Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Zostałem wykluczony z Burgmani!

Rekomendowane odpowiedzi

Gość MirekBurgman
Opublikowano

Mili i Wspaniali Maxiskuterzy?ci! Zostałem wykluczony z klubu Burgmania. Trafiłem tam prawie na pocz?tku jego powstania. Dlaczego ?? Nie wiem. Zrobiło mi się bardzo przykro.B?dżcie przygotowani na wszystko - może również kto? z Was nie spodoba się Moderatorom,których bardzo serdecznie pozdrawiam z Gdańska. MirekBurgman - tak się podpisywaem.

Teraz zauważyłem-z Galerii wykasowano moje foto również! Przykre to bardzo. !

temat przeniesiony z działu technicznego, posty poł?czone, proszę używać funkcji "edytuj"

Artix

Opublikowano

My?lę, że to jaka? pomyłka... Trzeba zaczekać na jakie? info od osoby która to zrobiła...

• Sympatycy
Opublikowano
My?lę, że to jaka? pomyłka... Trzeba zaczekać na jakie? info od osoby która to zrobiła...

Tu jest wyja?nienie

Gość MirekBurgman
Opublikowano

Nie mam uprawnień zeby czytać ten w?tek.

• Administrator
Opublikowano

Na pro?bę oddziału pomorskiego była dyskusja w dziale Klubowym. Szkoda Mirku, że tam się nie wypowiedziałe? a było na to trochę czasu.

Głównym powodem wykluczenia Twojej osoby z Klubu były takie głosy z Twojego regionu:

"Nie znam Mirka", "Nigdy go nie widziałem", "Nie był obecny na żadnym zlocie na przestrzeni kilku lat", "Nie był nigdy na cotygodniowej sumie organizowanej przez oddział 3M".

Burgmania to przede wszystkim integracja ze ?rodowiskiem, aktywno?ć w życiu Klubowym czy wreszcie obecno?ć na choćby jednym z kilku zlocie maxi w roku.

Tutaj mały wyci?g > Członkostwo w Klubie

• Sympatycy
Opublikowano
MirekBurgman napisano 17-01-2008, 12:15 

Mili i Wspaniali Maxiskuterzy?ci! Zostałem wykluczony z klubu Burgmania. Trafiłem tam prawie na pocz?tku jego powstania. Dlaczego ?? Nie wiem. Zrobiło mi się bardzo przykro.B?dżcie przygotowani na wszystko - może również kto? z Was nie spodoba się Moderatorom,których bardzo serdecznie pozdrawiam z Gdańska. MirekBurgman - tak się podpisywaem.

Do?ć póĽno to zuważyłe?, sytuacja ta miała miejsce, o ile się nie mylę w kwietniu zeszłego roku.

Sam byłem w podobnej sytuacji, tzn. też znikn?łem z galerii i listy Klubu.

W tym przypadku specjanie mnie to nie zdziwiło bo mój udział w Klubie ograniczył się wtedy do zarejestrowania i zagl?dania na stronę i dopiero od kwietnia ubiegłego roku zacz?łem się pojawiać na spotkaniach i na forum.

Opublikowano
Na pro?bę oddziału pomorskiego była dyskusja w dziale Klubowym. Szkoda Mirku, że tam się nie wypowiedziałe? a było na to trochę czasu.

Głównym powodem wykluczenia Twojej osoby z Klubu były takie głosy z Twojego regionu:

"Nie znam Mirka", "Nigdy go nie widziałem", "Nie był obecny na żadnym zlocie na przestrzeni kilku lat", "Nie był nigdy na cotygodniowej sumie organizowanej przez oddział 3M".

Burgmania to przede wszystkim integracja ze ?rodowiskiem, aktywno?ć w życiu Klubowym czy wreszcie obecno?ć na choćby jednym z kilku zlocie maxi w roku.

Tutaj mały wyci?g > Członkostwo w Klubie

A propos, z tego regulaminu wynika, że by znaleĽć się w klubie osoba musi zostać najpierw przez kogo? zgłoszona i dopiero po pozytywnej opinii "komisji" wysyła ona wypełniony formularz. Dobrze to rozumiem? Ja sam się np. zgłosić nie mogę? :lol:

Opublikowano
Mili i Wspaniali Maxiskuterzy?ci!    Zostałem wykluczony z klubu Burgmania. Trafiłem tam prawie na pocz?tku jego powstania. Dlaczego ??  Nie wiem. Zrobiło mi się bardzo przykro.B?dżcie przygotowani na wszystko - może również kto? z Was nie spodoba się Moderatorom,których  bardzo serdecznie pozdrawiam z Gdańska.       MirekBurgman - tak się podpisywaem.

Przesuniecie ze statusu "Klubowicza" nastapilo po wysluchaniu wszystkich chetnych do zabrania glosu w tej sprawie.

