Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 6 Października 2023 Sympatycy Opublikowano 6 Października 2023 Cypel rewski Grota Mechowska Gdynia
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PawełJW Opublikowano 6 Października 2023 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 Października 2023 Sobier jakiego nie znacie 4
Tatko Opublikowano 7 Października 2023 Opublikowano 7 Października 2023 Wstawać Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 7 Października 2023 Opublikowano 7 Października 2023 DIsiaj Gdańsk.Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu TapatalkaJeszcze takie fotki.Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
GrzechoCnik Opublikowano 7 Października 2023 Opublikowano 7 Października 2023 A my do Piask leśną R10 na rowerach
Tatko Opublikowano 7 Października 2023 Opublikowano 7 Października 2023 W razie czego to smacznego.Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka 1
GrzechoCnik Opublikowano 7 Października 2023 Opublikowano 7 Października 2023 Kubeczkowy konkurs rozstrzygnięty. Nagrody rozdane.
Klubowicze grzybek Opublikowano 7 Października 2023 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2023 Widzę, że jak zawsze świetnie się bawicie, dużo zwiedzacie, a nawet był czas na rowery👍. A ile jednośladów dojechało ? Pogoda jeszcze nie była taka bardzo zła- kwestia ubioru. Życzę dalszych fajnych zabaw....😉
Paul Opublikowano 7 Października 2023 Opublikowano 7 Października 2023 Ja dziś poleciałem na 2oo odwiedzić ekipę no i 357 km pykło a wiało ło matko :)
Klubowicze Ewik Opublikowano 7 Października 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Października 2023 2 godziny temu, Paul napisał(a): Ja dziś poleciałem na 2oo odwiedzić ekipę no i 357 km pykło a wiało ło matko :) Dziękujemy za odwiedziny, miło było Ciebie widzieć 🖕😊
Tatko Opublikowano 8 Października 2023 Opublikowano 8 Października 2023 Dmucha i to nieźle Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 8 Października 2023 Opublikowano 8 Października 2023 Już w domu Wszystkim dziękuję i do następnego. Pozdrawiam acha dziękuję za POje..ne wlepki na skuterze.😡🤬🤬
Klubowicze .maniek Opublikowano 8 Października 2023 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2023 Ja też już w domku. Dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo i Organizatorom że im się chciało. Do następnego.
Klubowicze Molo Opublikowano 8 Października 2023 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2023 Molo z Valdim już w domku. Dziękujemy za miło spędzony czas. Jak zawsze organizatarzy stanęli na wysokości zadania🤩
Sympatycy krys70 Opublikowano 8 Października 2023 Sympatycy Opublikowano 8 Października 2023 Wielkie dziękuję dla Organizatorek imprezy Było jak zawsze zajefajnie Pozdrawiamy serdecznie i do następnegoooooooo🥳
Julo Opublikowano 8 Października 2023 Opublikowano 8 Października 2023 Dotarliśmy do domku. Wielkie podziękowania dla organizatorów i wszystkich uczestników.
Sympatycy spinka Opublikowano 8 Października 2023 Sympatycy Opublikowano 8 Października 2023 Wiało, wiało i wiało .... pierwszy jesienny sztorm pokazał siłę Bałtyku. Przy tak doborowej ekipie nawet spotkanie z dzikami niegroźne . Z domowych pieleszy dziękuję za organizację.
Klubowicze Marzena Opublikowano 8 Października 2023 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2023 Dotarliśmy do domu.Wielkie dzięki że byliście i się z nami bawiliście.
Klubowicze karton Opublikowano 8 Października 2023 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2023 Dzięki za zabawe towarzystwo ja Marzence już nakazałem wpisać nas na liste za rok pokój nie musi być ten sam ale ludzie co teraz wyjazd zajebisty 1
GrzechoCnik Opublikowano 8 Października 2023 Opublikowano 8 Października 2023 Przed odjazdem jeszcze poszliśmy z żoną pożegnać morze i oprócz fal, wiatru i mew udało nam się trafić na moment gdy @Foczka skakała po falach :) Ale niestety fotki brak. 1
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 8 Października 2023 Sympatycy Opublikowano 8 Października 2023 My już w domku. Pozdrawiamy wszystkich, z którymi nie udało nam się pożegnać 🫡 Do następnego.
GrzechoCnik Opublikowano 8 Października 2023 Opublikowano 8 Października 2023 Powrót mieliśmy przez Grunwald. Dziękujemy organizatorkom za wysiłek zwieńczony wypoczynkiem powiązanym z dobrą zabawą.
Klubowicze krzytro Opublikowano 8 Października 2023 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2023 My też bez przeszkód dotarlismy do domku.Dla ciebie Grzesiu mam zdjęcie foczki na fali
Rekomendowane odpowiedzi