Klubowicze maroch75 Opublikowano 2 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 2 Czerwca 2024 Melduję, że dotarlem do domu i....zmiotło mnie z planszy 🤣 Dziękuję wszystkim za famtastycznego spota i super zabawę. Szczegolne podziękowania dla organizatorów. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia 🤜🤛
Klubowicze Ravenka Opublikowano 3 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2024 Nasza ekipa również dotarła w deszczu do domu. Dziękuję Fundiemu i jego ekipie za włożony wysiłek w organizację zlotu, szczególnie miło spędziliśmy czas podczas wycieczki kolejką i w Biskupinie. Poza tym miło było się spotkać, z niektórymi nawet po wielu, wielu latach i powspominać "swoją młodość". Dziękuję i do zobaczenia🖐️
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Czerwca 2024 Administrator Opublikowano 3 Czerwca 2024 Kolejny już, 19 Zlot Maxi Skuterów *Burgmania 2024* przechodzi do historii. Jak ten czas leci... Na wstępie chciałbym bardzo podziękować @fundi600 i Sławce za organizację tak odpowiedzialnej imprezy. Podziękowania należą się również dla syna i zięcia za nieocenioną w takich chwilach pomoc. Kolejne thx składam na ręce @maroch75 i jego ekipie Radio Mbox wspomagającej stół DJ'ejski. To było mocne! Jak zawsze graliście TOP. Podziękowania także dla @GrzechoCnik za konkursy i wsparcie. Dla wszystkich przybyłych zlotowiczów - super, że byliście... że Wam się chciało. Także tym, którzy wpadli na chwilę przybić przysłowiową "piątkę" @SzymonSeptic @Yazin @STRAŻAK @Patrycja @robson i wielu innych 👊. @Bomber, dzięki za sprawy pakunkowo transportowe, @arturas za szybką produkcję wlepek, @oakowsky za "emergency towel" a @Artix za wsparcie mentalne w domku 😉 @ERMI, super xtra, że się pojawiłeś. To był powrót po latach z przytupem (radość). Miło było zobaczyć "po latach" @szamot @Bobas @krzysurban @michu @Tomekgdz dawno niewidziane osoby z Kuj-POM. Wybrane zdjęcia wrzucę w wolnej chwili. Czekam też na bogatą galerię od @frodka2 Do zobaczenia 👊 2
Yazin Opublikowano 3 Czerwca 2024 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Cieszę się, że mogłem wpaść choć na chwilę! Gdyby nie burze, które zmuszały do szybkiego powrotu…. Fajnie, że udało się spotkać kilka znajomych osób 🙂 Tego dnia wpadło kolejne 860 km na dwóch kołach 😍 Do zobaczenia przy następnej okazji 👍 1
Beata&Darek Opublikowano 3 Czerwca 2024 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Podziękowania dla organizatora i wszystkim co pomagali w przygotowaniu zlotu. Niestety to był nasz ostatni zlot, kolejny raz były aluzje w naszą stronę," kto nie pije ten nie nadaje się na zlot i nie powinien pojawiać się na zlocie". Ta pani była tak przejęta swoją opinią że nie widziała że siedzimy na ławce obok.
Tatko Opublikowano 3 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2024 Nie przejmuj się czyjmś pier....niem ja nie pije i nie przeszkadza mi to że ktoś hleje przyjeżdżajcie.
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arturo-bb Opublikowano 3 Czerwca 2024 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 Czerwca 2024 26 minut temu, Beata&Darek napisał(a): Niestety to był nasz ostatni zlot, kolejny raz były aluzje w naszą stronę," kto nie pije ten nie nadaje się na zlot i nie powinien pojawiać się na zlocie". Ta pani była tak przejęta swoją opinią że nie widziała że siedzimy na ławce obok. Nie przejmujcie się czyimiś głupimi gadaniami. Bądźcie "Ponad To" 👍 Gadanie jednej czy nawet dwóch osób to nie jest opinia " wszystkich " ( a było ponad 140 osób !!!! ) Ja osobiście raz spożywam więcej raz mniej a czasem wcale . I ryćka mnie co ktoś sądzi o mnie wtedy gdy " poszczę " 😉 3
tycjana Opublikowano 3 Czerwca 2024 Opublikowano 3 Czerwca 2024 27 minut temu, Beata&Darek napisał(a): Podziękowania dla organizatora i wszystkim co pomagali w przygotowaniu zlotu. Niestety to był nasz ostatni zlot, kolejny raz były aluzje w naszą stronę," kto nie pije ten nie nadaje się na zlot i nie powinien pojawiać się na zlocie". Ta pani była tak przejęta swoją opinią że nie widziała że siedzimy na ławce obok. Nie rezygnujcie z powodu jednej osoby,my też nie pijemy i nie tańcujemy do czwartej rano,bo to kompletnie nie w naszym stylu,tyle że nigdy nie usłyszeliśmy bezpośrednio,że to jakaś"zbrodnia"jest...A nawet jak za plecami ktoś tam coś powie,to co z tego?Na zlocie jest kilkadziesiąt-kilkaset osób,rozmawiamy z tymi,którzy nie dzielą nas na"lepszych"i"gorszych".A z powodu takiego"rodzynka"nie warto się stresować. 1
Użytkownicy tommac Opublikowano 3 Czerwca 2024 Użytkownicy Opublikowano 3 Czerwca 2024 Godzinę temu, Beata&Darek napisał(a): " kto nie pije ten nie nadaje się na zlot i nie powinien pojawiać się na zlocie". Ja w zasadzie też nie pije i nie tańuje, a na zlotach się pojawiam i nie zamierzam z tego rezygnować. Nie przejmujcie się jakimiś dziwnymi uwagami, bo to nie powód żeby rezygnować z takich imprez.
Klubowicze Ewik Opublikowano 3 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2024 Ogromne podziękowania dla fundi600 i Sławki z rodziną za gigantyczna pracę, którą włożyli w przygotowanie i realizację wspaniałego zlotu 👏. Ekipie radia Mbox na czele z maroch75 za super rytmy. Wszystkim uczestnikom za pogaduchy, śmiechy, świetną atmosferę i wspólną zabawę . Fajnie było też spotkać dawno niewidzianych znajomych. Wycieczka dla mnie, to taka wisienka na torcie tegorocznego zlotu. Cóż tu więcej pisać , jak wiadomo że wszystko co miłe i przyjemne niestety szybko się kończy. Naładowana pozytywną energią czekam na kolejne spotkanie w tak zacnym gronie 😊👍 1
zaba Opublikowano 3 Czerwca 2024 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Było super! Wielkie dzięki! Popieram wszystkie pozytywne opinie!!! 2
Klubowicze PIN Opublikowano 3 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2024 3 godziny temu, Beata&Darek napisał(a): ........ kto nie pije ten nie nadaje się na zlot i nie powinien pojawiać się na zlocie". Pierwszy raz czytam takie bzdury 😳. Albo ktoś sobie po prostu zażartował, albo to on się nie nadaje. A wy, zmiana biegu na luz i do następnego. 👍 2
Klubowicze Jordan Opublikowano 3 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2024 Cześć Piszę dopiero dziś bo odpoczywałem po podróży. Byliśmy w niedzielę wieczorem Wielkie podziękowania dla Fundiego i jego rodziny że udało się zorganizować 19-ty zlot BURGMANI. Nie będę wymieniał każdego z osobna żeby nie pominąć więc podziękuję wszystkim pomagającym mi podczas wycieczek i nie tylko. Martwiłem się na zapas ale wszystko się udało i byłem zadowolony. Ostatnia kwestia to spotkanie się z ludźmi z którymi nie widziałem się od lat. W tym roku były cztery dni – jak zwykle to jest za mało. Z niektórymi nie udało się zamienić słowa bo pojechali wcześniej ale może będzie okazja następnym razem. Niektórzy byli w środę. Niestety nie mogliśmy być wcześniej. Co do pogody myślę że też dopisała. Ostatni dzień był mieszany z opadami i powrót w deszczu a tak pogoda była słoneczna. Dzieciom się bardzo podobały atrakcje i wycieczki ale numer 1 byli państwo ze zwierzątkami. Do zobaczenia na kolejnym zlocie o ile będę mógł pojechać na nią. Jeszcze raz wszystkich pozdrawiamy serdecznie
stefanekmac Opublikowano 3 Czerwca 2024 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Beatko i Darku. Dzięki za wspólny pobyt w domku i za herbatki. Dzięki za miły gest uprzątnięcia balaganu po nas. Do zobaczenia za rok lub wcześniej na innych spotach. Pozdrawiam serdecznie.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2024 19 Zlot Burgmani za nami. Chciałbym Wszystkim uczestnikom podziękować w imieniu moim i mojej całej rodzinki za przybycie, pogaduchy oraz uczestnictwo w atrakcjach zabawach i konkursach. Miło nam było Was gościć i zabawiać na Pałukach. Mamy nadzieję, że bawiliście się dobrze i atrakcje jakie przygotowaliśmy dla Was się podobały i choć na chwilę zostaną w pamięci Chciałbym podziękować @maroch75 oraz całej ekipie Radia Mbox za oprawę muzyczną naszego spotkania. Podziękowania należą się także @GrzechoCnik za zorganizowanie konkursów i zabaw dla dzieci. Jeszcze raz dziękujemy, że Wam się chciało. 2
Klubowicze maroch75 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2024 8 godzin temu, Beata&Darek napisał(a): Podziękowania dla organizatora i wszystkim co pomagali w przygotowaniu zlotu. Niestety to był nasz ostatni zlot, kolejny raz były aluzje w naszą stronę," kto nie pije ten nie nadaje się na zlot i nie powinien pojawiać się na zlocie". Ta pani była tak przejęta swoją opinią że nie widziała że siedzimy na ławce obok. Absolutnie się nie przejmujcie czyimś gadaniem. Spożywanie alkoholu nie jest obowiązkowe na zlocie a jeśli komuś zlot pomylił się z libacją i dzięki temu wymyśla takie teksty to zdecydowanie powinien przemyśleć miejsce w którym się znalazł. Obowiązkowy jest zawsze dobry humor i świetna zabawa. Tego się trzymajmy. 2
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Użytkownicy Opublikowano 3 Czerwca 2024 11 godzin temu, Beata&Darek napisał(a): Niestety to był nasz ostatni zlot, kolejny raz były aluzje w naszą stronę," kto nie pije ten nie nadaje się na zlot i nie powinien pojawiać się na zlocie". Ta pani była tak przejęta swoją opinią że nie widziała że siedzimy na ławce obok. Jaja sobie robisz !. To ja specjalnie lecę z Brzeska do Wrocławia żeby wspólnie z wami pomykać do Oćwieki, a Ty przejmujesz się jakimiś jednostronnymi opiniami. To ja Wam zazdroszczę za waszą wstrzemięźliwość od alkoholu. Nie bądź miękiszonem 💪😁 Jak to mówią kto pije jest słaby. 1
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. subaru gtb320 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 Czerwca 2024 21 godzin temu, Beata&Darek napisał(a): Podziękowania dla organizatora i wszystkim co pomagali w przygotowaniu zlotu. Niestety to był nasz ostatni zlot, kolejny raz były aluzje w naszą stronę," kto nie pije ten nie nadaje się na zlot i nie powinien pojawiać się na zlocie". Ta pani była tak przejęta swoją opinią że nie widziała że siedzimy na ławce obok. Bierz do serca całokształt zlotu a nie jakieś dyskusje.Bo takie myślenia jest bez sensu .Wiele osób przyjeżdża i siedzi z nami może to wyszło z jakiejś rozmowy konsektu. NIE słukaj ludzi nie bierz do siebie .Było nas +- 140 osób myślę że ławka jest 6osób a więc olej to. Gadanie było jest i będzie i tego nie zmienimy .Wpadaj na następne i nie słuchaj ławki bo gdyby ją każdy słuchał to połowy by nie było. 3
