Orion Opublikowano 2 Czerwca 2023 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Może chce ktoś poczytać o rzeczach oczywistych na drodze. Dostałem i oddam za free. Nie opłaca się wysyłać. Odbiór osobisty z Rumi.
dembi Opublikowano 2 Czerwca 2023 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Właśnie kończę czytać "Motocyklista doskonały". Gdybyś zdecydował się na wysyłkę, to chętnie skorzystam z Twojej oferty. Oczywiście wysyłka na mój koszt (przedpłata na konto).
Orion Opublikowano 2 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2023 Mogę wysłać. Pocztą chyba najtaniej. Albo furgonetka. pl
Vito Opublikowano 2 Czerwca 2023 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Priv pleaseWysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
dembi Opublikowano 25 Lutego 2024 Opublikowano 25 Lutego 2024 Książka przeczytana, leży od jakiegoś czasu na półce. Można powiedzieć, że jest to esencja wyciągnięta z książki "Motocyklista doskonały" Oddam za darmo. Odbiór osobisty w Lublinie lub wysyłka na koszt zamawiającego (Orlen paczka około 12 zł - chyba, że macie coś tańszego). Kto pierwszy ten lepszy. Proszę pisać tutaj a nie na priv. W wiadomościach prywatnych uzgodnimy tylko szczegóły dostawy.
Administrator xmarcinx Opublikowano 25 Lutego 2024 Administrator Opublikowano 25 Lutego 2024 Poproszę i dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi