GadekW Opublikowano 1 Października 2023 Opublikowano 1 Października 2023 Dziękuję za udział we wrześniowej zabawie i wszystkie oddane głosy na moje zdjęcie jak i na pozostałych. Zapraszam do przysyłania zdjęć w edycji październikowej. Tradycyjnie na początek ******* REGULAMIN ********dla utrwalenia. Celem konkursu na "Skuter miesiąca" jest wybranie zdjęcia które zostanie zamieszczone w corocznym kalendarzu klubowym. • Do konkursu można zgłosić własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera, lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. • Przed umieszczeniem swojego zdjęcia zapoznaj się ze Szczegółami Wątku i Szczegółami Głosowania oraz Wymaganiami Technicznymi ---> TUTAJ klik Szczegóły wątku: 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: a. Skuter [miesiąca] [rok] - KANDYDATURY; b. Skuter [miesiąca] [rok] - GŁOSOWANIE (+ jawna ankieta). 2. Laureat konkursu z poprzedniego miesiąca zobowiązany jest do założenia powyższych wątków: a. do 5-ego następnego miesiąca wątek na KANDYDATURY b. od 15-ego - wątek na GŁOSOWANIE. c. 15-ego dnia miesiąca zamyka wątek KANDYDATURY, a ostatniego dnia miesiąca wątek GŁOSOWANIE w godz. 10-24 wpisując ostatniego posta >>ZAMKNIĘCIE WĄTKU>> i robi podsumowanie głosowania. d. jeżeli wątki nie zostaną założone w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN. 3. Do konkursu mogą być zgłoszone max. 3 fotki spełniające wymagania techniczne, zgłaszając zdjęcie autor automatycznie zgadza się na przekazanie fotek do wykorzystania w kalendarzu. Szczegóły głosowania: 1. W głosowaniu oddajemy jeden głos. Głos oddany na własne zdjęcie jest nieważny 2. Termin głosowania do ostatniego dnia miesiąca. Laureaci 1. i 2. miejsca konkursu miesiąca, po głosowaniu powinni przekazać oryginał zdjęcia w dużej rozdzielczości pod adres e-mail: fotoburgmania@gmail.com - w tytule e-maila podać: nick, miejsce w konkursie, miesiąc, rok. oraz przechowywać jego oryginał do czasu edycji klubowego kalendarza.
GadekW Opublikowano 1 Października 2023 Autor Opublikowano 1 Października 2023 Pytanie: Na jaki adres należy przesyłać zdjęcia do kalendarza? Pytam, bo w regulaminie z kandydaturami jest "fotoburgmania@gmail.com", a w regulaminie z głosowania "fotokonkurs@burgmania.net"
Klubowicze Migu Opublikowano 10 Października 2023 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2023 Coś na zachętę ( tak wiało że w pewnym momencie musiałem przytrzymać skuter, bo zaczynał jechać na stopce). Sztorm na Bałtyku.
Klubowicze DaniL Opublikowano 11 Października 2023 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2023 Biebrzański Park Narodowy
Krzynio66 Opublikowano 11 Października 2023 Opublikowano 11 Października 2023 na poczatek piekne fotki czekam na inne
Klubowicze grzybek Opublikowano 14 Października 2023 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2023 Dary jesieni
GadekW Opublikowano 16 Października 2023 Autor Opublikowano 16 Października 2023 Czas upłynął. Koniec kandydatur.
EndriuBis Opublikowano 16 Października 2023 Opublikowano 16 Października 2023 23 minuty temu, Krzynio66 napisał(a): glosuje na migu 2 minuty temu, tommac napisał(a): Migu A to głosujcie 😆 ja poczekam 🤣
GadekW Opublikowano 16 Października 2023 Autor Opublikowano 16 Października 2023 Powoli, powoli... ale cieszy mnie frekwencja 😀
spring Opublikowano 7 Stycznia 2024 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Poza konkursem wrzucam znaleziony gdzieś w sieci link dla zmotoryzowanych psiarzy i nie tylko: https://www.facebook.com/reel/324037081831913?s=yWDuG2&fs=eWysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi