Ziółek Opublikowano 18 Października 2024 Opublikowano 18 Października 2024 Cześć. Mam pytanie czy ktoś dosiada SYMA CRUISYM 125? Posiadam ten skuter w roku prod. 2022 i chętnie podzielę się spostrzeżeniami z użytkowania. Przejechałem dotąd 8500 km.
0 Ziółek Opublikowano 5 Marca Autor Opublikowano 5 Marca EndriuBis, nikt nie czuje się obrażony i w sumie fajnie, że jest, że nie stanowicie kasty zamkniętej. Dzięki i szacun😃
0 Patryk1974 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Proponuje spotkanie na Mazurach z wawy ok.200km, z GD 230km, sa domki, osrodek, pole namiotowe, mozna z wyzywieniem, mozna bez, mega sympatyczny wlasciciel/ pasjonat starej dobrej motoryzacji/ jezioro I klasy czystosci. kajaki, rowery wodne...ja przyjezdzam regularnie na przedluzone weekendy zapraszam wszystkich Pat:)
0 Krzynio66 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca w zeszlym roku bylem swoja fozra nad balatonem bez zadnego problemu
0 Patryk1974 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca szukam w dobrej cenie serwisu dla swojego Sym-a. co polecacie?
0 Ziółek Opublikowano 6 Marca Autor Opublikowano 6 Marca Gorzów Wlkp. ul. Koniawska "DOMINATOR". Pan Waldek rozkręca całego SYM-a, czyści, poprawia fabrykę i skręca z powrotem. Jechałem specjalnie z Koszalina. Części- mam namiar- w Sandomierzu, więc zobacz jaki problem jest z SYM-ami.😀
Pytanie
Ziółek
Cześć. Mam pytanie czy ktoś dosiada SYMA CRUISYM 125? Posiadam ten skuter w roku prod. 2022 i chętnie podzielę się spostrzeżeniami z użytkowania. Przejechałem dotąd 8500 km.
Top użytkownicy dla tego pytania
26
7
4
4
Popularne dni
5 Mar
9
20 Paź
8
4 Mar
8
18 Paź
6
Top użytkownicy dla tego pytania
Ziółek 26 odpowiedzi
Patryk1974 7 odpowiedzi
yossarian 4 odpowiedzi
Kazekkazek 4 odpowiedzi
Popularne dni
5 Mar 2025
9 odpowiedzi
20 Paź 2024
8 odpowiedzi
4 Mar 2025
8 odpowiedzi
18 Paź 2024
6 odpowiedzi
Popularne posty
Ziółek
PODSUMOWANIE: Skuter SYM CRUISYM 125 to ciekawa propozycja. 14,3 KM przy dużej masie 179 kg wypada dobrze pod względem przyspieszenia jak i prędkości maksymalnej. Wygodny, duży sprzęt, który nawet na
yossarian
Większą pojemnością nie będziesz musiał tak odkręcać jak na 125 żeby osiągnąć ten sam efekt, a reszta zależy od Twojej głowy :) Nikt Ci nie każe jeździć szybciej niż ograniczenia, mi na przykład zawsz
bartekst17
Hahaha nigdy nie byłem dobry "w początki". Dział regionalny odwiedzę napewno, a pogryzienia to się znowu tak nie boje bardzo - psa mam wielkiego 😉
Opublikowane grafiki
56 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi