Klubowicze Marzena Opublikowano 13 Lutego 2024 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2024 Wielki smutek,żegnaj kolego.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 13 Lutego 2024 Sympatycy Opublikowano 13 Lutego 2024 Smutek i gorzki smak dnia. Nikt nie wieży co stało się rano, przecież wczoraj jeszcze wszystko hulało, byliśmy razem ,śmialiśmy się razem, chwilę temu lataliśmy po pięknym świecie. Czy coś z tego rozumiecie? Czy jutro będzie inaczej ? Czy zrozumiemy ten fakt co postawił nas w pion. Może tak? Gdy będziemy myśleć że kiedyś przywita nas ON. Jesteśmy tu przez chwilę a Rafał jest już krok przed nami, kuźwa tak mu się nigdzie nie spieszyło po co przyspieszyłeś ptaszyno? Mogłeś z nami polatać trochę, Sardynię w planach miałeś i ją kurwa olałeś? Zostawiłeś mamę, nas też zostawiłeś. Nie ładnie Rafale to zakończyłeś. Zły jestem na ciebie, bo nie twoja była jeszcze pora. Lecz twoja dusza chora, postanowiła co innego. Muszę to uszanować mój kolego. Na razie Przyjacielu.🥲
Klubowicze Trebor Opublikowano 13 Lutego 2024 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2024 Szok i niedowierzanie (*)
kordziuk Opublikowano 13 Lutego 2024 Opublikowano 13 Lutego 2024 Szok i niedowierzanie. Wyrazy współczucia.Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy Nazir Opublikowano 13 Lutego 2024 Użytkownicy Opublikowano 13 Lutego 2024 Jak widzę reakcję tych, co "Pana Rypaka" znali to żałuję, że nie miałem okazji osobiście go poznać. Moje kondolencje dla wszystkich dotkniętych tą informacją. [i]
Moni82 Opublikowano 13 Lutego 2024 Opublikowano 13 Lutego 2024 Trudno w takiej chwili ubrać myśli w słowa. Żal, smutek i niedowierzanie. Rafale będzie nam brakowało Ciebie, Twoich żartów, dyskusji, Twojego uśmiechu i bajerowania. [*]
Sympatycy orzeł Opublikowano 13 Lutego 2024 Sympatycy Opublikowano 13 Lutego 2024 Może wyskoczę z tym pytaniem przed szereg. Ale może by tak ubrać się w kamizelki na pogrzeb? (oczywiście kto ma Jeszcze )
Sympatycy Robsson Opublikowano 14 Lutego 2024 Sympatycy Opublikowano 14 Lutego 2024 Wyrazy współczucia dla rodziny i dla najbliższych przyjaciół-braci maxi 😔
Sympatycy robert1973 Opublikowano 14 Lutego 2024 Sympatycy Opublikowano 14 Lutego 2024 Nie mam słów...żadne słowo nie wyrazi mojego żalu i bólu [*]
Klubowicze PIN Opublikowano 14 Lutego 2024 Klubowicze Opublikowano 14 Lutego 2024 Straszne :) Nie możemy w to uwierzyć z Igą, zawsze był kochany dla naszych dzieciaczków i super kompan, właściwie do wszystkiego. Odpoczywaj przyjacielu, do zobaczenia.
Maruda Opublikowano 14 Lutego 2024 Opublikowano 14 Lutego 2024 Spoczywaj w pokoju [*] Wyrazy współczucia dla rodziny
Sympatycy Worlan Opublikowano 14 Lutego 2024 Sympatycy Opublikowano 14 Lutego 2024 Trudno mi w to uwierzyć. Odpoczywaj w pokoju Rafale ☹️ (*)
Klubowicze .maniek Opublikowano 14 Lutego 2024 Klubowicze Opublikowano 14 Lutego 2024 Żegnaj Kolego. Wyrazy współczucia dla Rodziny i Przyjaciół.
Klubowicze robson Opublikowano 14 Lutego 2024 Klubowicze Opublikowano 14 Lutego 2024 Ale wieści 😥 Wyrazy współczucia dla najbliższych...
Użytkownicy Tony Opublikowano 14 Lutego 2024 Użytkownicy Opublikowano 14 Lutego 2024 Smutna informacja. Wyrazy współczucia dla najbliższych
DYSIA Opublikowano 14 Lutego 2024 Opublikowano 14 Lutego 2024 Wielka szkoda żal i niedowierzanie że nie ma go już wśród nas. Kondolencje dla całej rodziny i wszystkich znajomych🖤
Użytkownicy Bienias Opublikowano 14 Lutego 2024 Użytkownicy Opublikowano 14 Lutego 2024 Szerokości na niebiańskich drogach a dla rodziny SZCZERE WYRAZY WSPÓŁCZUCIA
MR.F Opublikowano 15 Lutego 2024 Opublikowano 15 Lutego 2024 szok... Odpoczywaj w spokoju Rafale. Kondolencje dla mamy i bliskich.
Rekomendowane odpowiedzi