timo81 Opublikowano 20 Marca 2024 Opublikowano 20 Marca 2024 Pewnie część osób już słyszało.Ale ja natknąłem się na to dziś i postanowiłam przekazać bo może jest też ktoś taki jak ja.W MCK koło spodka w Katowicach organizują targi jednośladów czyli rowery,hulajnogi i oczywiście motocykle i skutery.Wstep 25 zł od osoby.Moze ktoś się skusi. https://2kolaexpo.pl/
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Marca 2024 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2024 Dzięki za info :)
Klubowicze nietoperz Opublikowano 20 Marca 2024 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2024 Pewnie pójdę tam w niedzielę zobaczyć ale nie spodziewam się zbyt wiele .
Nazir Opublikowano 23 Marca 2024 Opublikowano 23 Marca 2024 Jakby ktoś był, to poproszę o info: warto? Sam się wahom🤪 Z tego co piszą ma być moc firm moto - ale konkretów nie znalazłem🤷♂️
Klubowicze nietoperz Opublikowano 23 Marca 2024 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2024 Wejście 25 zł. Szału nie ma ale i tak było fajnie. Można się do wielu moto przymierzyć!
tomekmajesty Opublikowano 23 Marca 2024 Opublikowano 23 Marca 2024 To zdjęcie nr 2 czyli Suzuki - piękny motocykl I oczywiście PrimaveraWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze grzybek Opublikowano 24 Marca 2024 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2024 Może dlatego słabe, bo równolegle większe targi we Wrocławiu. Ale za to mega komfortowy Indian widoczny na 1 foci👍
Klubowicze nietoperz Opublikowano 24 Marca 2024 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2024 15 godzin temu, tomekmajesty napisał(a): To zdjęcie nr 2 czyli Suzuki - piękny motocykl I oczywiście Primavera Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To Suzuki mojego znajomego. Na żywo wygląda jak nowe !
Rekomendowane odpowiedzi