Gość Driada Opublikowano 18 Stycznia 2008 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Witam. Dzisiaj do południa zdzwonił do mnie Matador - w dzienniku atykuł o Artixie. Polecam, bo to ciekawy temat. Znam też kilka osób, które zwoliły tempo życia kosztem dochodów i bardzo sobie chwal?. Szczerze mówi?c ja też bym chętnie zwolnił, ale to byłaby już patologia. Ale co tam. Powiem szczerze mój ulubiony zawód to żaden zawód, a najszczę?liwszy okres w życiu dopiero przede mn? - nazywa się emerytura Kurcze dopiero teraz zauważyłem, że zalogowana jest Gosia... To pisałem ja - rafałek. Gosia lubi pracować a jak ma przerwę to j? nosi
Matador Opublikowano 18 Stycznia 2008 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Prostuje, artykuł o Atixie ukazał się w DZIENNIKU ZACHODNIM albo po nowemu DZIENNIK POLSKA. BRAWO ARTIX
Lucjan73 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Opublikowano 18 Stycznia 2008 We Wrocławiu również Artix szczere gratulacje podziwiam twoj? postawę. !happybth
Administrator Artix Opublikowano 19 Stycznia 2008 Administrator Opublikowano 19 Stycznia 2008 Dziekuje, hmm zupelnie zapomnialem ze jakis czas temu prywatnie pogadalem sobie z dziennikarka a ona naskrobala tekst. W wersji papierowej jest fota z logiem klubu, chciala zebym wyslal jej jakas luzna fote to wyslalem szkoda ze w wersji elektronicznej jej juz nie ma. Tak na marginesie to Jagroski mi dzis powiedzial ze cos tam bylo, szkoda ze tak malo o klubie bylo bo o tym najwiecej gadalem ps. oczywiscie jest tam troche kwasow, no chyba ze bylem tak pijany ze nie pamietam ze Smartixem wracalem z Centralnego w 7 osob plus bagaze 6 osob !happybth
slaw Opublikowano 19 Stycznia 2008 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Brakowało mi jeszcze linka do tre?ci artykułu: "Dajemy na luz"
MISIEK Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Wy?cig Sczurów... tak, ...tak, co? w tym jest. Sam przeżywam/przeżywałem* taki wy?cigw swojej firmie, tylko spowodowany jest nie tym, że ja mam tak? ochotę tylko wręcz wymuszali to coraz bardziej wymagaj?cy i nerwowi klienci. Klienci nauczyli mnie wył?czania telefonu komórkowego po godzininach pracy salonu sprzedaży, ponieważ nie dawali spokoju nawet w niedziele o 7:30 rano czy po godz. 22:00. Dochodziło do takich sytuacji w których dzwonili do mnie klienci mówi?c, że "mamy problem" (tzn że "my" -w liczbie mnogiej ? ...za chwilę sie wyjasni) i muszę pomóc w reklamacji towaru ...tylko, hee, ...towar (chińska tania podróba)kupili w markecie a nie oryginał u mnie w salonie sprzedaży. ...muszę pomóc, bo tak mam napisane w reklamie: "dobór materiałów i bezpłatne doradztwo techniczne". Takie rozumowanie to zgroza... Mam też napisane: "bezpłatny transport towaru" ...ciekawe kiedy kto? zadzwoni z pro?b? o bezpłatny transport. Z pro?b? ??? hmm ...dzisiaj klienci nie prosz?, ...dzisiaj wręcz ż?daj? i rozkazuj?. Wymagaja, ...a sami s? niepunktualni, nieuczciwi, hee ...i nie płac? w terminie. Dwa lata temu bywało tyle pracy, że przez kilka miesięcy wychodziłem z domu koło 6:00 rano a wracałem nawet po 22:00, ale tak to bywa gdzy firma jest dopiero "raczkuj?ca". Co do "Wyscigu Szczurów" to w zeszłym roku postanowiłem zwolnić i muszę powiedzieć, że trochę mi się udawało. Natomiast tegoroczne moje postanowienie to: "chcę dać więcej luzu" Stwierdziłem, że taki wyscig to nie dla mnie, szkoda zdrowia ...no i trzeba więcej czasu po?więcić sobie i rodzinie. "Dajemy na luz" -niech to hasło będzie naszym i ...klientów mottem w tym roku -czego wszystkim życzę !
Klubowicze Trebor Opublikowano 20 Stycznia 2008 Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia 2008 Artix-tak trzymaj Pozdrawiam Trebor.
Mario Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 oczywiscie jest tam troche kwasow, no chyba ze bylem tak pijany ze nie pamietam ze Smartixem wracalem z Centralnego w 7 osob plus bagaze 6 osob !happybth jest trochę kwasów to prawda , a Artix w gazetach jest bardzo często !happybth
Gość Dragon Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Hm... a może warto zrobić skan wypocin Artixa... bo jak czytam, że w Smarku jechało 7 osób to... Artix - co Ty bierzesz???? !happybth
Rekomendowane odpowiedzi