Sympatycy PawełJW Opublikowano 10 Września 2023 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2023 Serdecznie zapraszam 24 września (niedziela) na ogniskowe spotkanie regionów. Lokalizacja: https://maps.app.goo.gl/aPf1oDUS44Zptpgk9 Będziemy na Was czekać od godziny 11 na naszym stawie gdzie będzie rozpalone ognisko oraz grill. Na ognisko każdy przywozi to co lubi. Kawa i herbata zapewniona. Spotkanie ma na celu integrację naszego klubu, a przy okazji fajny cel niedzielnej wycieczki. Jeżeli ktoś lubi wędkować to jest taka możliwość. Od podanej lokalizacji do stawu trzeba dojechać 200 metrów, będą was prowadzić rozstawione znaki z logo naszego klubu. Jeżeli pogoda spłata nam figle to termin spotkania zostanie zmieniony. Na dzień dzisiejszy ma być +20. Z A P R A S Z A M Y 2
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Września 2023 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2023 Ooooooo fajnie się zapowiada 👌 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 10 Września 2023 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Września 2023 Teraz, arturo-bb napisał(a): Ooooooo fajnie się zapowiada 👌 Miejsce jest naprawdę fajne, cisza i spokój, stawem opiekujemy się we trzech, oczywiście zarabiamy go co roku i organizujemy tam sobie weekendowe ogniska. Dojazd na motocyklu jest bezproblemowy. Super będzie się tam spotkać i pobiesiadować.
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 10 Września 2023 Administrator Opublikowano 10 Września 2023 Fajny pomysł i super inicjatywa 👍 Takich spotkań nigdy za wiele 🙌 1
EndriuBis Opublikowano 10 Września 2023 Opublikowano 10 Września 2023 42 minuty temu, PawełJW napisał(a): .... Dojazd na motocyklu jest bezproblemowy. A skuterem ? My mamy malutkie kółeczka 😃 Do której planujecie te ryby łowić ? Bo termin dla nas trochę problematyczny.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 10 Września 2023 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Września 2023 12 minut temu, EndriuBis napisał(a): A skuterem ? My mamy malutkie kółeczka 😃 Do której planujecie te ryby łowić ? Bo termin dla nas trochę problematyczny. Spokojnie skuterem również. Do ostatniego gościa 👍
Rafa303 Opublikowano 10 Września 2023 Opublikowano 10 Września 2023 No jestem w małym szoku. Brawo ! za pomysł👏
Klubowicze .maniek Opublikowano 10 Września 2023 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2023 W Tym terminie Mam integrację w pracy, więc odpadam.😪😪😪
Sympatycy PawełJW Opublikowano 10 Września 2023 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Września 2023 2 godziny temu, .maniek napisał(a): W Tym terminie Mam integrację w pracy, więc odpadam.😪😪😪 Maniuś dasz radę. Pod ciebie ten termin a ty mi takie rzeczy teraz, ojojojoj
Klubowicze .maniek Opublikowano 10 Września 2023 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2023 11 minut temu, PawełJW napisał(a): Maniuś dasz radę. Pod ciebie ten termin a ty mi takie rzeczy teraz, ojojojoj 🤣🤣🤣🤣
Sympatycy PawełJW Opublikowano 10 Września 2023 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Września 2023 5 godzin temu, Rafa303 napisał(a): No jestem w małym szoku. Brawo ! za pomysł👏 Czyli mogę liczyć na twoją gościnność
subaru gtb320 Opublikowano 10 Września 2023 Opublikowano 10 Września 2023 Wbijam .Możliwy przyjazd wcześniej ?🤣 Dziękuję jestem 😉 5 minut temu, subaru gtb320 napisał(a): Wbijam .Możliwy przyjazd wcześniej ?🤣 Dziękuję jestem 😉 Jestem w piątek 🤣pokój jak coś ten co zawsze ewentualnie kojec 😉
Sympatycy PawełJW Opublikowano 10 Września 2023 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Września 2023 7 minut temu, subaru gtb320 napisał(a): Wbijam .Możliwy przyjazd wcześniej ?🤣 Dziękuję jestem 😉 Zamawiasz i masz, zresztą jak zawsze 1
subaru gtb320 Opublikowano 10 Września 2023 Opublikowano 10 Września 2023 1 minutę temu, PawełJW napisał(a): Zamawiasz i masz, zresztą jak zawsze 🥰no i fajnie jak po staremu bedzie 😁 śpisz w salonie .😍.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 11 Września 2023 Autor Sympatycy Opublikowano 11 Września 2023 1 godzinę temu, Andrzej.S napisał(a): Trza być (chyba) Obowiazkowo🤣
tomekstw Opublikowano 11 Września 2023 Opublikowano 11 Września 2023 Z tego co wiem nastoosobowa grupa podkarpacko- mazowiecko/lubelsko- małopolska, zawita na Spotkanie. I nie jak Organizator- fotka z tablicy miejscowości i wizyta zaliczona😁.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 11 Września 2023 Autor Sympatycy Opublikowano 11 Września 2023 40 minut temu, tomekstw napisał(a): Z tego co wiem nastoosobowa grupa podkarpacko- mazowiecko/lubelsko- małopolska, zawita na Spotkanie. I nie jak Organizator- fotka z tablicy miejscowości i wizyta zaliczona😁. Obiecuję że się poprawię. Od teraz będą dwie fotki😅😅😅
EndriuBis Opublikowano 11 Września 2023 Opublikowano 11 Września 2023 21 godzin temu, PawełJW napisał(a): .... stawem opiekujemy się we trzech, oczywiście zarabiamy go co roku .... A ile można wyciągnąć na takim stawie ? 🤣 Paweł, ty się lepiej bierz do roboty i w najbliższej remizie strażackiej zamów stoły i ławy bo jak Ci się pół Burgmani zjedzie to gdzie ty nas wszystkich posadzisz ? 🤔
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Września 2023 Klubowicze Opublikowano 11 Września 2023 6 minut temu, EndriuBis napisał(a): jak Ci się pół Burgmani zjedzie to gdzie ty nas wszystkich posadzisz ? 🤔 Posadzić to mały problem . Ale przenocować ? Ooooo to już wyzwanie 🤣 Dobrze że przynajmniej kołder i poduszek nie zabraknie 🤭 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 11 Września 2023 Autor Sympatycy Opublikowano 11 Września 2023 Spokojnie, wszystko będzie ogarnięte.
Administrator Bomber Opublikowano 11 Września 2023 Administrator Opublikowano 11 Września 2023 Poprawiłem tytuł z REGINÓW na REGIONÓW 🤣 bo gryzł w oczy 😀
Saper Opublikowano 11 Września 2023 Opublikowano 11 Września 2023 Godzinę temu, arturo-bb napisał(a): (...) Ale przenocować ? Ooooo to już wyzwanie 🤣 (...) Jakie wyzwanie 😃, noce są jeszcze ciepłe 👍 jak te kołdry z miejscowej firmy 👏.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 11 Września 2023 Autor Sympatycy Opublikowano 11 Września 2023 23 minuty temu, Bomber napisał(a): Poprawiłem tytuł z REGINÓW na REGIONÓW 🤣 bo gryzł w oczy 😀 O dziękuję, coś musiałem przeoczyć 👍👍👍
Klubowicze nietoperz Opublikowano 12 Września 2023 Klubowicze Opublikowano 12 Września 2023 Nietoperze planują przyjechać na ognisko !
Rekomendowane odpowiedzi