Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wuja69 Opublikowano 7 Listopada 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 Listopada 2023 Zapraszam na garść wspomnień z samotnej wycieczki po Kaszubach. 4
Krzynio66 Opublikowano 7 Listopada 2023 Opublikowano 7 Listopada 2023 fajny wyjazd szkoda ze sam ja tez tak mam w pojedynke . jedno zdjecie jest fajne do kalendarza pozdrawiam moze kiedys razem gdzies
Tomek 69 Opublikowano 7 Listopada 2023 Opublikowano 7 Listopada 2023 Janusz fajna wycieczka szkoda że nie dałeś znać że planujesz wypad na kaszuby chętnie bym Tobie potowarzyszył.
wuja69 Opublikowano 7 Listopada 2023 Autor Opublikowano 7 Listopada 2023 Zrobiło mi się ,,okienko,, w pracy zupełnie niespodziewanie , ale na wiosnę pośmigamy razem.
Tomek 69 Opublikowano 7 Listopada 2023 Opublikowano 7 Listopada 2023 8 minut temu, wuja69 napisał(a): Zrobiło mi się ,,okienko,, w pracy zupełnie niespodziewanie , ale na wiosnę pośmigamy razem. Ok 👌
Klubowicze grzybek Opublikowano 7 Listopada 2023 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2023 Miałeś super pogodę i słońce uwypuklające kolory liści. Kaszyby w ub.r. zlatałem trochę. Wjazd pod młym, bardzo stromy pozostanie mi w pamięci, ponieważ ja wwoziłem na górę mojego ,, małego" Andrzeja😲. Bmwica rwała w przód jak szalona. Byłeś też w Chmielnie i mogłeś zatrzymać się w tej sielskiej gospodzie- amciu mniam, mniam. Tuż obok jest prywatna pracownia porcelany.. ale to bardziej dla naszych plecaczków. Pozdrawiam i do wspólnego wiosennego wypadu
Klubowicze Ewik Opublikowano 8 Listopada 2023 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2023 Pięknie uchwycony w kadrze koloryt jesieni, fantastyczne widoki 👍😊
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Listopada 2023 Administrator Opublikowano 8 Listopada 2023 Fajne ujęcia z jesiennym przyżółceniem i 🛵 w tle 🙌
wuja69 Opublikowano 8 Listopada 2023 Autor Opublikowano 8 Listopada 2023 Dziękuję za dobre słowa, na wiosnę może polecimy razem?. Plus droga na Bytów.
Klubowicze grzybek Opublikowano 8 Listopada 2023 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2023 Dokładnie. Na zamek i do Łupawska nad jezioro plus elektrownia wodna w Jasieniu
Krzynio66 Opublikowano 9 Listopada 2023 Opublikowano 9 Listopada 2023 tereny nie ogarniete moze w przyszlym roku pozwiedzam
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 9 Listopada 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Listopada 2023 Fajny film i fajna wycieczka. A przy okazji dowiedziałem się że w Integrze pod kanapą mieści się termos 🙃 może nie zbyt duży ale jednak 😀
Klubowicze grzybek Opublikowano 9 Listopada 2023 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2023 Jak dobrze spakujesz to i małpka😉
wuja69 Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Opublikowano 9 Listopada 2023 37 minut temu, grzybek napisał(a): Jak dobrze spakujesz to i małpka😉 A i na przyszły sezon dodatkowe zasobniki przy tylnym kole znajdą swoje miejsce . 2
Klubowicze grzybek Opublikowano 9 Listopada 2023 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2023 Jak przemyt dla prochów😅
Klubowicze robson Opublikowano 10 Listopada 2023 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2023 Wuja,szacun za foto video. A zasobniki kojarzą mi się z wyrzytniami albo na napoje jakieś 😀
wuja69 Opublikowano 10 Listopada 2023 Autor Opublikowano 10 Listopada 2023 Godzinę temu, Krzynio66 napisał(a): co tam wozisz A takie tam... Artykuły pierwszej potrzeby wacha, flacha, a na poważnie to klucze , kamizelka, apteczka itp.
Krzynio66 Opublikowano 10 Listopada 2023 Opublikowano 10 Listopada 2023 ooo tam ze dwa litry wejdzie plus kamizelka apteczka kolega taki skromny
wuja69 Opublikowano 11 Listopada 2023 Autor Opublikowano 11 Listopada 2023 12 godzin temu, Krzynio66 napisał(a): ooo tam ze dwa litry wejdzie plus kamizelka apteczka kolega taki skromny ,,dwie? jedna ,wozem jestem,, Pod kanapą Integry jest bardzo gorąco ,więc znajdą tam miejsce rzeczy które nie powinny się nagrzewać ,plus pojemniki będą zamykane.
Rekomendowane odpowiedzi