Tomasz35 Opublikowano 31 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia Zakupiłem okazjonalne takie cudo :) 52 tysiące kilometrów i sporo nowych części wsadzonych. Skuter nie odpalał wiecy zakupiłem jako uszkodzony. Jakimś cudem mój cudotwórca przywrócił go do życia:) Jak na swoje lata wygląda ok, na co dzień jeżdżę Honda VT 500 czy Deauville ale z czystej ciekawości zobaczę jsk się tym wozi:) 1 Odnośnik do komentarza
Grzech Opublikowano 31 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia To już youngtimer. Niech wozi bezpiecznie i bezawaryjnie. 1 Odnośnik do komentarza
Saper Opublikowano 31 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia Pilnuj poziomu oleju, lubią popijać. 1 Odnośnik do komentarza
Tomasz35 Opublikowano 3 Września Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września W dniu 31.08.2024 o 19:29, Saper napisał(a): Pilnuj poziomu oleju, lubią popijać. Dobrze, wiem o tym. To co było niesprawne to rozrusznik, który kradł prąd i skuter po nagrzaniu nie chcial odpalić. Podobnie miałem w VT 500. W Suzuki dalem nowy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi