Gość Dragon Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Mario. To jest Twój pierwszy post: czy warto kupić pokazowy (5 miesiecy) samochód przebieg 310 km , dodam ze silnik na paliwo ON ? Chodzi mi czy juz mogli go zajęĽdzic przy takim przebiegu ? A to jest Twój post który napisałe? ostatnio: tak tylko sie doradzałem z ciekawosci, skutera nawet nie mam, to co mam wymieniac bryke , ale Pleban dobrze kombinował . Aktualnie na powaznie zastanawiam sie nad kupnem skutera, oczywiscie wloskiego Bo po tamtym sezonie motocyklowym wiem jedno,ze jak czytam jakis test w gazecie i pisze autor ze, ten motocykl jest super na miasto i do dojazdow do pracy to jest DEB...EM Wytłumacz mi bardzo proszę (pewnie i inni s? też ciekawi) o co Tobie w końcu chodzi???? - i po co założyłe? ten temat????? Wiosnoooooooooo... wracaj...!!!!
Mario Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2008 Oj Dragon "czy warto kupić" to nie znaczy to samo " wła?nie kupiłem" a ni nie znaczy "chcę kupić". Były posty czy kupować testowe skutery a teaz mamy temat czy kupować testowe samochody Duzo ludzi jakos moje intencje zrozumiało i odpisało bardzo rozs?dnie nie robi?c dziwnych [OT]
ortos Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 ...jak włoski to kupuj ale włoski musi być CZERWONY może być jeszcze czarny, ale strasznie się brudzi, bo u nas nikt ulic nie sprz?ta pozdr... ortos
tomekmajesty Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 osobi?cie nie ma miesi?ca abym nie jeĽdził testowymi autami: - luty citroen c6 - styczeń alfa 159 - grudzień peugeot 308 itd. i..jeżdżę ostro w pełni wykorzystuj?c możliwo?ci auta, ale nie katuję i najważniejsze jeżdżę sam bez sprzedawców, ostatnie auto miałem 5 dni, w tym weekend natomiast kupiłbym testówkę, gdyby np. był to automat, wtedy sprzęgło nie jest katowane komputer nawet przy ostrej jeĽdzie nie pozwala na szaleństwo, ale czy jest sens jak s? już w polsce dealerzy, którzy daj? normalnie upusty od 15 do nawet 40% od cen katalogowych, wystarczy wej?ć na stronę www.ciesielczykauto.pl i wiele innych
Mario Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Opublikowano 13 Lutego 2008 osobi?cie nie ma miesi?ca abym nie jeĽdził testowymi autami:- luty citroen c6 - styczeń alfa 159 - grudzień peugeot 308 itd. i..jeżdżę ostro w pełni wykorzystuj?c możliwo?ci auta, ale nie katuję i najważniejsze jeżdżę sam bez sprzedawców, ostatnie auto miałem 5 dni, w tym weekend natomiast kupiłbym testówkę, gdyby np. był to automat, wtedy sprzęgło nie jest katowane komputer nawet przy ostrej jeĽdzie nie pozwala na szaleństwo, ale czy jest sens jak s? już w polsce dealerzy, którzy daj? normalnie upusty od 15 do nawet 40% od cen katalogowych, wystarczy wej?ć na stronę www.ciesielczykauto.pl i wiele innych tez sie o tym przekonalem jak mi dealer dał 159 na 2 dni . A co do firm Ciesielczyk i innych to nie kazdy chce kupowac od niezaleznych importerow ( zreszta to widac nawet u nas na forum ze zdecydowana wiekszosc jak nie wszyscy co kupowali nowe kupili w ASO) Zreszta u polskich dealerow mozna wynegocjowac na alfy lepsze ceny niz u niezaleznych co sprowadzaja niewiadomo sk?d
Sympatycy Worlan Opublikowano 13 Lutego 2008 Sympatycy Opublikowano 13 Lutego 2008 osobi?cie nie ma miesi?ca abym nie jeĽdził testowymi autami:- luty citroen c6 - styczeń alfa 159 - grudzień peugeot 308 itd. i..jeżdżę ostro w pełni wykorzystuj?c możliwo?ci auta, ale nie katuję i najważniejsze jeżdżę sam bez sprzedawców, ostatnie auto miałem 5 dni, w tym weekend natomiast kupiłbym testówkę, gdyby np. był to automat, wtedy sprzęgło nie jest katowane komputer nawet przy ostrej jeĽdzie nie pozwala na szaleństwo, ale czy jest sens jak s? już w polsce dealerzy, którzy daj? normalnie upusty od 15 do nawet 40% od cen katalogowych, wystarczy wej?ć na stronę www.ciesielczykauto.pl i wiele innych tez sie o tym przekonalem jak mi dealer dał 159 na 2 dni . A co do firm Ciesielczyk i innych to nie kazdy chce kupowac od niezaleznych importerow ( zreszta to widac nawet u nas na forum ze zdecydowana wiekszosc jak nie wszyscy co kupowali nowe kupili w ASO) Zreszta u polskich dealerow mozna wynegocjowac na alfy lepsze ceny niz u niezaleznych co sprowadzaja niewiadomo sk?d Sorry za OT, ale Mario zmień avatar, bo to mnie normalnie wkurza nie podszywaj się, dobra.... JeĽdzisz jak?? czarn? włoszczyzn? a avatar -> żółty japończyk beee...
Mario Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Opublikowano 14 Lutego 2008 dodra dobra jak tylko jakies fajne zdjatko GTV znajdę
Rekomendowane odpowiedzi