał... KLICK BOURNOUT AN 650 Mariusz... A co na to lekarz???? Co do filmiku zasadniczego - dla nas skuteromaniaków to nic dobrego bo za chwilę nie będzie nic co będzie nas odróżniało od "innych" motocykli... a sam skuter przestanie być postrzegany tak jak by?my sobie tego życzyli...
Gość ookamisan_hexagon Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 A propos tych krucyfikujacych i dekapitujacych postow na poczatku... Panowie, (ew. Panie) koles jest niesamowity, nie dosc ze stawia to (no offence) BYDLE na kolo to jeszcze... kladzie go spowrotem jak jedynego syna do lozeczka... popatrzcie uwaznie, w wiekszosci podejsc amory nawet nie dobijaja do konca! Dla mnie bomba!
Sympatycy szorstki Opublikowano 24 Stycznia 2008 Sympatycy Opublikowano 24 Stycznia 2008 W ?wietle większo?ci komentarzy, widzę że burgmania jednak się "rozwija"... Przepraszam zatem fanów wheeli, stoppi i stuntu na maxipojazdach z płozami, za swój nietolerancyjny.dekapituj?cy i krucyfikuj?cy komentarz... Doł?czam się więc: RESPECT dla typa, co idzie AN650 "na koło" i "widać że amory nawet nie dobijaj? do końca jak go kładzie do łóżeczka" ! Powiem więcej, tam jest więcej filmików z T-Max-ami w roli głównej i podobnych "wyczynach" - polecam, respect... Czekam na pierwszego backflipa na AN650, to będzie bomba ! pzdr A'propos, Bigu, nie chodziło wtedy tyle o dziennikarza z jakiego? pisma, a o fakt, że nie do tego sprzęt na którym się wygłupia został stworzony, "filozofię", opinie ?rodowiska... etc... Ogólnie, ?więte oburzenie. Nikt o wirtuozerstwie w postawieniu electry na koło ani o niedobijaj?cych amorkach się nie rozpisywał ani nie eksajtował się tym. Przeczytaj archiwum.
-=Dee Jay=- Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Co do filmiku zasadniczego - dla nas skuteromaniaków to nic dobrego bo za chwilę nie będzie nic co będzie nas odróżniało od "innych" motocykli... a sam skuter przestanie być postrzegany tak jak by?my sobie tego życzyli... Oj tam, troche za bardzo demonizujesz palenie gumy. Oczywiscie na ?rodku ulicy, czy w centrum miasta (ups ) to moze i nie jest najm?drzejsze ... ale przypadek na filmie, czy podczas testu Nexusa, albo jak Przemo w Hexie łoił gume aż pękła, nikomu krzywdy nie zrobił, nie przeszkodził, widoczno?ci nie ograniczył. A z jakich? powodów dym z opony jest pewnego rodzaju atrakcj? - na Moto GP, F1 czy WRC także u?wiadczyć można pokazowego jarania laczków i jako? nie wywołuje to oburzenia ... pozdrowił
Gość Dragon Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Co do filmiku zasadniczego - dla nas skuteromaniaków to nic dobrego bo za chwilę nie będzie nic co będzie nas odróżniało od "innych" motocykli... a sam skuter przestanie być postrzegany tak jak by?my sobie tego życzyli... Oj tam, troche za bardzo demonizujesz palenie gumy. Oczywiscie na ?rodku ulicy, czy w centrum miasta (ups ) to moze i nie jest najm?drzejsze ... ale przypadek na filmie, czy podczas testu Nexusa, albo jak Przemo w Hexie łoił gume aż pękła, nikomu krzywdy nie zrobił, nie przeszkodził, widoczno?ci nie ograniczył. A z jakich? powodów dym z opony jest pewnego rodzaju atrakcj? - na Moto GP, F1 czy WRC także u?wiadczyć można pokazowego jarania laczków i jako? nie wywołuje to oburzenia ... pozdrowił Dee... Nie chodziło mi w moim po?cie o palenie gumy przez Mariusza... dopisek przy Mariuszu to taki "dżołk"...
dr.big Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2008 (...)A'propos, Bigu, nie chodziło wtedy tyle o dziennikarza z jakiego? pisma, ao fakt, że nie do tego sprzęt na którym się wygłupia został stworzony, "filozofię", opinie ?rodowiska... etc... Ogólnie, ?więte oburzenie. Nikt o wirtuozerstwie w postawieniu electry na koło ani o niedobijaj?cych amorkach się nie rozpisywał ani nie eksajtował się tym. Przeczytaj archiwum. Yes, yes, yes ... masz racje i juz . Nic mi o amorkach nie wiadomo, ani Burga ani Electry . Jak dla mnie temat skonczony .
Gość elwood_blues Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Wheelie na 50-ce to jeszcze mogę przełkn?ć, chociaż nie przepadam za niszczeniem skutera, ale wheelie na kanapowym skuterze to chyba jaka? pomyłka. Może znajdzie się kto?, kto zrobił lub zrobi "wheelie" lub "stoppie" dosiadaj?c choppera z wysuniętym przednim widelcem.....kto wie... "Różne stworzenia Boże som na ?wiecie.... i bardzo dobrze....niech sobie bendom....tylko nie na kanapowcach...w morde..." (cyt. Janusz Gajos, Kabareton Opole 1991) pozdr.
-=Dee Jay=- Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Co do filmiku zasadniczego - dla nas skuteromaniaków to nic dobrego bo za chwilę nie będzie nic co będzie nas odróżniało od "innych" motocykli... a sam skuter przestanie być postrzegany tak jak by?my sobie tego życzyli... Oj tam, troche za bardzo demonizujesz palenie gumy. Oczywiscie na ?rodku ulicy, czy w centrum miasta (ups ) to moze i nie jest najm?drzejsze ... ale przypadek na filmie, czy podczas testu Nexusa, albo jak Przemo w Hexie łoił gume aż pękła, nikomu krzywdy nie zrobił, nie przeszkodził, widoczno?ci nie ograniczył. A z jakich? powodów dym z opony jest pewnego rodzaju atrakcj? - na Moto GP, F1 czy WRC także u?wiadczyć można pokazowego jarania laczków i jako? nie wywołuje to oburzenia ... pozdrowił Dee... Nie chodziło mi w moim po?cie o palenie gumy przez Mariusza... dopisek przy Mariuszu to taki "dżołk"... tak, zauwazylem ze tym razem to dzołk ale generalnie, palenie gumy to tez nic strasznego IMHO oczywiscie...
Rekomendowane odpowiedzi