Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MariuszBurgi Opublikowano 4 Czerwca 2024 Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 Czerwca 2024 Kilka obiecanych obrazów 5
Klubowicze Aga Opublikowano 5 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2024 Domele również dziękują za zajefajną imprezę, pogaduchy, tańce, śmiechy! Fundi, Sławka i Ekipa wielki szacun! Towarzystwo - wyśmienite, pogoda - cudowna, jedzenie - przepyszneeeeee!!! Baterie nasze naładowane, pies po powrocie spał 2 dni ;) (smakosz)
Klubowicze Piootr Opublikowano 5 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2024 Ja także dziękuję za wspaniałe towarzystwo, pogaduchy, super wycieczkę z atrakcjami, bardzo dobrą kuchnię. @maroch75 za umilanie pobytu swoimi wieczornymi koncertami DJ'skimi, bo choć już nie tańczę muzykę bardzo lubię. Dziękuję kumplom z domku nr.20 za to że byli . Moje specjalne podziękowania dla @fundi600 - ty wiesz za co 🤗 - jeszcze raz serdeczne dzięki. Wrzucam kilka fotek mojego autorstwa. do zobaczenia za rok na 20 jubileuszowym zlocie Burgmanii. LwG
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. frodka2 Opublikowano 5 Czerwca 2024 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 Czerwca 2024 No to proszę 😉 Dzień pierwszy 3
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 5 Czerwca 2024 Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2024 47 minut temu, frodka2 napisał(a): No to proszę 😉 Dzień pierwszy Zaj.....e .Anetka dzięki za wspomnienia zabawe tanice i ogólnie całokształt ,nawet się załapałem do fotek (choć prawie mnie mnie było ) dobrze ze takich .Było mega zajebiscie w każdym momencie .Dzięki za wszystko 1
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. frodka2 Opublikowano 5 Czerwca 2024 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 Czerwca 2024 Dzień drugi Sorki ale te obrócone zdjęcia to nie ja 😉 To specjalnie dla Artura 🤣🤣🤣 za czepianie sów zdjęć w pionie 😜 3
Klubowicze frodka2 Opublikowano 5 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2024 Dzień czwarty -powrót Dziękuję za uwagę 😄😘 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Czerwca 2024 Administrator Opublikowano 5 Czerwca 2024 Frodzia, poszłaś po bandzie 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano 6 Czerwca 2024 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2024 Brawo dla Frodki za fotorelacje 👍🙂. Poczułem się jak bym był z wami 😉. Rewelacja 👍
Klubowicze frodka2 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 6 Czerwca 2024 20 godzin temu, 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 napisał(a): Frodzia, poszłaś po bandzie Miało być obszerna relacja więc jest!😉😄💪😁 11 godzin temu, Cormoran napisał(a): Brawo dla Frodki za fotorelacje 👍🙂. Poczułem się jak bym był z wami 😉. Rewelacja 👍 A dziękuję! ☺️
Klubowicze Marzena Opublikowano 7 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2024 Spotkanie północ,południe. 1
ERMI Opublikowano 8 Czerwca 2024 Opublikowano 8 Czerwca 2024 Będzie poprawnie politycznie. Zmieniłem wpis. A szkoda bo zdjęcie świetne i humorystyczne w skojarzeniach.
Klubowicze Marzena Opublikowano 8 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2024 Przez głupie komentarze zdjęcie usunięte.
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SlawoyAMD Opublikowano 21 Lipca 2024 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Lipca 2024 To już prawie dwa miesiące po Burgmanii... Jak ten czas leci. Ale dla przypomnienia tych miłych chwil... 5
Klubowicze Patryk Opublikowano 23 Listopada 2024 Klubowicze Opublikowano 23 Listopada 2024 Miłe wspomnienie
Rekomendowane odpowiedzi