Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DORIS Opublikowano 2 Kwietnia 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Kwietnia 2025 Znaleziona podczas sobotniej przejażdżki po kujawsko pomorskim 4
Vince Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Vince Opublikowano 6 Lipca 2025 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 Lipca 2025 Ożywiamy wątek: 4
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GrzechoCnik Opublikowano 6 Lipca 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 Lipca 2025 Jadę sobie skutem i spotkałem I zaraz zrobiła się 3
falco Opublikowano 15 Lipca 2025 Opublikowano 15 Lipca 2025 Nie do końca nazwa ale w końcu też znak... ;)
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 16 Lipca 2025 Użytkownicy Opublikowano 16 Lipca 2025 14 godzin temu, falco napisał(a): Nie do końca nazwa ale w końcu też znak... ;) To to w ogóle jakaś rzadkość 😂 pierwszy raz widzę 🤣
Klubowicze kenobi Opublikowano 16 Lipca 2025 Klubowicze Opublikowano 16 Lipca 2025 15 godzin temu, falco napisał(a): Nie do końca nazwa ale w końcu też znak... ;) A gdzie to???
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 16 Lipca 2025 Użytkownicy Opublikowano 16 Lipca 2025 3 godziny temu, falco napisał(a): Okolice Prehoryłe (lubelskie)... O matko to tam Wrony zawracają 😂 Kiedyś ( z siedem lat temu ) przejeżdżałem tamtędy jest tam krzyż z tablicą ( kamieniem/obeliskiem ) upamiętniającą mieszkańców wymordowanych przez Ukraińców . To ten znak pewnie gdzieś w Kryłowie lub Dołhobyczów bo to większe mieścinki z chodnikami były . Miałem wrażenie że czas tam się zatrzymał. 🛵
falco Opublikowano 16 Lipca 2025 Opublikowano 16 Lipca 2025 Przypomniałem sobie i choć nie mam fotki, to idealnie pasuje do tematu - Masłomęcz! ;) Wygrałem...? ;) 1
falco Opublikowano 10 Sierpnia 2025 Opublikowano 10 Sierpnia 2025 Zdjęć nie mam ale, to nie była zła wola i do meritum, mijałem: - Zła wola, - Dobra wola, - Stara wrona, - Nowa wrona. A na deser wciągnąłem: - Cybulice małe i duże.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GrzechoCnik Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 Sierpnia 2025 To ja w takim razie przesyłam dla wszystkich pań 3
Rekomendowane odpowiedzi