Robert150 Opublikowano 20 Maja 2024 Opublikowano 20 Maja 2024 Witam wszystkich. Stało się. Kupiłem k400. I dzisiaj pierwszy problem. Po odpaleniu silnik wchodzi w wibracje że aż trzęsie całym skuterem jakby brakowało mu mocy.ktos pomoże? Bo nie wiem czy mam go oddać a mam takie prawo czy szukać przyczyny . Dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi
bogdi Opublikowano 20 Maja 2024 Opublikowano 20 Maja 2024 Po takim określeniu "niedomagania" to odpowiedzią może być wszystko,
EndriuBis Opublikowano 20 Maja 2024 Opublikowano 20 Maja 2024 9 godzin temu, Robert150 napisał(a): ..... Stało się. Kupiłem k400. ..... 1. zadałeś pytanie w innym wątku o Medisona K400 - nie dostałeś żadnej odpowiedzi, ale kupiłeś ? 🤔 No OK, można. 2. Nie pisz pogrubionym tekstem, a przynajmniej nie całego posta. Nie wiele to pomoże. 😉 3. W zaistniałej sytuacji ja na Twoim miejscu pojechał bym do sprzedawcy i zażądał usunięcia wad (w tym wypadku wibracji), a jak nie da się usunąć wad to oddał bym sprzęt. Swoją drogą ciekawe o jakich wibracjach piszesz, bo duży singiel z natury, szczególnie na wolnych obrotach generuje pewne wibracje i dla niektórych użytkowników są one nie do zaakceptowania, a jest to jak najbardziej normalne. 😀
Robert150 Opublikowano 20 Maja 2024 Autor Opublikowano 20 Maja 2024 Witam. Przepraszam za pisownie. Nie zwróciłem uwagi na czcionkę. Myślałem że to wariator. Zrzucilem napęd i dalej to samo. Dźwięk dochodzi z silnika- okolice tłoka. Prawdopodobnie coś z korba. Dzwoniłem do typa i będę go oddawał ale z żalem bo fajnie jeździł aż 1 dzień
EndriuBis Opublikowano 20 Maja 2024 Opublikowano 20 Maja 2024 14 minut temu, Robert150 napisał(a): .... będę go oddawał ale z żalem bo fajnie jeździł aż 1 dzień 😀 no to jak Ci taki pasuje szukaj innego egzemplarza, tylko już bez wad. Widzę że miałeś (masz ?) mniejszego "Malaguta", stąd pewnie przyzwyczajenie do marki, ale rozważ czy nie lepszym wyborem będzie Burgman 400 rocznik po 2007.
Robert150 Opublikowano 20 Maja 2024 Autor Opublikowano 20 Maja 2024 Jakoś Madison przypadł mi do gustu. Fajny i mało tego jest. W przyszłości będzie Spidermax 500
Rekomendowane odpowiedzi