Klubowicze grzybek Opublikowano 13 Lutego 2024 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2024 Znamy już datę organizacji 5 Edycji targów motocyklowych Warsaw Motorcycle PTAK 2024- 22-24 marca 2024r. Jak podaje patron medialny- ścigacz.pl, wśród wystawców znaczących jest Triumph, Harley Davidson Czech i .... w zasadzie to wszystko. Bilet jednodniowy 120zł, dwudniowy 150zł(kupowane na miejscu). Czyli- tak jak zwykle, będzie cieńko🫢
Klubowicze nietoperz Opublikowano 13 Lutego 2024 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2024 To skromnie, może jeszcze ktoś się zgłosi!
tomekmajesty Opublikowano 14 Lutego 2024 Opublikowano 14 Lutego 2024 Te targi z roku na rok żenada galopująca Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
stefanekmac Opublikowano 23 Lutego 2024 Opublikowano 23 Lutego 2024 Pamiętam te stare z Pragi. Ulica Marsa. Też szału nie było.
benski Opublikowano 4 Marca 2024 Opublikowano 4 Marca 2024 Wybieram się tam. Zobaczymy co zobaczymy...
Klubowicze grzybek Opublikowano 4 Marca 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2024 To zdaj nam koniecznie relację😉 Rzetelną i obiektywną.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 23 Marca 2024 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2024 Nie wiem, jak było w warszawie, ale tu jest jakoś relacja z Wrocławia...
Klubowicze grzybek Opublikowano 23 Marca 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2024 Fajny materiał 😀
benski Opublikowano 24 Marca 2024 Opublikowano 24 Marca 2024 No i wróciłem z targów w Nadarzynie. Jak dla mnie słabizna. Ze znanych marek tylko Liberty Motors pokazywało Yamahę. Oczywiście nie było BMW, Hondy, Suzuki. Pokazało się Kymco, Royal Enfield, Belli, KTM i... koniec. Reszta to akcesoria, biura turystyczne i koniec. Na MotoBazarze jest szersza oferta akcesoriów. To moja subiektywna ocena.
Administrator Bomber Opublikowano 24 Marca 2024 Administrator Opublikowano 24 Marca 2024 Byłem , znajomych odwiedziłem . Było ok ale bez szaleństw . Sporo chińczyków, KTM, Yamaha , Kawasaki. Skuterów mało (głównie elektryczne) sporo ciuchów i wszędzie czuć zapiekankami .
Sympatycy Cormoran Opublikowano 24 Marca 2024 Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2024 Jak patrzyłem na kilka relacji na YouTube to też dupska nie urwało 😕. Więc nie żałuję że nie byłem 🤔🤣
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 24 Marca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 24 Marca 2024 5 godzin temu, benski napisał(a): ...Pokazało się ... Belli ... 🤔 To jakaś nowa marka ? Czy literówka ? Benelli ?
Klubowicze grzybek Opublikowano 25 Marca 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2024 No widzicie chłopaki, imprez spadła i spada z roku na rok na psy. Zdecydowanie warto przerzucić uwagę na targi Poznań lub choćby Wrocław.
stefanekmac Opublikowano 25 Marca 2024 Opublikowano 25 Marca 2024 A ja tu czekałem na sesję foto. Poznań bylem 2 razy na bogato czyli czwartek. Super bo luźno. Tzw dzień mediów.
ivan Opublikowano 25 Marca 2024 Opublikowano 25 Marca 2024 Ja byłem i stwierdzam, że jakbym miał płacić za wejściówkę to bym żałował. Dostałem ją w prezencie a więc ok. A co do wystawców to ja z chęcią pomacałem chińskie marki typu Zontes czy Cfmoto. O ile kiedyś brałem pod uwagę skuter Zontes'a 350 to jak zobaczyłem go na żywo to mi przeszło. Jednak sporto muszą gonić jeśli chodzi o jakość wykonania. Na plus moim zdaniem CFmoto. Całkiem fajnie się prezentuje. No i z przyjemnością zobaczyłem reaktywację Jawy. Z tych "większych" firm był jeszcze Triumph i Harley. Moim zdaniem brakuje w Warszawie takich targów i z roku na rok powinno być lepiej. 1
Klubowicze grzybek Opublikowano 25 Marca 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2024 No to sami zobaczcie fotorelację
benski Opublikowano 26 Marca 2024 Opublikowano 26 Marca 2024 W dniu 24.03.2024 o 23:07, EndriuBis napisał(a): 🤔 To jakaś nowa marka ? Czy literówka ? Benelli ? Łoj tam, łoj tam. Pewnie, że Benelli. Głupia klawiatura zmienia czasem a ja nie zauważyłem.
Rekomendowane odpowiedzi