Vince Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Wątek chodził mi już po głowie od pewnego czasu. Wyjazd na Burgmanię 2024 dał okazję do ustrzelenia kilku interesujących tablic miejscowości. Wrzucam jako ciekawostkę i zachętę do dodawania kolejnych zdjęć. 2 Odnośnik do komentarza
Klubowicze GrzechoCnik Opublikowano 2 Czerwca Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Też coś mam 1 Odnośnik do komentarza
Klubowicze GrzechoCnik Opublikowano 2 Czerwca Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 1 Odnośnik do komentarza
Aardvark Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Może tak... 1 Odnośnik do komentarza
Klubowicze Jack Opublikowano 3 Czerwca Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2 Odnośnik do komentarza
Vince Opublikowano 3 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Brawo Jacuś, czekałem na tą wstawkę Odnośnik do komentarza
Klubowicze Jack Opublikowano 3 Czerwca Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2 Odnośnik do komentarza
Administrator Bomber Opublikowano 3 Czerwca Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Wszystkie dobre ale Jacek wygrał 🤣 2 Odnośnik do komentarza
snajper-psg1 Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Ale to bawimy się we wrzucanie zdjęć czy wszystkiego z internetu ze śmiesznymi nazwami? To drugie mniej wymagające! Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Czerwca Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2 godziny temu, snajper-psg1 napisał(a): bawimy się we wrzucanie zdjęć Sam sobie odpowiedziałeś. Odnośnik do komentarza
Vince Opublikowano 4 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca Nazwy niby zwyczajne, ale umieszczone razem przypominają, że gdzie się kończą Reguły, tam zaczyna się Pruszków. Świeżutkie, z dziś: 1 Odnośnik do komentarza
Sympatycy Cormoran Opublikowano 6 Czerwca Sympatycy Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca W dniu 3.06.2024 o 12:14, Jack napisał(a): Jack po prostu się posikałem 🤣🤣🤣 Odnośnik do komentarza
Klubowicze Jack Opublikowano 6 Czerwca Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 6 godzin temu, Cormoran napisał(a): Jack po prostu się posikałem 🤣🤣🤣 Ja też. 🤣 1 Odnośnik do komentarza
Klubowicze Piootr Opublikowano 8 Czerwca Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Wychodzi na to że zwycięstwo osiągnął Kutas Jack’a Odnośnik do komentarza
Administrator Bomber Opublikowano 9 Czerwca Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Vince kolekcjoner tablic Odnośnik do komentarza
Klubowicze Jack Opublikowano 9 Czerwca Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Żeby był dowód, że byłem. 😀 I na koniec specjalnie dla pewnej ładnej Pani. 😉😆 1 Odnośnik do komentarza
Vince Opublikowano 10 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Byłeś w Karolinie? No to nie na takie zdjęcie czekaliśmy Odnośnik do komentarza
Vince Opublikowano 10 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Bawimy się dalej Odnośnik do komentarza
Sympatycy robert1973 Opublikowano 10 Czerwca Sympatycy Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi