Rafa303 Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Proszę o pomoc osób z naszego woj. o zorganizowanie ze mną w następnym sezonie (2024r), spotkania ogniskowego (wzorem woj. śląska i podkarpacia), celem integracji naszej braci z naszym woj. Szukam miejsca, ogólnego dostępnego dla wszystkich (ja mam takie, ale może jakieś typy i nie koniecznie w mojej okolicy). Odnośnik do komentarza
zicoo62 Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Mówisz - masz. Ustal tylko dogodny termin i załatw pogodę i uczestników a resztę ogarnę bez problemu i z przyjemnością. Miejscówka w Krościenku nad Dunajcem, niektórzy wiedzą gdzie. Odnośnik do komentarza
Rafa303 Opublikowano 20 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Fajnie, będę z Tobą w kontakcie (pewnie już tam kiedyś były ?!?). Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 9 minut temu, Rafa303 napisał(a): Fajnie, będę z Tobą w kontakcie (pewnie już tam kiedyś były ?!?). 😀 miałeś nie tak dawno okazję aby być i pogadać ze Zbyszkiem na miejscu ale ...... chyba "wojna wybuchła" 🤣 dobrze pamiętam ? 😉 Odnośnik do komentarza
Grzech Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Rafa, popraw tytuł, bo goście z ZOO mogą się pojawić. A kto na ognisko zabiera banany... Odnośnik do komentarza
krakoff Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 https://bobrowe-rozlewisko.pl/--Fajna opcja na zlot i ognisko.mozna rybke zlowic lub domek wynajac na noc. Odnośnik do komentarza
Rafa303 Opublikowano 27 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Życie pokaże czekamy wiosny ale dzięki Odnośnik do komentarza
mordek Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Bardzo fajny pomysl.ja tez chętnie sie pisze Odnośnik do komentarza
Rafa303 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 W dniu 3.12.2023 o 16:17, mordek napisał(a): Bardzo fajny pomysl.ja tez chętnie sie pisze Mam nadzieję, że dojdzie do skutku, troszkę wstyd dla małopolski za brak takiego spotkania Odnośnik do komentarza
mordek Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Widzę ze temat ogniska umarł 🤔 Odnośnik do komentarza
Rafa303 Opublikowano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 16 minut temu, mordek napisał(a): Widzę ze temat ogniska umarł 🤔 Nie nie umarł logistycznie samemu troszkę trudno. Temat był nawet poruszany dzisiaj na ORS 1 Odnośnik do komentarza
zicoo62 Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Rafa, daj tylko termin i w Pieninach ogarnę to bez problemu. Miejsce jest, drzewo się zetnie, a zamiast grilla to położymy jakieś wrota. Tylko termin musi być z wyprzedzeniem. Odnośnik do komentarza
Rafa303 Opublikowano 14 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2 minuty temu, zicoo62 napisał(a): Rafa, daj tylko termin i w Pieninach ogarnę to bez problemu. Miejsce jest, drzewo się zetnie, a zamiast grilla to położymy jakieś wrota. Tylko termin musi być z wyprzedzeniem. Zadzwonię do Ciebie Odnośnik do komentarza
Nazir Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 4 godziny temu, zicoo62 napisał(a): Rafa, daj tylko termin i w Pieninach ogarnę to bez problemu. Miejsce jest, drzewo się zetnie, a zamiast grilla to położymy jakieś wrota. Tylko termin musi być z wyprzedzeniem. Przyda się spooore wyprzedzenie, bo świeżo ścięte drzewo słabo się pali a z wrót, to dobrze by chociaż farbę zedrzeć 🤪 Odnośnik do komentarza
zicoo62 Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Oj tam, oj tam. Będzie Pan zadowolony. Zetniemy suchara Odnośnik do komentarza
zicoo62 Opublikowano 9 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia To co, z końcem września robim ognisko w Krościenku z opcją nocowanie lub jeszcze lepiej z objazdem Tatr? Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Sierpnia Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Róbta 👍 Bo mam smaka no spotkanie. I ze spankiem jak najbardziej. Odnośnik do komentarza
Rafa303 Opublikowano 10 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia W dniu 9.08.2024 o 16:50, zicoo62 napisał(a): To co, z końcem września robim ognisko w Krościenku Czuję się troszeczkę wywołany do tablicy,ale pracuje nad fajną miejscówka u mnie, zgodnie z obietnicą. Sprawdziłem kilka, ale właścicieli posrało z opłatą. Jeszcze dwa miejsca a jak nie to dupę uratuje mi Zicoo62 Odnośnik do komentarza
zicoo62 Opublikowano 12 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia W dniu 10.08.2024 o 17:51, Rafa303 napisał(a): Czuję się troszeczkę wywołany do tablicy,ale pracuje nad fajną miejscówka u mnie, zgodnie z obietnicą. Sprawdziłem kilka, ale właścicieli posrało z opłatą. Jeszcze dwa miejsca a jak nie to dupę uratuje mi Zicoo62 Ja tam nic do Twojej dupy nie mam ale jak co to można na mnie liczyć 😀 Odnośnik do komentarza
Rafa303 Opublikowano 14 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia W dniu 12.08.2024 o 09:47, zicoo62 napisał(a): Ja tam nic do Twojej dupy nie mam ale jak co to można na mnie liczyć 😀 Dupkę w sensie ognisko na terenie woj. małopolskiego !👍 Odnośnik do komentarza
zicoo62 Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Jak tam Grzesiu ognisko, kiedy mam brać wolne w robocie? Odnośnik do komentarza
Rafa303 Opublikowano 27 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Czwartek do niedzieli odpada bo jestem w Bieszczadach😄. W pierwszy tydzień września dam znać 👍 1 Odnośnik do komentarza
Rafa303 Opublikowano 8 Września Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września Czytamy, czytamy - wiem, wiem pracuje bardzo intensywnie i coś się kluje jeszcze troszkę cierpliwości 💪, dam znać przed zimą 😄😀 Odnośnik do komentarza
Rafa303 Opublikowano 11 Września Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września Tak miałem kilka opcji ale wygrała miejscówka z nadleśnictwa Brzesko. Październik trochę dziwny z tym terminem pewnie zostaje mi 20-go. Czekam tylko na oficjalna zgodę z nadleśnictwa (ustana już jest), niestety partycypacja w kosztach na mój minus. Zasłaniają się przepisami. (dam radę) Zobaczę co sąsiedzi i pogoda, dam znać. Wstępnie zapraszam (jak obiecałem😁💪). 1 Odnośnik do komentarza
Vince Opublikowano 11 Września Udostępnij Opublikowano 11 Września Ale 20. chyba ognisko robi grupa śląska? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi