Elvis Opublikowano 1 Listopada 2023 Opublikowano 1 Listopada 2023 Otwierając kolejny wątek muszę stwierdzić że co raz mniej gawiedzi te tematy śledzi .... a więc ..... miesiąc Listopad uważam za otwarty ..... LwG ✋
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Listopada 2023 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2023 Mirku dzięki - jesteś zawsze super i na posterunku. Bogdan jak u ciebie z 11 Listopada, jak zwykle do ciebie przyjedzie paru nas (ja na pewno).
Klubowicze grzybek Opublikowano 1 Listopada 2023 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2023 Śledzi, śledzi ten wątek. Uwielbiam Wasze comiesięczne ,,raportowanie'', utrzymywanie kontaktu na bieżąco i żal byłoby pożegnać się z tą tradycją. Ale wiem ,że tak się nie stanie. A że czas jesiennej , a potem zimowej zadumy nadchodzi, a sprzęty idą spać na parę miesięcy- to wcale nie musi oznaczać, ,,że co raz mniej gawiedzi te tematy śledzi.." Pozdrawiam😉
Bob Opublikowano 1 Listopada 2023 Opublikowano 1 Listopada 2023 https://mototour.pl/zloty/imprezy-2022/313-listopad-nov-2022/2985-xli-motocyklowa-parada-niepodleglosci-2022-bmm-pancerny-pojezierze-drawskie jak co roku serdecznie zapraszam https://wydarzenia.moto-opinie.info/?id_wydarzenia=2831
cris76 Opublikowano 2 Listopada 2023 Opublikowano 2 Listopada 2023 Hejka. O ile pogoda dopisze, melduję posłusznie swoją obecność. Mam wielką nadzieję na spotka. Ps. Na forum ZP zaglądam codziennie...... ale nie będę sobie pisał bo tam już nic się nie dzieje.
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Listopada 2023 Klubowicze Opublikowano 2 Listopada 2023 Hejka. O ile pogoda dopisze, melduję posłusznie swoją obecność. Mam wielką nadzieję na spotka. Ps. Na forum ZP zaglądam codziennie...... ale nie będę sobie pisał bo tam już nic się nie dzieje.To miło znów się spotykamy Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
Rzelu Opublikowano 4 Listopada 2023 Opublikowano 4 Listopada 2023 Rzeczywiście, ja też zapomniałem że to już za tydzień...
Okruszon Opublikowano 4 Listopada 2023 Opublikowano 4 Listopada 2023 A to tutaj się przywitam ;) Tęsknota wygrała i po ładnych paru latach wróciłem do maxi. Tym razem po yamahach majesty w przesłości wybrałem X-adv 750 (co by nie tęsknić do typowego moto) i po pierwszych 1000km uważam decyzję za strzał w 10 :P Do zobaczenia gdzieś w okolicach, może kiedyś zabłądzę ze Stargardu na jakieś spotkanie :P Pozdrawiam
Klubowicze grzybek Opublikowano 5 Listopada 2023 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2023 Wita Cię w imieniu kujawsko-pomorskiego Bydgoszcz😉. Do zobaczenia gdzieś.... Gdybyś się chciał przywitać ponad regionalnie, to wejdź do działu Serdeczności
cris76 Opublikowano 6 Listopada 2023 Opublikowano 6 Listopada 2023 W dniu 4.11.2023 o 19:11, Okruszon napisał(a): A to tutaj się przywitam ;) Tęsknota wygrała i po ładnych paru latach wróciłem do maxi. Tym razem po yamahach majesty w przesłości wybrałem X-adv 750 (co by nie tęsknić do typowego moto) i po pierwszych 1000km uważam decyzję za strzał w 10 :P Do zobaczenia gdzieś w okolicach, może kiedyś zabłądzę ze Stargardu na jakieś spotkanie :P Pozdrawiam Witaj w gronie. Dobre czasy spotów odeszły do lamusa. Pozostają tylko imprezy "masowe".
Klubowicze grzybek Opublikowano 9 Listopada 2023 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2023 No niestety w całym naszym kraju są przewidywane opady deszczu. Ale dziś jeszcze udało mi się nawinąć parę km.
Klubowicze bilety Opublikowano 10 Listopada 2023 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2023 No niestety w całym naszym kraju są przewidywane opady deszczu. Ale dziś jeszcze udało mi się nawinąć parę km. Jutro będzie dobrze, idę do garażu wieszać flagi.Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
cris76 Opublikowano 10 Listopada 2023 Opublikowano 10 Listopada 2023 Ja się waham. Zobaczę rano bo wskoczyła mi misja do ogarnięcia, więc....
Klubowicze bilety Opublikowano 10 Listopada 2023 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2023 5 godzin temu, cris76 napisał(a): Ja się waham. Zobaczę rano bo wskoczyła mi misja do ogarnięcia, więc.... Krzysiek, nie ma co się mazać dzwoń do mnie rano czy będziesz. Ja jak na razie jadę Nie można zawieść Bogdana, chłop się narobił przy organizacji imprezy.
Klubowicze bilety Opublikowano 11 Listopada 2023 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2023 Bogdan jadę Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka 1
Klubowicze bilety Opublikowano 11 Listopada 2023 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2023 TwardzieleWysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
Klubowicze grzybek Opublikowano 11 Listopada 2023 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2023 Brawo Wy, dzielne chłopaki👏😉
cris76 Opublikowano 12 Listopada 2023 Opublikowano 12 Listopada 2023 Pogoda nie zachwycała ale spotkanie Bogdana i Marka wynagrodziło trudy dojazdu. Bogdan i Marek jeszcze raz sorki za ucieczkę z parady ale temperatura dała mi trochę w kość. Pisząc te słowa czuję że jednak coś mnie dopada. Pozdrowionka. 1
kruszyn Opublikowano 21 Listopada 2023 Opublikowano 21 Listopada 2023 W dniu 4.11.2023 o 19:11, Okruszon napisał(a): A to tutaj się przywitam ;) Tęsknota wygrała i po ładnych paru latach wróciłem do maxi. Tym razem po yamahach majesty w przesłości wybrałem X-adv 750 (co by nie tęsknić do typowego moto) i po pierwszych 1000km uważam decyzję za strzał w 10 :P Do zobaczenia gdzieś w okolicach, może kiedyś zabłądzę ze Stargardu na jakieś spotkanie :P Pozdrawiam No to jeszcze raz :) Udało mi się odblokować stare konto z tego forum :P
Rekomendowane odpowiedzi