2vpc Opublikowano 2 Maja 2023 Opublikowano 2 Maja 2023 Witam. Ostatnio gdzieś przewinęło mi się, że Honda zamyka salony w Polsce. Najbardziej zmartwiło mnie, że Honda Arher w Krakowie ma się zamknąć. Czy ktoś coś słyszał?
Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Maja 2023 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2023 Może jakieś poszczególne się zamykają, to przecież działalność gospodarcza jak by nie było. Ja nie słyszałem, aby Honda Motor Poland zamykała działalność, ale może niech się wypowie @MariuszBurgi w temacie.
2vpc Opublikowano 4 Maja 2023 Autor Opublikowano 4 Maja 2023 Arher jako Arher pracują do końca czerwca. A potem chyba ktoś inny ich przejmie. Tyle się dowiedziałem
tomekmajesty Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Nie tylko moto, Honda podobno wycofuje się w ogóle z Europy Mały rynek, mają USA, Azję …Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze DaniL Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Hmm, ciekawe skąd taka informacja. Jakieś źródło?
tomekmajesty Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Ze źródła konkurencji Honda Nissan i Mitsubishi nie będą spełniać nowych europejskich norm emisji i podobno podjęli decyzje o opuszczeniu rynku eu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze DaniL Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Do puki nie będzie oświadczenia producenta to są bajania. Wątpię, żeby Honda wyszła chociażby z Włoch. A że ktoś coś tam powiedział, że podobno..., to tylko plotki, właśnie być może rozsiewane przez konkurencję.
JER2Y Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, tomekmajesty napisał(a): Ze źródła konkurencji Honda Nissan i Mitsubishi nie będą spełniać nowych europejskich norm emisji i podobno podjęli decyzje o opuszczeniu rynku eu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk O ile wiem, Nissan i Renault to jedna grupa więc korzystają z tej samej gamy silników. Nie słyszałem natomiast żeby Renault się wyprowadzał z EU. Mówimy tutaj oczywiście o puszkach bo Nissan chyba moto nie produkuje 😊 .
tomekmajesty Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Salony Hondy auto są zamykane w różnych miastach …Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Administrator Bomber Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Administrator Opublikowano 16 Sierpnia 2023 W Polsce ma być 21 salonów Hondy w przyszłym roku…
Rekomendowane odpowiedzi