Klubowicze grzybek Opublikowano 13 Grudnia 2023 Klubowicze Opublikowano 13 Grudnia 2023 Dziękuję, już widzę że będzie elegancko. Piękne dzięki 😃
Klubowicze Ewik Opublikowano 14 Grudnia 2023 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2023 arturas, kalendarz zapowiada się jak zwykle pierwsza klasa 👍👏 do tego jubileuszowe wydanie. Bardzo mało osób złożyło zapotrzebowanie 🤔, wygląda na to że z roku na rok słabnie zainteresowanie kalendarzem, szkoda. 1
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robert1973 Opublikowano 14 Grudnia 2023 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 Grudnia 2023 Dokładnie ....szkoda, to przedmiot o unikatowej wartości, jak dla mnie, nie wyobrażam sobie ściany bez kalendarza Burgmani mimo że już od paru lat już nie dosiadam skutera ( z przyczyn zdrowotnych) to nie chcę innego "motokalendarza" tak mam od 10 LAT. Mimo że lata mijają, posiadam wszystkie 10 roczników i mam nadzieję że w mojej kolekcji będzie przynajmniej 10 następnych 3
Sympatycy Worlan Opublikowano 14 Grudnia 2023 Sympatycy Opublikowano 14 Grudnia 2023 1 sztuka, odbiór osobisty proszę 🙂 1
Klubowicze arturas Opublikowano 15 Grudnia 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2023 W dniu 14.12.2023 o 07:31, Ewik napisał(a): arturas, kalendarz zapowiada się jak zwykle pierwsza klasa 👍👏 do tego jubileuszowe wydanie. Bardzo mało osób złożyło zapotrzebowanie 🤔, wygląda na to że z roku na rok słabnie zainteresowanie kalendarzem, szkoda. @Ewik na to wygląda, że Nasz kalendarz z czasem pójdzie do tzw. lamusa. Wkład działań związanych z fizycznym przygotowaniem staje się niewspółmierny z potrzebami wydania. Osobiście zamierzam zrobić tapetę w garażu ze stron Burgmanijnych kalendarzy jakie fizycznie posiadam z ubiegłych roczników. Listę zaktualizowałem.
krzysiu Opublikowano 15 Grudnia 2023 Opublikowano 15 Grudnia 2023 O juz tradycja. Poproszę 1 szt, odbiór osobisty.
Klubowicze arturas Opublikowano 18 Grudnia 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2023 Witajcie 😀 dzisiaj 18 grudnia! Listę zaktualizowałem wg deklaracji oraz wpłat. Jeśli coś mi umknęło proszę o sprostowanie. Uruchamiam tryby produkcji. Pierwsze kalendarze powinny wyjść przesyłką przed Świętami 🎄 Jeśli nie podaliście adresu do wysyłki proszę o przesłanie danych przez wewnętrzną wiadomość na Forum.
Klubowicze grzybek Opublikowano 18 Grudnia 2023 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2023 Ok. Dziękuję za Twoje zaangażowanie. Wesołych Świąt...
Klubowicze arturas Opublikowano 20 Grudnia 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2023 Witajcie, wysyłka kalendarzy w przygotowaniu. Nie mam pełnych danych. @robert1973 @GadekW @wuja69 Proszę o podanie dodatkowych danych do wysyłki w wiadomości wewnętrznej FORUM. e-mail, telefon, adres dostawy lub Paczkomat. 🎄🎄🎄
Klubowicze Ewik Opublikowano 20 Grudnia 2023 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2023 Od wczoraj cieszymy się nowym kalendarzem, arturas duże podziękowania za ogrom pracy i zaangażowanie. Kalendarz jest super 👏👍
Klubowicze MAKI Opublikowano 21 Grudnia 2023 Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2023 Artur Sorki zapisałem się a nie oplaciłem.Moje gapiostwo.Jesli ro nie robi kłopotu. To za chwilę przeleje kasę. Jeszcze raz przepraszam .
Klubowicze arturas Opublikowano 21 Grudnia 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2023 Spox. Nie zapomniałem o koledze. Przesyłeczki dzisiaj wychodzą. Można śledzić przez apkę Inpost. Reszta indywidualnie przy najbliższych okazjach. Wesołych Świąt! 🎄 1
Klubowicze grzybek Opublikowano 22 Grudnia 2023 Klubowicze Opublikowano 22 Grudnia 2023 Arturas, ogromne dzięki. Kalendarz super, i dotarł należycie zabezpieczony przed uszkodzeniami. Nie ma jak TY😅
GadekW Opublikowano 23 Grudnia 2023 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Kalendarz dotarł, jest mega. Dziękuję za zaangażowanie i profesjonalne przygotowanie. 😁👍 1
Klubowicze DaniL Opublikowano 23 Grudnia 2023 Klubowicze Opublikowano 23 Grudnia 2023 Kalendarz już u mnie ArturAs, jak zwykle Superprodukcja 1
Sympatycy robert1973 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Sympatycy Opublikowano 23 Grudnia 2023 Kalendarze "grupowe" dotarły, dzięki arturas👍💪 1
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 24 Grudnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 24 Grudnia 2023 Dotarło, jak zwykle wszystko profeska. Wielkie dzięki za trud, Arturasie, liczę, że zainteresowanie kalendarzami powróci. Pozdrawiam 1
Zoee Opublikowano 25 Grudnia 2023 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Nasz kalendarz również bezpiecznie dotarł do domu a nawet trafił jako 🎁 pod 🎄. Jest piękny, cieszy oko i raduje serce . Bardzo dziękujemy @arturas 💙🙂 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 14 Stycznia 2024 Użytkownicy Opublikowano 14 Stycznia 2024 W końcu wypakowałem kalendarz🤭 Dobra robota arturas- dzięki 😃👍
Vito Opublikowano 12 Lutego 2024 Opublikowano 12 Lutego 2024 Też w końcu udało się odebrać kalendarz...SztosWysłane z mojego moto g73 5G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi