Sympatycy Cormoran Opublikowano 15 Lipca 2024 Sympatycy Opublikowano 15 Lipca 2024 Godzinę temu, arturo-bb napisał(a): Licznik przebiegu to 1991km. Też ładnie, szacun 👍
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 15 Lipca 2024 Sympatycy Opublikowano 15 Lipca 2024 5 minut temu, Cormoran napisał(a): Też ładnie, szacun 👍 😡 ide na rower dobić te kilka km 🤣 w siodle 😁
Użytkownicy Vince Opublikowano 15 Lipca 2024 Użytkownicy Opublikowano 15 Lipca 2024 Wielkie Podziękowania (....) Grzesiowi (Saperowi) za tłumaczenie i pomocy w ogarnięciu części militarnej ( Ja i przewodnik czegoś się dowiedzieliśmy) Buhahahhaha, świetnie powiedziane, Seba!!Ale co prawda to prawda, fragment o tym jak Starem 266 przejechać przez wodę o głębokości 1,8 m będę jeszcze długo pamiętał Grzesiek jakby się dogadał z Wołoszańskim, to by spokojnie powstały nowe odcinki "Sensacji XX wieku".
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 15 Lipca 2024 Sympatycy Opublikowano 15 Lipca 2024 7 minut temu, Vince napisał(a): Ale co prawda to prawda, fragment o tym jak Starem 266 przejechać przez wodę o głębokości 1,8 m będę jeszcze długo pamiętał Przewodnik do teraz (pewnie ) szuka elementów (części) o których mu Grzesiek powiedział 😅
Sympatycy Cormoran Opublikowano 15 Lipca 2024 Sympatycy Opublikowano 15 Lipca 2024 1 godzinę temu, subaru gtb320 napisał(a): 😡 ide na rower dobić te kilka km 🤣 w siodle 😁 Subaru ty nie ćwicz tyle na tym rowerze 🙂 bo i tak taki szczuplutki jesteś ….. i na następnym zlocie ( chyba w Bieszczadach jak dobrze myślę) będę musiał cię szukać pośród chłopaków 🙂. Jak chcesz to troszkę swojego brzuszka mogę ci oddać 🤣 ty i tak za chwilę go spalisz przy takiej aktywności fizycznej.
Klubowicze krzytro Opublikowano 16 Lipca 2024 Klubowicze Opublikowano 16 Lipca 2024 No to może i ja coś dopiszę. Dziękuję bardzo za podróż do Suwałk Mariuszowi i Robertowi, super trasa . Bugiemu za ogarnięcie tematu spotkania plus specjalne podziękowania od foczki (wiesz za co). No i ekipie na powrocie , fajne tempo , nie za szybko i bezpiecznie. Troszkę się urwałem od Broku ale chciałem pogonić wariata i przy okazji sprawdzić ile poleci to moje cudo.
kowal Opublikowano 17 Lipca 2024 Opublikowano 17 Lipca 2024 Bugi serdecznie podziękowanie za trud organizacji spotkania i do następnego...
Sympatycy Cormoran Opublikowano 17 Lipca 2024 Sympatycy Opublikowano 17 Lipca 2024 Jak ktoś ma jeszcze jakieś zdjęcia to dawać tu 😉
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 17 Lipca 2024 Sympatycy Opublikowano 17 Lipca 2024 4 godziny temu, Cormoran napisał(a): Jak ktoś ma jeszcze jakieś zdjęcia to dawać tu 😉 Reszta fotek cenzura 😂🤣
spring Opublikowano 18 Lipca 2024 Opublikowano 18 Lipca 2024 Mogę się mylić ale dawno w Smolnikach takiej ekipy nie było...Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Cormoran Opublikowano 18 Lipca 2024 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2024 15 godzin temu, subaru gtb320 napisał(a): Reszta fotek cenzura 😂🤣 No to ja mam jeszcze kilka nieocenzurowanych 🤣 mnie wiem czy nie zdublowałem 🤔 2
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 18 Lipca 2024 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2024 8 godzin temu, Cormoran napisał(a): No to ja mam jeszcze kilka nieocenzurowanych 🤣 mnie wiem czy nie zdublowałem 🤔 I dla takich chwil warto żyć 😁 Teraz, subaru gtb320 napisał(a): I dla takich chwil warto żyć 😁 I bardzo ładna ta nowa 125😉
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 19 Lipca 2024 Sympatycy Opublikowano 19 Lipca 2024 W dniu 13.07.2024 o 14:06, SlawoyAMD napisał(a): Ale zasieki na trójstyku... Dobrze, że zdążyłem sobie fotkę walnąć w 2020 roku... Sławek Kiedyś to było inaczej
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Długi 1973 Opublikowano 21 Lipca 2024 Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Lipca 2024 I ode mnie leci kilka fotek, żeby było co wspominać. Przepyszna biesiada Park maszynowy Mucha nie siada Śniadanie mistrzów Przymiarka do troszkę innego sprzętu. Dzięki Robert za możliwość przymiarki do pięknej Włoszki Wycieczka na Litwę Piękny drewniany wiatrak Jak coś to smacznego Jest i cel naszej wycieczki: Nemunas = Niemen Było pojeżdżone i popływane Przepyszne kurczaki Aż się bocian zaciekawił co tu się dzieje Czas odjazdu Jak zawsze było super,Piękne okoliczności przyrody,Super towarzystwo,Pyszne jedzenie,Tak jak Subaru wcześniej napisał:„Dla takich chwil warto żyć”Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3
Klubowicze BUGI Opublikowano 23 Lipca 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2024 Lepiej późno niż wcale, więc i ja bardzo dziękuję wszystkim obecnym na SBB 2024r. Frekwencja uczestników bardzo dopisała, dziękuje grupie Śląskiej, z Podkarpacia, z Mazowieckiego, Lubelskiego, Baśce i Pawłowi i każdemu z osobna - że Wam się wszystkim chciało być...Był to zarazem mini zjazd regionów na Suwalskiej ziemi. Podziękowania należą się również Pani Teresce i Panu Wiesławowi, za przyjęcie Nas i Sowite Swojskie Ugoszczenie. Wszystkiego było dosłownie aż za dużo i za rok menu trzeba zredukować do możliwości spożycia przez przeciętnego łakomczucha - bo niektórzy nie mogli spać z przejedzenia 🤣, a i marnować jedzenie to grzech ☝️.. Jak zawsze humory dopisywały, była kupa śmiechu, super atmosfera i pogaduch do rana i od samego rana - a może i całe noce 🤔. Fotorelacje już wstawiliście więc nie ma za bardzo co powielać, ale kilka fotek i ode mnie... Ps. Termin za rok zaklepany 😉 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 23 Lipca 2024 Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2024 9 minut temu, BUGI napisał(a): Ps. Termin za rok zaklepany Proszę zapisać na listę Chociaż raz Pierwszy przed Tatkiem 😉
Klubowicze BUGI Opublikowano 23 Lipca 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2024 27 minut temu, arturo-bb napisał(a): Proszę zapisać na listę Chociaż raz Pierwszy przed Tatkiem 😉 SBB 2025 1. arturo-bb 😉
Sympatycy Cormoran Opublikowano 23 Lipca 2024 Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2024 Buahahahaha Loża szyderców 🤣🤣🤣🤣 Och kurna uśmiałem się na tym wyjeździe 🤣🤣
Sympatycy robert1973 Opublikowano 24 Lipca 2024 Sympatycy Opublikowano 24 Lipca 2024 W dniu 23.07.2024 o 15:22, arturo-bb napisał(a): Proszę zapisać na listę Chociaż raz Pierwszy przed Tatkiem 😉 Ja też proszę....Moni82 & ja😁
Klubowicze krzytro Opublikowano 24 Lipca 2024 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2024 Dobra i mnie zapisz
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Lipca 2024 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2024 @krzytro już tęsknisz za moim jedwabistym szeptem ? 🤣 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 24 Lipca 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2024 14 minut temu, arturo-bb napisał(a): @krzytro już tęsknisz za moim jedwabistym szeptem ? 🤣 No kur.... czę na priv proszę To nie Tinder...
Sympatycy Cormoran Opublikowano 25 Lipca 2024 Sympatycy Opublikowano 25 Lipca 2024 Też poproszę o zapisanie na następne spotkanie, nie odpuszczę takiego jajcowania 🤣.
Tatko Opublikowano 25 Lipca 2024 Opublikowano 25 Lipca 2024 Ja bez zapisu ale Arturowi tym razem udzielę pierwszeństwa niechaj się dzieciak cieszy.🤣🤣🤣 1
Rekomendowane odpowiedzi