GrzechoCnik Opublikowano 13 Lipca 2024 Opublikowano 13 Lipca 2024 Przygotowania do parady moto-bluesowej. Odbyłem ją jako jedyny burgmaniak. Chociaż było kilka maxiskuterów.
Tatko Opublikowano 13 Lipca 2024 Opublikowano 13 Lipca 2024 Było jedzone pływane też było super dzionek.
GrzechoCnik Opublikowano 13 Lipca 2024 Opublikowano 13 Lipca 2024 I kurczaki z pala na kolację oraz kaszanka pieczona na kiszonej kapuście. O innych smakołykach nie wspomnę.
Tatko Opublikowano 14 Lipca 2024 Opublikowano 14 Lipca 2024 Coby tradycji stało się zadość w razie czego to smacznego 1
Tatko Opublikowano 14 Lipca 2024 Opublikowano 14 Lipca 2024 Od jakiegoś czasu w domu Wszystkim dziękuję za przemiłą zabawę wspulne wypady kąpanko w jeziorze smakowanie jagodzianek Bugiemu za organizację I oby Ci się chciało organizować dalej patologji za jazdę powrotną do domu i wogóle Wszystkim zdrowia i do następnego. Pozdrawiam
Sympatycy orzeł Opublikowano 14 Lipca 2024 Sympatycy Opublikowano 14 Lipca 2024 Tak tak, dziękujemy organizatorowi. Dziękuję też patologii którą ze mną wracała. Albo ja z nią 🤔 w każdym bądź razie był to mój pierwszy wyjazd na Suwałki i na pewno nie ostatni. 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano 14 Lipca 2024 Sympatycy Opublikowano 14 Lipca 2024 Cormoran wylądował Nie żałuję że pojechałem i spotkałem się z Wami. Jajca były jak berety, już dawno tak się nie uśmiałem 🤣. Dziękuję oczywiście organizatorowi ( wszystko było super o jedzeniu nie wspomnę, zreszta każdy jadł i chwalił). Wycieczka motocyklowa też super, tak że wszystkim Wam dziękuję, ekipie powrotnej również i na pewno do następnego. 1
czadzo Opublikowano 14 Lipca 2024 Opublikowano 14 Lipca 2024 czadzo o 13stej bezpiecznie dotarł do domu. Mimo spekulacji, strachów i zapowiedzi nie złapał nas żaden deszcz ani żaden bocian nas nie obsrał Bugiem wielkie dzięki za organizację i podróż w te i z powrotem. Vinc wycieczka super i bardzo miło spędzony dzień.Wszystkim pozytywnym wariatom dziękuję za kupę śmiechu Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
GrzechoCnik Opublikowano 14 Lipca 2024 Opublikowano 14 Lipca 2024 Powrót do Wawy zrealizowany, 370km nawinięte. Sumy wędzone w Piszu zakupione. Po drodze o deszczu nikt nie słyszał. Od Ełku jazda w słoneczku a na Mazowszu to upał 30stC. Piotrkowi gratki się należą za ogarnięcie naszej bandy a gospodarzom oklaski za te pyszności. Pozostałym dziękuję za zakrapiane pogaduchy do późna.
