Klubowicze arturo-bb Opublikowano 13 Kwietnia Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia Zgłaszam brak Hondy ADV 350 w modelach do zaznaczenia oraz rocznika 2023 Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 13 Kwietnia Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia Dodawane było przy ostatniej aktualizacji. Pozycje na samym dole. Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 13 Kwietnia Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia Ok .Moja wina szukałem alfabetycznie przy Hondzie. Dodajcie jeszcze tylko rocznik 2023 Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 13 Kwietnia Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia System właśnie zrenderował zawartość. Lista jest już ułożona alfabetycznie i dostępny jest rok 2023. Smacznego Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 13 Kwietnia Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia Dzięki Ci o Panie 👍 Odnośnik do komentarza
Klubowicze grzybek Opublikowano 14 Kwietnia Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Mariusz proszę, czy możesz tu podesłać link do tej listy modeli? Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 14 Kwietnia Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Wchodzisz w swój profil, edycja profilu i tam masz dostępną listę po rozwinięciu zakładki "maxi skuter". 1 Odnośnik do komentarza
Klubowicze grzybek Opublikowano 15 Kwietnia Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Dzięki, A- to wiem. Sądziłem ,że chodzi o dodatkowy-poza już istniejącymi na forum- podzbiór dotyczący danego modelu z opisem. 😉 Odnośnik do komentarza
Darek400 Opublikowano 20 Września Udostępnij Opublikowano 20 Września Proszę o dodanie do listy HONDA CTX700 DCT Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 20 Września Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Września No ale to NIE JEST skuter 🤭 Odnośnik do komentarza
Darek400 Opublikowano 20 Września Udostępnij Opublikowano 20 Września Integra też nie, a jest na liście może trochę cruiser, ale malutki napęd na łańcuchu, skrzynia automat Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 20 Września Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Września Cóż to za dzika historia 🤔 Odnośnik do komentarza
Darek400 Opublikowano 20 Września Udostępnij Opublikowano 20 Września Ok, nie było tematu 🙁 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi