tomekmajesty Opublikowano 30 Lipca 2023 Opublikowano 30 Lipca 2023 Mam takie pytanie, po zmianie aplikacji MObywatel na 2.0 nie widzi mojego motocyklaWcześniej było ok a po wgraniu nowej wszystko jest oprócz mojepojazdyApka na iPhona 13A jak u Was koledzy? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 30 Lipca 2023 Administrator Opublikowano 30 Lipca 2023 MO nie widzi motocykla czy żadnego pojazdu? Dodałeś w dokumentach "moje pojazdy"? U mnie wszystko działa i wszystko widzę. Wers. 2.0 na Android 13.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 30 Lipca 2023 Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2023 U mnie MO 2.0 nie chce się uruchomić. Mieli ,mieli i wywala 😡
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 31 Lipca 2023 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2023 Pytanie wprawdzie do kolegów 😋 ale u mnie wszystko ok, mObywatel 2.0 po aktualizacji pokazuje wszystkie pojazdy , One+, Android 12 ( nawet wcześniej nie wiedziałam że taka opcja jest )
tommac Opublikowano 31 Lipca 2023 Opublikowano 31 Lipca 2023 U mnie na androidzie nie ma żadnych problemów
Klubowicze ziga Opublikowano 31 Lipca 2023 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2023 Też działa bez problemu na androidzie
Rekomendowane odpowiedzi