Użytkownicy Długi Opublikowano 14 Lipca 2024 Użytkownicy Opublikowano 14 Lipca 2024 Długi również już na bazie. Dziękuję wszystkim za pogaduchy, śmiechy i super atmosferę. Szczególne podziękowania dla Bugiego za organizację. LWG i do nstepnego 💪
Użytkownicy Vince Opublikowano 14 Lipca 2024 Użytkownicy Opublikowano 14 Lipca 2024 I ja dotarłem do WPR.Łącznie trasa w obie strony plus wycieczki to 1240 km, wszystko w doborowym towarzystwie. Piotruś - ukłony i podziękowania za organizację Wszystkim bez wyjątku dzięki za super atmosferę i pogaduchy.Kowno-kontynuacja za rok!!Do następnego spotkania Dorzucam jeszcze kilka fotek z Wizny i bunkra kpt. Raginisa
Klubowicze ziga Opublikowano 14 Lipca 2024 Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 2024 Melduję się w domu o 16.30 cały i zdrowy Wielkie Podziękowanie dla organizatora było super do następnego razu
Sympatycy robert1973 Opublikowano 14 Lipca 2024 Sympatycy Opublikowano 14 Lipca 2024 Przerwa w podróży 😁
Użytkownicy Robbi Opublikowano 14 Lipca 2024 Użytkownicy Opublikowano 14 Lipca 2024 Dzięki wszystkim Miłe spotkanie było jak zwykle super. Ja i Endriubis już w Rzeszowie Trochę nas zmęczyło ale jest ok Pozdrawiam wszystkich Do następnego.🛵🛵🛵🛵🛵
Klubowicze El Diablo Opublikowano 14 Lipca 2024 Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 2024 Piotruś , podziękowania za ogarnięcie całej imprezy i szacuneczek dla gospodarzy za super żarełko ( jak co roku ) Dzięki dla Vinca za wyszukanie atrakcyjnych i bezpiecznych tras w obie strony i na Litwę.( suchą stopą w domu ) Pozdro wszystkim uczestnikom i do następnego 🛵 🛵🛵 1
Baśka Opublikowano 14 Lipca 2024 Opublikowano 14 Lipca 2024 19:30 dotarliśmy do domku 😀 w różnych warunkach pogodowych😉☀️🌦️🌧️☀️🌧️ Dziękujemy Wszystkim za mega super spotkanie👌 Do zobaczenia 🙂🤚 1
Marek1980 Opublikowano 14 Lipca 2024 Opublikowano 14 Lipca 2024 Dzięki za super towarzystwo, wspólne kulanie i pogaduchy. Podziękowania dla organizatora. Naprawdę kapitalna sprawa te Suwałki😁
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 14 Lipca 2024 Użytkownicy Opublikowano 14 Lipca 2024 3 godziny temu, Robbi napisał(a): Dzięki wszystkim Miłe spotkanie było jak zwykle super. Ja i Endriubis już w Rzeszowie Trochę nas zmęczyło ale jest ok Pozdrawiam wszystkich Do następnego.🛵🛵🛵🛵🛵 Witamy z powrotem 🛵 Mam nadzieję że Piotrek z małżonką i Grzegorz również dotarli 🛵
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Lipca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Lipca 2024 11 godzin temu, sławek1 napisał(a): Mam nadzieję że Piotrek z małżonką i Grzegorz również dotarli 🛵 Dotarli, dotarli około 19.30, ja dosyć padnięty. Bardzo dziękuję wszystkim obecnym za wycieczki, pogaduchy, salwy śmiechu, Bugiemu za organizację - dzięki Piotruś. Gospodarzom za gościnność i wyżywienie, jak zwykle mega. Weckendowy wypad zamknięty.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 15 Lipca 2024 Sympatycy Opublikowano 15 Lipca 2024 No powiem ci słuszny przebieg 🙂
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Lipca 2024 Klubowicze Opublikowano 15 Lipca 2024 Bielsko dzisiaj też już dotarło do bazy kończąc tym samym weekend Suwalsko-Blusowy Licznik przebiegu to 1991km. Dawno mnie nie było na Mazurach tak Motocyklowo. A że impreza mi "siadła" to już się piszę za rok. @BUGI dzięki za organizację i do zobaczenia ( najszybciej w Bieszczadach 😉 )
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 15 Lipca 2024 Sympatycy Opublikowano 15 Lipca 2024 Bielsko w domku od dziś. Wszystkim wielkie dzieki ze byliście .Było jak zawsze zajebiscie wesoło śmiechu co nie miara .Byłem kolejny raz więc nie będę się rozpisywał co do miejsca żarcia klimatu itd .Bo to wiadomo że 11 na 10 Wielkie Podziękowania dla Piotra Wielkiego (Bugiego) za organizacje Mirkowi(Vince) za zwiedzanie Grzesiowi (Saperowi) za tłumaczenie i pomocy w ogarnięciu części militarnej ( Ja i przewodnik czegoś się dowiedzieliśmy) Orłowi i ekipie za strony internetowe . Markowi za zdanie relacji z Blusa Całej reszcze za wspaniały weekend. Ekipie z ślaska za Jazde .W siodle zrobione 1983km . Proszę zapisać za rok
Rekomendowane odpowiedzi