Klubowicze BUGI Opublikowano 28 Czerwca 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca 2024 Godzinę temu, subaru gtb320 napisał(a): Pietrek kasiora poleciała i expresem doleciała 😉👍 Wpłaty zaktualizowane.
Sympatycy orzeł Opublikowano 29 Czerwca 2024 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2024 Każdy " narzeka że miejsce kiepskie" to se pomyślałem że pojadę i sprawdzę od piątku. 1
Tatko Opublikowano 29 Czerwca 2024 Opublikowano 29 Czerwca 2024 Orzełek nie wierz to są bzdury i pomówienia 1
Użytkownicy Robbi Opublikowano 29 Czerwca 2024 Użytkownicy Opublikowano 29 Czerwca 2024 Tatko ma rację Ja byłem rok temu pierwszy raz, miejsce jest super jedzenie wyborne piękny odpoczynek w pięknym miejscu.🛵🏍️👍😊 No i ekipa która przyjeżdża nie zapomniana. Pozdrawiam i do zobaczenia 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano 29 Czerwca 2024 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2024 3 godziny temu, orzeł napisał(a): Każdy " narzeka że miejsce kiepskie" to se pomyślałem że pojadę i sprawdzę od piątku. zajebiście
Sympatycy orzeł Opublikowano 29 Czerwca 2024 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2024 4 godziny temu, Tatko napisał(a): Orzełek nie wierz to są bzdury i pomówienia Dlatego jadę sprawdzić.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 29 Czerwca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Czerwca 2024 Bo jak powszechnie wiadomo - kontrola najwyższą formą zaufania. Fajnie Brat, że będziesz. 1
Klubowicze krzytro Opublikowano 29 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 29 Czerwca 2024 No i super, fajna ekipa się szykuje
spring Opublikowano 29 Czerwca 2024 Opublikowano 29 Czerwca 2024 Faktycznie niezła ekipa się szykuje to i ja coby z braku miejsc nie spać w stodole, anonsuję się od czwartku. Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
Klubowicze BUGI Opublikowano 29 Czerwca 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Czerwca 2024 Naiwniacy...bida, nędza...ja tam nie jadę, szkoda czasu i pienięęędzy...
Klubowicze El Diablo Opublikowano 30 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2024 Cześć Piotrze ! Przepraszam że na ostatnią chwilę, przelew poleciał kwota 535zł. Wariant 1 , koszulka L . Nr na liście 9. Nie mogę przegapić takiej imprezy
spring Opublikowano 30 Czerwca 2024 Opublikowano 30 Czerwca 2024 Naiwniacy...bida, nędza...ja tam nie jadę, szkoda czasu i pienięęędzy...Piotrze my wiemy jak jest w Jaćwingu więc się piszemy nie trzeba przekonywać, bo jak śpiewał Kaczmarski mądremu to na nic, głupi nie uwierzy.***Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
Klubowicze BUGI Opublikowano 30 Czerwca 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2024 📢 Zapominalskich proszę o wpłaty lub oficjalną rezygnację z uczestnictwa - termin 30.06.24r
Sympatycy Cormoran Opublikowano 1 Lipca 2024 Sympatycy Opublikowano 1 Lipca 2024 No pogodynka zapowiada się dobrze wiec będzie jazda. Oby tylko się tylko nie pozmieniało 🤔
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 1 Lipca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 1 Lipca 2024 1 godzinę temu, Cormoran napisał(a): No pogodynka zapowiada się dobrze wiec będzie jazda....... a kolega to ma "gogle" na nosie ? 🤔 bo ta chmurka z niebieskimi kreskami 11-go to co to niby jest ? Pogoda "barowa" ?? 😜
Sympatycy Cormoran Opublikowano 1 Lipca 2024 Sympatycy Opublikowano 1 Lipca 2024 11 minut temu, EndriuBis napisał(a): a kolega do ma "gogle" na nosie ? 🤔 bo ta chmurka z niebieskimi kreskami 11-go to co to niby jest ? Pogoda "barowa" ?? 😜 Nie martw się .... tatko już tam będzie wiec na pewno coś z tym zrobi 😆 Zresztą jak zawsze 😆. Z resztą takie opady to ja klatę przyjmuje bo my ruszamy w piątek 😆
Tatko Opublikowano 1 Lipca 2024 Opublikowano 1 Lipca 2024 Jędruś cóż Tobą co zcukru jesteś czy co!? Nie siej wrogiej propagandy 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano 2 Lipca 2024 Sympatycy Opublikowano 2 Lipca 2024 Tatko, ja wiem że ty wpływasz na zmianę pogody ale nie przesadzaj 😆 teraz nie wiem czy pojadę bo taka temperatura .......... chyba że w samych gaciach 😆
mussum Opublikowano 2 Lipca 2024 Opublikowano 2 Lipca 2024 Dysputy o pogodzie Czy w deszczu, czy w słońcu, Trud drogi wytrzymasz, W Smolnikach w gościńcu, slipy mokre z wody lub z potu spokojnie wyżymasz😜 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 2 Lipca 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2024 @mussum i tego się trzymajmy 🙂👍
Użytkownicy Długi Opublikowano 2 Lipca 2024 Użytkownicy Opublikowano 2 Lipca 2024 6 godzin temu, Cormoran napisał(a): Tatko, ja wiem że ty wpływasz na zmianę pogody ale nie przesadzaj 😆 teraz nie wiem czy pojadę bo taka temperatura .......... chyba że w samych gaciach 😆 No nie dogodzisz 🤪🫣😁
Użytkownicy Vince Opublikowano 2 Lipca 2024 Użytkownicy Opublikowano 2 Lipca 2024 Ogłoszenie parafialne:Jako że czlowiek żyje nie tylko muzyką i/lub piciem, w planach mam wypad 1-dniowy do Kowna (Litwa). Chętni niech pamiętają o wzięciu euro talarków.Coby mieć na przysłowiowego lodzika, choć to nie będzie środa.. 1
spring Opublikowano 3 Lipca 2024 Opublikowano 3 Lipca 2024 @Vince ma rację z Kownem. Zlot się rozrósł to i kultura musi być Może ktoś ma znajomego najlepiej na 2oo w okolicach Kowna z którym móglibyśmy pozwiedzać co najciekawsze miejsca. Kiedyś w Wilnie oprowadzal nas fajny chłopak na niebieskim Silwerwingu:Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka 2
Klubowicze BUGI Opublikowano 4 Lipca 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2024 Dopiero dziś udało się zamknąć listę wpłat 🤪 Bardzo proszę spóźnialskich, żeby na przyszłość pilnowali terminu wpłat, bardzo to ułatwi organizację spotkania🤔 W dniu 2.07.2024 o 21:21, Vince napisał(a): Ogłoszenie parafialne: Jako że czlowiek żyje nie tylko muzyką i/lub piciem, w planach mam wypad 1-dniowy do Kowna (Litwa). Chętni niech pamiętają o wzięciu euro talarków. Coby mieć na przysłowiowego lodzika, choć to nie będzie środa.. Mirek super pomysł 👍 jak już mówiłem jestem chętny na wycieczkę 🙂 Może warto zrobić wstępną listę chętnych czy będzie jedna grupa czy dwie mniejsze ?
Rekomendowane odpowiedzi