Obecnosc w Klubie i posiadanie statusu Klubowicza, niesie ze soba troche wiecej niz napisanie paru postow na ogolnodostepnym forum. Zwlaszcza przez okres kilku lat. I nie wystarczy tez jedynie posiadanie maxiskutera.

Temat byl otwarty i mogles sie w nim wypowiedziec, nie zrobiles tego, tak wiec naprawde ubolewam nad trescia, forma i czasem terazniejszej wypowiedzi, bowiem od merytorycznej dyskusji uplynelo juz "troche" czasu.

PS. Dodatkowo co to za zwrot "wykluczenie z Burgmanii"??? Nikt Ciebie nie wykluczal, dalej masz mozliwosc czytania i pisania na stronie glowniej i na forum, oraz nadal jestes mile widziany na kazdym zlocie czy spocie.

Opublikowano

Ponieważ zabrałem "głos" wcze?niej muszę się wypowiedzieć ponownie w "?wietle" tego co zostało napisane i przypomniane...(dzięki Worlan)

Wykluczenie (faktycznie) odbyło się zgodnie z (przyjętymi) zasadami...

Sonda założona:

napisano 9-10-2007, 13:56

Nie była to pomyłka...

Wobec tego nie mam nic więcej do dodania...

Opublikowano

no i dlatego jestem forumowiczem :lol:

a nie klubowiczem ;)

ta piaskownica jest co najmniej dziwna :lol:

widział go kto? czy nie, ma maksiskuter czy nie, ludzie....

jak kiedy? mnie usuniecie, bo widzieli mnie wszyscy tylko raz na |więtokrzyskim Rajdzie, to i tak będę bawił się w przygodę ze skuterami :lol:

i będę traktował WSZYSTKICH skuteromaniaków jako braci :)

a forum to przydatne narzędzie, chociaż ostatnio coraz czę?ciej słyszę _ to już było, poszukaj w archiwum, itd. :)

klub Burgmania dzięki takiemu podej?ciu do nowych kolegów będzie miał opinię... no wła?nie jak?

może zrobimy sondę?

pozdrawiam klubowiczów, forumowiczów i wykluczonych :)

spotkamy się na trasie :)

• Administrator
Opublikowano
a forum to przydatne narzędzie, chociaż ostatnio coraz czę?ciej słyszę _ to już było, poszukaj w archiwum, itd. :lol:

Kolego sympatyczny... spróbuj po?więcać więcej czasu na pisanie warto?ciowych postów, które s? odpowiedzi? na pytania zadawane po raz enty na forum to wtedy zrozumiesz dlaczego często odsyłamy do tzw. szukajek. Zreszta problem ten jest do?ć znany na różnych forach dyskusyjnych i nie jest niczym niespotykanym. Dlatego wkrótce będziemy pisać dział FAQ, który mam nadzieje rozwi?że połowicznie problem.

no i dlatego jestem forumowiczem 

a nie klubowiczem 

ta piaskownica jest co najmniej dziwna

I pewnie wła?nie dlatego tak jest... na tym polega demokracja.

klub Burgmania dzięki takiemu podej?ciu do nowych kolegów będzie miał opinię... no wła?nie jak?

może zrobimy sonde?

A sk?d ty możesz wiedzieć jakie mamy podej?cie do nowych osób? Kogo z naszej grupy znasz? Z kim rozmawiałe? dłużej niż 5 min?

Dla Klubowiczów forum jest elementem tylko wspomagaj?cym kontakty, które w głównej mierze opieraj? się o real.

A dla Ciebie czym jest nasze forum? Może zrobimy sonde?

Ta piaskownica nie jest dziwna... jest tylko odpowiednio ułożona i rz?dzi się swoimi zasadami. Je?li tego do tej pory nie zrozumiałe? to tak już pewnie zostanie.

A co do MirkaBurgmana... wiem, że był zapraszany na spotkanie 3M i wiem, że osoby z tego regionu s? bardzo otwarte na kontakty towarzyskie. Mimo wszystko zachęcam Cię Mirku to większej integracji :lol: .

Opublikowano
(...)a nie klubowiczem :) (...)

A co ma oznaczac w wypowiedzi to " !yeah " postawione przy Klubowiczach?

Opublikowano

oznacza to, że już ponad 40 lat jestem independent !piwko

nie lubię do niczego należeć, chociaż szanuję tych przynależnych !OK

a skutery po prostu lubię wszystkie, ludzi wolę wybierać osobi?cie nie na forum !piwko

i zostanę niezależny chociaż pewnie na jaki? zlotach się pojawię, jak s? fajne maszyny i można pojeĽdzić - to super !piwko

ale być gdzie? klubowiczem - jako? mnie to nie przekonuje, tym bardziej, że jak się na to forum zapisałem to niektórzy próbowali mnie ustawiać !OK

wybaczam i pozdrawiam