subaru gtb320 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Witam sorki ze inny temat .Grzecznościowo pisze nie mój Pies ale znam . Nie chciał by ktoś psa.Sąsiadka w szpitalu i problem z psem .Bestia leci jak się ktoś życzliwy nie znajdzie do schroniska Pies sąsiadki Ja mam psa i nie dogadują się razem bo bym przygarnoł ,a szkoda mi aby poszedł do schroniska (dacyzje pani podjęła) nie radzi sobie z nim i nie ma siły .Starsza osoba Boston terier z rodowodem 5lat .Osobiście mogę psa przywieść gdy by ktoś był zainteresowany .
Krzynio66 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia swietny pies chetnie bym go wziol ale mam akita ine nie toleruje innych spow zycze powodzenia szkoda psiaka
subaru gtb320 Opublikowano 14 Kwietnia Autor Opublikowano 14 Kwietnia Temat piesa nie aktualny . Aga i Arek zabrali do siebie .Bardzo dziękuję 😊
falco Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Nie zdążyłem napisać, choć finał (pod kątem psa) super pozytywny, więc zostawiam tylko informację na przyszłość, choć najlepiej aby nie było potrzeby korzystać... Jeśli ktoś będzie w tak ciężkiej sytuacji, że musi oddać psijaciela i nie będzie nikogo chętnego do przygarnięcia, warto poszukać fundacji/domów zastępczych, których jest coraz więcej. Zazwyczaj dla zwierzaka jest, to mniejsza, choć i tak niezwykle potężna dawka stresu...
subaru gtb320 Opublikowano 14 Kwietnia Autor Opublikowano 14 Kwietnia Psiak został zabrany dzięki Adze i Arkowi (Areq) z naszej śląskie grypy . Cieszę się nie zmiernię że zabrali ,a pies nie trafił do schroniska i Nie wiadomo co by z nim było ( a to taki słodziak ) P.s pieso był wcześniej w hostelu dla psów(wlascielka musiał wyjechać na 3 mies ) ale koszty też mie są małe . Dzięki za odpowiedź. I w razie czego już coś wiadomo .Choć byle jak najmniej takich sytuacji. Jeszcze raz dziękuję Agnieszczce i Arkowi(Areq) za przygarniecie i mam nadziej słuszną decyzję. 2
Rekomendowane odpowiedzi