Gość Raq Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 .. kladzie go spowrotem jak jedynego .... popatrzcie uwaznie, w wiekszosci podejsc amory nawet nie dobijaja do konca! Dla mnie bomba! i jasne - słuszna uwaga , choć jak zauważyli poprzednicy kole? wykorzystuje do podniesienia próg - przynajmniej z jednej strony. oprócz ewentualnie wcze?niej wspomnianych modyfikacji, dodatkowego "ułatwiacza" dopatrywałbym się w baaardzo sztywnym przednim zawieszeniu. to by moglo tez wyja?niać nie dobijanie zawieszenia przy l?dowaniu. a poza tym każdemu wolno wykorzystywać sprzęt wg. własnego uznania. teren bezpieczny, je?li stwarza zagrożenie to w zasadzie dla siebie. wg. mnie fajny trick. Kilka razy próbowałem zrobić to samo na seryjnej sztuce i nawet po przeł?czeniu w tryb manual trip, doci?żeniu tylnych podestów było to niewykonalne... Mariusz - Recpekt, że próbowałe? widzieli?my już wcze?niej takie akcje na T-max'ie, ale An-tek to już trudniejsze zadanie, zwłaszcza bez stelaża na nogę. a to, że jakikolwiek sprzęt został do czegokolwiek stworzony, nie oznacza zaraz, że nie można (bo to wywoła ?więte oburzenie ), wykorzystać go w innym celu. wła?nie dlatego ?wiat jest ciekawy a łożyska główki się wymieni - w końcu nie ma informacji, że uprasza się ogl?daj?cych o wpłatę na łożysko Co do filmiku zasadniczego - dla nas skuteromaniaków to nic dobrego bo za chwilę nie będzie nic co będzie nas odróżniało od "innych" motocykli... a sam skuter przestanie być postrzegany tak jak by?my sobie tego życzyli... Dragon zauważ, że w zasadzie nasze życie składa się ze stereotypów. i to życie jednoczesnie weryfikuje na ile się te stereotypy potwierdzaj?. jedna jaskółka wiosny ....itd. spotkałem już sporo ludzi, którzy zafascynowani kupowali sportowe maszyny. no bo na Eurosport - MOTO GP, za oknem samochodu widać kolesi jak daj? czadu, pędz? 200km/h po miejskich ulicach - pewnie super go?cie, choć dla większo?ci społeczeństwa szaleńcy. to oni też tak chcieli. po zakupie i pierwszych "metrach" schodzili z maszyn zieleni. potem żeby nie było wstydu "jeĽdzili" sezon, zanim sprzedali. Litrowymi maszynami 100km/h na szóstym biegu, bo bali się przeci?gn?ć jedynkę do 136km/h i widzisz takiego - motocyklista, kombinezon profi, maszyna 150KM - 108Nm a on 80-k? po miachu, zgodnie z przepisami. jak się przyjrzysz po ulicach sam takich zobaczysz, a jednak stereotyp pozostaje. przecinak = szaleniec na torpedzie. ale na taki stereotyp usilnie pracuj? inni, a media to propaguj?. tak więc kończ?c przydług? wypowiedĽ - uważam, że jeden kole? NIE zapracuje, na zmianę wizerunku Skutera w oczach społeczeństwa. odpowiedz sobie ile razy kto? w samochodzie próbował się z Tob? ?cigać ze ?wiateł, bo widział skuter? dlaczego - bo skuter to....tylko skuter - pewnie max50-70km/h i koniec. taki stereotyp - choć to przecież nierzadko przy nawet 50-kach bzdurka. z drugiej strony odpowiedz sobie ile razy przekraczałe? dopuszczaln? prędko?ć na drodze? nie obawiałe? się wtedy, że psujesz wizerunek "spokojnego skuterzysty"? żartuje sobie, ale pewnie wiesz o co mi chodzi
dr.big Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2008 Dla porownania, z jaka "latwoscia" ten sam gosc wyciska Tmaxa . KLIK
MISIEK Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Dla porownania, z jaka "latwoscia" ten sam gosc wyciska Tmaxa !yeah .KLIK ...no, ...no ?! Nie powiem, ...podziwiam, umiejętno?ci, ...choć sam bym nigdy tego nie zrobił. Po pierwsze szkoda sprzętu, po drugie ...hee, hee ...bo nie umiem -chyba musiałbym mieć uniform z bolida, drogę z g?bki i tuzin (...albo dwa) sprzętu ...do kasowania.
Darus77 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 gdzies juz tego gostka widzialem to samo robil t-maxem i bylo chyba o ile pamietam tez na przednim kole;-) ale nie chce mowic na 100 % bo pamiec mam dobra ale krotka
Administrator Artix Opublikowano 27 Stycznia 2008 Administrator Opublikowano 27 Stycznia 2008 A ja stawiam skrzynkę wódki temu kto postawi na kolo C1 !piwko
ultras Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 ... Zreszt? co ja będę pisał... KLICK BOURNOUT AN 650 !piwko !OK Kup potem używanego sprzęta po klubowiczu :-)
Gość Raq Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 A ja stawiam skrzynkę wódki temu kto postawi na kolo C1 !piwko tak w pierwszej chwili dla nieobeznanych z "wajch?" to i postawić C1-kę na dwa koła to też jest sztuka !OK !OK !piwko
ortos Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 A ja stawiam skrzynkę wódki temu kto postawi na kolo C1 !piwko pozdr... ortos
Administrator Artix Opublikowano 28 Stycznia 2008 Administrator Opublikowano 28 Stycznia 2008 Piekna fotka Ortos, ale mowa o wersji cywilnej a w wersji cross. Choc przyznaje ze banan na ustach sie pojawil widzac ze C1 nie tylko sluzy do jazdy w garniaku !piwko
ortos Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Piekna fotka Ortos, ale mowa o wersji cywilnej a w wersji cross. Choc przyznaje ze banan na ustach sie pojawil widzac ze C1 nie tylko sluzy do jazdy w garniaku ...widziałem kiedy? taki fimik o CYWILNEJ C1, ale nie mogę go znaleĽć teraz: na pewno Go?ć stawiał C1 na przednim kole, a może i na tylnym pozdr... ortos
Mario Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 ... Zreszt? co ja będę pisał... KLICK BOURNOUT AN 650 Kup potem używanego sprzęta po klubowiczu :-) jak kto? naiwny to kupuje nie takie rzeczy robilismy na zółtym Tmaxie Teraz już wiadomo czemu Dragon ze swoim B. miał problemy, chciał tak samo jak na filmie Worlan żartowałem
Sympatycy Worlan Opublikowano 28 Stycznia 2008 Sympatycy Opublikowano 28 Stycznia 2008 ... Zreszt? co ja będę pisał... KLICK BOURNOUT AN 650 Kup potem używanego sprzęta po klubowiczu :-) jak kto? naiwny to kupuje nie takie rzeczy robilismy na zółtym Tmaxie Teraz już wiadomo czemu Dragon ze swoim B. miał problemy, chciał tak samo jak na filmie Worlan żartowałem Mario, a ja Ci zaufałem jutro powiadamiam moich ziomali, strzeż się, nie znasz dnia ani godziny Już nigdy nie kupię skutera od klubowicza . Tylko import z Włoch .
ortos Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 ...etam, że Mario złożył swojego żółtka z trzech to przecież wszyscy wiedz? pozdr... ortos
dr.big Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2008 No i na wyjezdzie w Chorwacji dawal go wszystkim do przetestowania !OK ...
Sympatycy Worlan Opublikowano 29 Stycznia 2008 Sympatycy Opublikowano 29 Stycznia 2008 Proszę nie kopać leż?cego. !kiss I tak mam strasznego doła.!OK Rozbieram plastiki i wiozę do lakiernika. Przemaluję na czarno, żeby chociaż wizualnie nie przypominał mi tej skatowanej maszyny.
dr.big Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2008 Proszę nie kopać leż?cego. I tak mam strasznego doła.!OK !kiss Rozbieram plastiki i wiozę do lakiernika. Przemaluję na czarno, żeby chociaż wizualnie nie przypominał mi tej skatowanej maszyny. Oj, Worlan, widze ze jestes czujny i sledzisz temat skatowanego Tmaxa bez przerwy . Nie przejmuj sie, najgorszego jeszcze Ci nie powiedzielismy ...
Sympatycy Worlan Opublikowano 29 Stycznia 2008 Sympatycy Opublikowano 29 Stycznia 2008 Bigu, a Ty by? nie ?ledził tematu jak by? się nagle dowiedział jak Twoja "miło?ć" była w przeszło?ci poniewierana przez klubowych kolegów !OK .
pilot Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Bigu,a Ty by? nie ?ledził tematu jak by? się nagle dowiedział jak Twoja "miło?ć" była w przeszło?ci poniewierana przez klubowych kolegów !kiss . Widzisz Grzesiu zachciało ci się T-maxa. !OK Teraz niech Ci kupi? nowego wramach rekompensaty.( tylko wybierz saobie kolor)
Mario Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 I jeszcze jak bylismy a Artem w Albani cała wioska na nim jeĽdziła, a jedna rodzina prosiaka do rzeĽni nim zawiozła i tak pożniej smierdział, ze jak Mariusz na Chorwckiej plazy robił wheelie ( na plazy na pisku bo jak sie przewracał zeby nie poobijał kolan) to pozniej sie rozchorowal od tego smrodu i wracał z Chorwacji samolotem !happybth ps. sam sie dziwie ze jeszcze jeĽdzi jak bylem przed sprzedaza u Qwakiego na przegladzie to mowili ze silnik zatarty , musi Yamaha z ruskimi wspołpracowac !happybth
dr.big Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 Mario, przestan, nie wyjawiaj calej prawdy o Tmaxie !happybth . A pamietasz jak wpadl do slonej morskiej wody !happybth ?
Mario Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Mario, przestan, nie wyjawiaj calej prawdy o Tmaxie !happybth . A pamietasz jak wpadl do slonej morskiej wody !happybth ? takich rzeczy sie nie zapomina , ok zostawmy to 2 polowke awari tmaxa przedstawimy za misiac !happybth
ortos Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 ...no dobra, bo chciałem przypomnieć parę faktów z wyjazdu do Rzymu !happybth O T-maxie już nic nie powiem, ale my?lę, że wielu mieszkańców Rzymu żółtego T-maxa pamięta do dzisiaj !happybth pozdr... ortos
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Stycznia 2008 Sympatycy Opublikowano 30 Stycznia 2008 O !OKK , znowu s? !happybth !happybth !happybth , Zwracam szanownym kolegom uwagę, że temat dotyczy AN650,. Słonko ?wieci, temp. 7 C. Zajmijcie się swoimi maszynami, bo to już czas najwyższy. Jak którego spotkam na swojej drodze - "rozjadę". !happybth !happybth !happybth
Mario Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 !happybth:) spoko nikt sie nie dowie jak bedziesz sprzedawał , zrobimy tak jak ja sprzedawałem kazdy swoje wpisy pokasuje !happybth ps. dobra konczymy ten zjazd z tematu i zarty bo sie nam Worlan zdenerwuje w koncu.
ortos Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 ps. dobra konczymy ten zjazd z tematu i zarty bo sie nam Worlan zdenerwuje w koncu. ...popieram Przedmówcę !happybth ale niech Przedmówca raczy oddać wreszcie Worlanowi "żółty avatar" ps do Worlana: sam chciałem kupić tego Żółtka, ale odpó?ciłem gdy dowiedziałem się, że Przedmówca jak sprzeda Żółtka to kupi biegowca dobrze, że teraz Przedmówca ma biegowca i żałuje... ps2 czytaj?c niektóre opisy !happybth widzę, że żółty jest teraz w modzie, więc warto?ć T-maxa w słusznym kolorze ro?cnie !tut
Rekomendowane odpowiedzi