Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MariuszBurgi Opublikowano 13 Lutego 2024 Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 Lutego 2024 Mam do przekazania Wam bardzo smutną wiadomość. Dziś w nocy odszedł nasz kolega @Pan rypak. Znany z wielu wypraw 2oo. Aktywny, obecny na wielu zlotach i spotkaniach. Prawdziwy motocyklista z krwi i kości. Zawsze pomocny. Smutek i niedowierzanie. Do zobaczenia kolego, spoczywaj w spokoju [ ' ] Składam w tym miejscu kondolencje dla całej rodziny Rafała. Informację nt. pogrzebu przekażę niezwłocznie w niniejszym wątku. ........ Info z ostatniej chwili. Pogrzeb odbędzie się w najbliższą sobotę o godzinie 11⁰⁰ w Dziadowej Kłodzie. 5
Klubowicze arturas Opublikowano 13 Lutego 2024 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2024 Wiadomość mnie z lekka wstrząsnęła. Przykro mi bardzo. Tyle razem przegadaliśmy i mogliśmy więcej.. rozumieliśmy się... byłeś zawsze pomocny. Spokój Twojej duszy Bracie! Niech tamta strona Ci sprzyja w pokonywaniu tras. [*][*][*] Kondolencje dla rodziny i najbliższych osób.
Klubowicze Piootr Opublikowano 13 Lutego 2024 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2024 Prawdziwie szokująca wiadomość. Nikt by się nie spodziewał. Spoczywaj w pokoju Kolego, śmigaj po niebiańskich drogach. Będzie nam Cię tu bardzo brakowało. Składam Kondolencje dla Bliskich
Sympatycy Cormoran Opublikowano 13 Lutego 2024 Sympatycy Opublikowano 13 Lutego 2024 Tak mi przykro 😪 Odpoczywaj w spokoju.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 13 Lutego 2024 Sympatycy Opublikowano 13 Lutego 2024 "Są tacy ludzie którzy na zawsze zostaną w naszej pamięci" Najszczersze kondolencje dla rodziny. Do zobaczenia kolego.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 13 Lutego 2024 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2024 Brak mi słów aby wyrazić co teraz myślę . Po prostu szok i niedowierzanie. [']
Klubowicze Jack Opublikowano 13 Lutego 2024 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2024 Jeszcze wczoraj pisał z nami na grupce wyjazdowej na viberze. Do zobaczenia.
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 13 Lutego 2024 Sympatycy Opublikowano 13 Lutego 2024 Szok za wczesnie ... Najszczersze wyrazy współczucia dla bliskich i rodziny Najważniejsze we wspomnieniach jest to, żeby mieć się gdzie zatrzymać i tam je wspominać. [Terry Prachett]
JuStA Opublikowano 13 Lutego 2024 Opublikowano 13 Lutego 2024 Bardzo przykra wiadomość. Trudno cokolwiek napisać więcej, szok i niedowierzanie. Requiescat in pace [']
Kamil Opublikowano 13 Lutego 2024 Opublikowano 13 Lutego 2024 Nie będę się rozpisywał, wstawię tylko :( [*]
Klubowicze Roni Opublikowano 13 Lutego 2024 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2024 [*] Spoczywaj w spokoju
ruda. Opublikowano 13 Lutego 2024 Opublikowano 13 Lutego 2024 Nie wiem co powiedzieć, co napisać, jest mi cholernie smutno, może nie był moim bliskim kolegą ani tym bardziej przyjacielem, ale jego rady, przemyślenia będą dla mnie drogowskazem. Drogi Kumpluszczaku,kiedyś się spotkamy i pogadamy. 😥😥
Klubowicze BUGI Opublikowano 13 Lutego 2024 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2024 😯😪 nie mogę uwierzyć...Poznałem Rafała w Rajskiej Dolinie 3lata temu i przegadaliśmy sporo tematów do białego rana, bardzo pozytywny, wesoły- takiego Cię zapamiętam..Rafał odpoczywaj w pokoju 😞 [*] Moje kondolencje dla całej Rodziny...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Lutego 2024 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2024 Wstrząsająca informacja :( w mojej pamięci pozostanie na zawsze jako wesoły, życzliwy chłopak i do zabawy i do rozmowy. Czy wiadomo co się stało ? chorował ? Wyrazy współczucia dla rodziny
Administrator Bomber Opublikowano 13 Lutego 2024 Administrator Opublikowano 13 Lutego 2024 Bardzo szokująca i smutna wiadomość. Rafale spoczywaj w spokoju [*] Wyrazy współczucia dla rodziny.
Klubowicze KasiaP Opublikowano 13 Lutego 2024 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2024 Bardzo smutna wiadomość. [*]
Tomek 69 Opublikowano 13 Lutego 2024 Opublikowano 13 Lutego 2024 Wyrazy głębokiego współczucia dla najbliższych Spoczywaj w spokoju
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Lutego 2024 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2024 Kilka zdjęć ze spotkania w Wisełce w 2016r.
Klubowicze grzybek Opublikowano 13 Lutego 2024 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2024 To zatrważające. Poznałem Go na jednej z edycji Bieszczad, mój współlokator. Wierzę, że kiedyś ponownie z Nim będę dzielić to samo Lokum, taką pokładam nadzieję. Jeszcze w tym roku dopytywałem Rafała o szczegóły Jego wypadu do Rumunii a dziś w słuchawce ...cisza. Zamierająca cisza.😪 Łączę się w bólu z najbliższymi. Apeluję, by na najbliższym Kongresie w Wiśle , już wnet mającym nastąpić , choć chwilą ciszy uczcić Tego naszego Wielkiego Przyjaciela.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 13 Lutego 2024 Sympatycy Opublikowano 13 Lutego 2024 Szok, tyle planów miał.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Lutego 2024 Autor Administrator Opublikowano 13 Lutego 2024 Info z ostatniej chwili. Pogrzeb odbędzie się w najbliższą sobotę o godzinie 11⁰⁰ w Dziadowej Kłodzie.
Rekomendowane odpowiedzi