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Roni Opublikowano 4 Czerwca 2024 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 Czerwca 2024 No to my dodamy nasze pinć groszy. Fakt, było kilka minusów ale tylko w kwestii oferty ośrodka w zakwaterowaniu. Reszta TO duży pozytyw, wycieczka, pogoda, towarzystwo, żarcie i zabawa do różnych godzin. Tak, że plusy przewyższają minusy i to się liczy chyba najbardziej. Fundi plus ekipa ......halleluja.💪 Roni i Ania generalnie mocno zadowoleni👍 @ Beata&Darek "Róbta co chceta" musiało się Wam wyjątkowo nie podobać, jak byście jeździli na zloty od hoohooo... to teksty typu " kto nie pije gupi h.j, albo pokaż cycki, albo czyja ty jesteś dziewczynko.... albo zrób śmigło" itp mocno by się Wam osłuchały. To tak na szybko co mi się przypomniało, no ale kto by się o takie coś obrażał. Ejmen @ Rafa303 "Jak to mówią kto pije jest słaby" Nie przesadzaj😉 wygrałem śrubki i kiedyś przeciąganie liny pzdr 3
snajper-psg1 Opublikowano 4 Czerwca 2024 Opublikowano 4 Czerwca 2024 Ja chętnie w przyszłym roku zrobię miniwykład o szkodliwości alkoholu, ba bazie literatury która mnie, wykładowcę przekonała do odstawienia. Nazwiemy go/się "ławeczka herbaciana". A poza tym zaproszę na degustacje "procentów zero" bo na tej wyklętej półce w markecie można znaleźć naprawdę dobre smakołyki
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 Czerwca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Czerwca 2024 43 minuty temu, snajper-psg1 napisał(a): Ja chętnie w przyszłym roku zrobię mini wykład o szkodliwości alkoholu, .... Poważnie ? 🤔 no kurna to chyba będzie tłoczno na tym wykładzie 🤣 Nie potrzebny jest wykład na temat "szkodliwości alkoholu" bo każdy jest dorosły i pewnie to wie, ale ma też wolną wolę. Natomiast przydał by się wykład na temat "kultury picia" z naciskiem na "nie namawianie innych do picia" i koniec dyskusji w tym temacie. 55 minut temu, Roni napisał(a): ....@ Beata&Darek "Róbta co chceta" musiało się Wam wyjątkowo nie podobać,.... Dokładnie tak. Należało sobie wyjaśnić temat (na drugi dzień oczywiście) bo z pijanym klientem się nie dyskutuje i tyle. A temat jest o wrażeniach i do pokazywania zdjęć. Gdzie te zdjęcia ?
Tatko Opublikowano 4 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2024 Jędruś właśnie dawaj te zdjęcia .
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 Czerwca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Czerwca 2024 A proszę Cię bardzo 😁 Moje już wszystkie 😀 1
snajper-psg1 Opublikowano 4 Czerwca 2024 Opublikowano 4 Czerwca 2024 51 minut temu, EndriuBis napisał(a): Poważnie ? 🤔 no kurna to chyba będzie tłoczno na tym wykładzie 🤣 Nie spodziewam się nikogo :D Ale, właśnie nie każdy - bo kiedyś mówiono że małe dawki są dobre, że wina, polifenole itepe. Ale jeśli chodzi o kulturę picia też da się zrobić. Prowadzę na uczelni zajęcia o chmielu.
Użytkownicy Robbi Opublikowano 4 Czerwca 2024 Użytkownicy Opublikowano 4 Czerwca 2024 4 godziny temu, snajper-psg1 napisał(a): Nie spodziewam się nikogo :D Ale, właśnie nie każdy - bo kiedyś mówiono że małe dawki są dobre, że wina, polifenole itepe. Ale jeśli chodzi o kulturę picia też da się zrobić. Prowadzę na uczelni zajęcia o chmielu. To teraz na spotkaniu będzie szkolenie z kultury picia to u Jana się nie zmieścimy trzeba jakąś dużą salę wynająć 🤔
Rekomendowane odpowiedzi