Klubowicze grzybek Opublikowano 16 Lutego Klubowicze Opublikowano 16 Lutego Dziś przy tak miodzio pogodzie nie dało rady siedzieć w domu. +14st. Więc co nieco zrobiłem reserch w poszukiwaniu wiosny. Kwitnie leszczyna,były już żurawie i nie tylko.... 2
wuja69 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego No to pięknie , a gdzie te żurawia ustrzeliłeś? bo fotka zacna.
tomekmajesty Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Foto zrobione wczoraj … ale w hrabstwie WindsorWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Maro54 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Siema. Ja też jak tylko suszej pomykam przewietrzyć sprzęt, czasami pomimo zimowego przeglądu z przygodami ale mam nadzieję że dopracuję jeszcze co trzeba. Części już zamówione także...... 1
Klubowicze grzybek Opublikowano 18 Lutego Autor Klubowicze Opublikowano 18 Lutego 11 godzin temu, wuja69 napisał(a): No to pięknie , a gdzie te żurawia ustrzeliłeś? bo fotka zacna. Okolice Borówna. ..........😉
cezzar Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 1 godzinę temu, grzybek napisał(a): Okolice Borówna. ..........😉 Koło Skarszew?
Klubowicze robson Opublikowano 21 Lutego Klubowicze Opublikowano 21 Lutego Siemka. Wietrzę swoją kozę już od jakiegoś czasu, tylko dlaczego prawie zawsze pada😒. Jeździłem już też w śnieżycy. Sezon trwa cały czas, najdłuższą przerwę miałem jakieś 2 tygodnie😃
Klubowicze grzybek Opublikowano 21 Lutego Autor Klubowicze Opublikowano 21 Lutego Robi, przyjedź do mnie. U mnie nie pada.... No dobra- tak często😅 A propos, gdzideś w mediach usłyszałem, że w regionie naszym w Aleksandrowie Kuj. najgorsze powietrze-! Serio😲 A może przestałbyś palić tymi oponami, szmatami, butami, itd..😆
Klubowicze robson Opublikowano 22 Lutego Klubowicze Opublikowano 22 Lutego Smog u mnie jest niezły, ale tylko dlatego że Jarek K. pozwolił palić wszystkim😁
Maro54 Opublikowano 22 Lutego Opublikowano 22 Lutego 2 minuty temu, robson napisał(a): Smog u mnie jest niezły, ale tylko dlatego że Jarek K. pozwolił palić wszystkim😁 Jarek K jest spoko 🤣🤣🤣
EndriuBis Opublikowano 22 Lutego Opublikowano 22 Lutego Godzinę temu, robson napisał(a): Smog u mnie jest niezły, ale tylko dlatego że Jarek K. pozwolił palić wszystkim😁 no ale opony to już byście sobie mogli darować 😵 tego to nawet Jarek K. nie zdzierży 🤣 a swoją drogą to ciekawe że zawsze zimą najwięcej smogu jest w miejscowościach uzdrowiskowo - wypoczynkowych gdzie w dodatku każą opłacać taksę klimatyczną 🤔 wy tez pobieracie klimatyczne ? 🙂
Klubowicze robson Opublikowano 22 Lutego Klubowicze Opublikowano 22 Lutego W uzdrowisku Ciechocinek 7km ode mnie jest trochę lepiej, Aleksandrów nie jest kurortem 😆
Maro54 Opublikowano 22 Lutego Opublikowano 22 Lutego 3 minuty temu, robson napisał(a): W uzdrowisku Ciechocinek 7km ode mnie jest trochę lepiej, Aleksandrów nie jest kurortem 😆 Robson, jak Aleksandrów nie jest kurortem to ładuj e piec co wejdzie byle ciepło było 🤣🤣🤣
Kazekkazek Opublikowano 22 Lutego Opublikowano 22 Lutego Dokładnie, zamiast zaśmiecać planetę spal co się da 😂 im więcej palisz tym bardziej ocieplasz klimat, im cieplej tym mniej będziesz palił 😏
cezzar Opublikowano 22 Lutego Opublikowano 22 Lutego 39 minut temu, Kazekkazek napisał(a): im więcej palisz tym bardziej ocieplasz klimat, im cieplej tym mniej będziesz palił Im więcej będziesz palił, tym bardziej ocieplisz klimat i tym szybciej wyjedziemy na drogi 😉
Kazekkazek Opublikowano 22 Lutego Opublikowano 22 Lutego 22 minuty temu, cezzar napisał(a): Im więcej będziesz palił, tym bardziej ocieplisz klimat i tym szybciej wyjedziemy na drogi 😉 😁
Rekomendowane odpowiedzi