Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 13 Lutego Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Mam do przekazania Wam bardzo smutną wiadomość. Dziś w nocy odszedł nasz kolega @Pan rypak. Znany z wielu wypraw 2oo. Aktywny, obecny na wielu zlotach i spotkaniach. Prawdziwy motocyklista z krwi i kości. Zawsze pomocny. Smutek i niedowierzanie. Do zobaczenia kolego, spoczywaj w spokoju [ ' ] Składam w tym miejscu kondolencje dla całej rodziny Rafała. Informację nt. pogrzebu przekażę niezwłocznie w niniejszym wątku. ........ Info z ostatniej chwili. Pogrzeb odbędzie się w najbliższą sobotę o godzinie 11⁰⁰ w Dziadowej Kłodzie. 5 Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 13 Lutego Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Wiadomość mnie z lekka wstrząsnęła. Przykro mi bardzo. Tyle razem przegadaliśmy i mogliśmy więcej.. rozumieliśmy się... byłeś zawsze pomocny. Spokój Twojej duszy Bracie! Niech tamta strona Ci sprzyja w pokonywaniu tras. [*][*][*] Kondolencje dla rodziny i najbliższych osób. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Piootr Opublikowano 13 Lutego Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Prawdziwie szokująca wiadomość. Nikt by się nie spodziewał. Spoczywaj w pokoju Kolego, śmigaj po niebiańskich drogach. Będzie nam Cię tu bardzo brakowało. Składam Kondolencje dla Bliskich Odnośnik do komentarza
Sympatycy Cormoran Opublikowano 13 Lutego Sympatycy Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Tak mi przykro 😪 Odpoczywaj w spokoju. Odnośnik do komentarza
Sympatycy PawełJW Opublikowano 13 Lutego Sympatycy Udostępnij Opublikowano 13 Lutego "Są tacy ludzie którzy na zawsze zostaną w naszej pamięci" Najszczersze kondolencje dla rodziny. Do zobaczenia kolego. Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 13 Lutego Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Brak mi słów aby wyrazić co teraz myślę . Po prostu szok i niedowierzanie. ['] Odnośnik do komentarza
Klubowicze Jack Opublikowano 13 Lutego Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Jeszcze wczoraj pisał z nami na grupce wyjazdowej na viberze. Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza
Klubowicze MarP Opublikowano 13 Lutego Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 😓 [*] Odnośnik do komentarza
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 13 Lutego Sympatycy Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Szok za wczesnie ... Najszczersze wyrazy współczucia dla bliskich i rodziny Najważniejsze we wspomnieniach jest to, żeby mieć się gdzie zatrzymać i tam je wspominać. [Terry Prachett] Odnośnik do komentarza
JuStA Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Bardzo przykra wiadomość. Trudno cokolwiek napisać więcej, szok i niedowierzanie. Requiescat in pace ['] Odnośnik do komentarza
Kamil Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Nie będę się rozpisywał, wstawię tylko :( [*] Odnośnik do komentarza
Klubowicze Roni Opublikowano 13 Lutego Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Lutego [*] Spoczywaj w spokoju Odnośnik do komentarza
ruda. Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Nie wiem co powiedzieć, co napisać, jest mi cholernie smutno, może nie był moim bliskim kolegą ani tym bardziej przyjacielem, ale jego rady, przemyślenia będą dla mnie drogowskazem. Drogi Kumpluszczaku,kiedyś się spotkamy i pogadamy. 😥😥 Odnośnik do komentarza
Klubowicze BUGI Opublikowano 13 Lutego Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 😯😪 nie mogę uwierzyć...Poznałem Rafała w Rajskiej Dolinie 3lata temu i przegadaliśmy sporo tematów do białego rana, bardzo pozytywny, wesoły- takiego Cię zapamiętam..Rafał odpoczywaj w pokoju 😞 [*] Moje kondolencje dla całej Rodziny... Odnośnik do komentarza
DORIS Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Wyrazy współczucia dla rodziny 😢 Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Lutego Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Wstrząsająca informacja :( w mojej pamięci pozostanie na zawsze jako wesoły, życzliwy chłopak i do zabawy i do rozmowy. Czy wiadomo co się stało ? chorował ? Wyrazy współczucia dla rodziny Odnośnik do komentarza
Administrator Bomber Opublikowano 13 Lutego Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Bardzo szokująca i smutna wiadomość. Rafale spoczywaj w spokoju [*] Wyrazy współczucia dla rodziny. Odnośnik do komentarza
Klubowicze KasiaP Opublikowano 13 Lutego Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Bardzo smutna wiadomość. [*] Odnośnik do komentarza
Tomek 69 Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Wyrazy głębokiego współczucia dla najbliższych Spoczywaj w spokoju Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Lutego Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Kilka zdjęć ze spotkania w Wisełce w 2016r. Odnośnik do komentarza
Klubowicze grzybek Opublikowano 13 Lutego Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Lutego To zatrważające. Poznałem Go na jednej z edycji Bieszczad, mój współlokator. Wierzę, że kiedyś ponownie z Nim będę dzielić to samo Lokum, taką pokładam nadzieję. Jeszcze w tym roku dopytywałem Rafała o szczegóły Jego wypadu do Rumunii a dziś w słuchawce ...cisza. Zamierająca cisza.😪 Łączę się w bólu z najbliższymi. Apeluję, by na najbliższym Kongresie w Wiśle , już wnet mającym nastąpić , choć chwilą ciszy uczcić Tego naszego Wielkiego Przyjaciela. Odnośnik do komentarza
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 13 Lutego Sympatycy Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Szok, tyle planów miał. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 13 Lutego Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Info z ostatniej chwili. Pogrzeb odbędzie się w najbliższą sobotę o godzinie 11⁰⁰ w Dziadowej Kłodzie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi