Klubowicze grzybek Opublikowano 13 Czerwca 2023 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2023 https://mototour.pl/zloty/imprezy-2023/321-czerwiec-june-2023/3003-iii-klasyczny-rajd-doliny-dolnej-wisly-2023#close Witajcie, czy ktoś wybiera się na miejsce startu w Grucznie na godz.9.00? Rozważam we własnym gronie przejazd do Grudziądza wzdłuż Wisły i powrót do Bydgoszczy ok. godz. 14-16. Szczegóły: -miejsce zbiórki parking policyjny przy KP Bydgoszcz Fordon ul. Wyzwolenia godz. 8.15 -dojazd do Gruczna ok. godz.8.45 i przegląd zgromadzonych motocykli -i ew. wyjazd we własnym gronie do Grudziądza -powrót godz.14-16 W razie deszczu odwołujemy wypad. Zapraszam😉
Klubowicze robson Opublikowano 13 Czerwca 2023 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2023 Do roboty muszę niestety😞
Maro54 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Siema. Kurcze szkoda mam urlop akurat ale weekend zaplanowany już , taka tam imprezka od piątku. Szkoda 😓 Ale tak przy okazji ktoś 1.07 jedzie do Łasina ?
wuja69 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zaczynam urlopowy wyjazd, nie pojadę.
Klubowicze grzybek Opublikowano 15 Czerwca 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2023 k..mać, ale zainteresowanie na 5 głównych miasta w województwie( Bydgoszcz, Toruń, Włocławek,Inowrocław, Grudziądz i pozostałe, z całym szacunkiem) , ho , ho🤔. Za chwilę ja to pier..ę. Będę latał sam i tyle w temacie. 😡
Klubowicze robson Opublikowano 16 Czerwca 2023 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2023 Krzysiu ja Cię rozumiem, ale ja mam taką robotę, że soboty mam rzadko wolne.Wierz mi chciałbym bardzo 17-go wyskoczyć ma ten rajd😎 A za resztę nie odpowiadam, jest nas trochę, ale reaktywacja jest raczej niemożliwa na obecną chwilę...😳 Reszta starej ekipy ma wyj..ne, ot taka prawda😞
Klubowicze grzybek Opublikowano 16 Czerwca 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2023 Robert, ja pisałem do tych nieobecnych, a nie do tych co mają w sb. robotę czy inne odmienne plany. Przecież nie każdy, zawsze może mieć wolne. Ale zobacz- tak na całe województwo kuj-pom taka aktywność? i co??? 1
Klubowicze robson Opublikowano 16 Czerwca 2023 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2023 Krótko mówiąc- kujawsko-pomorskie nie istnieje... 😞
andrzejleo_az Opublikowano 16 Czerwca 2023 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Ci "nieobecni" i tak nie czytają. Może się przesiedli na inne motóry i skuterkowców zostało niewielu. Trzeba rzeźbić wycieczki z tego co jest. @Robson, TY jesteś i robisz jakość za całe kuj. pom. 🤣 1
Klubowicze grzybek Opublikowano 17 Czerwca 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Czerwca 2023 Taka mini fotorelacja. Pogoda miodzio😎 1
Klubowicze grzybek Opublikowano 17 Czerwca 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Czerwca 2023 Mi tez wpadła w oko. Przyjechała z Gniezna. Ale i piękny Komarek...
Maro54 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Ale fajnie aż zazdraszce Szkoda że mnie nie było, takie okazy pooglądać fiu fiu, super!!!
Rekomendowane odpowiedzi