Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 6 Marca 2023 Administrator Opublikowano 6 Marca 2023 Dziękuję za udział w głosowaniu na skuter miesiąca - Luty 2023. Wygranym miesiąca jest Honda ADV 350, która dziękuje wszystkim oddającym głos 😃. Gratulacje dla @Jarko13 za zacne II'gie miejsce na podium. Trzecie miejsce ex aequo zajęli @Migu oraz @GadekW - Gratki! Show must go on... więc zapraszam gorąco do dalszej zabawy i składania kandydatur na Skuter Miesiąca Marca 2023. Pokażcie co macie 💪 Dla odświeżenia pamięci ******* REGULAMIN ******** Celem konkursu na "Skuter miesiąca" jest wybranie zdjęcia które zostanie zamieszczone w corocznym kalendarzu klubowym. • Do konkursu można zgłosić własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera, lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. • Przed umieszczeniem swojego zdjęcia zapoznaj się ze Szczegółami Wątku i Szczegółami Głosowania oraz Wymaganiami Technicznymi >>TUTAJ • W konkursie można uczestniczyć wiele razy, ale fotki nie mogą być powtórnie użyte w kolejnych edycjach. • Zdjęcie zwycięskie lecz niepoprawne technicznie, może wygrać konkurs, ale nie zostanie umieszczone w kalendarzu lub zostanie użyte do dodatkowego kalendarza w pomniejszonej formie. Szczegóły wątku: 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: a. Skuter [miesiąca] [rok] - KANDYDATURY; b. Skuter [miesiąca] [rok] - GŁOSOWANIE (+ jawna ankieta). 2. Laureat konkursu z poprzedniego miesiąca zobowiązany jest do założenia powyższych wątków: a. do 5-ego następnego miesiąca wątek na KANDYDATURY b. od 15-ego - wątek na GŁOSOWANIE. c. 15-ego dnia miesiąca zamyka wątek KANDYDATURY, a ostatniego dnia miesiąca wątek GŁOSOWANIE w godz. 10-24 wpisując ostatniego posta >>ZAMKNIĘCIE WĄTKU>> i robi podsumowanie głosowania. d. jeżeli wątki nie zostaną założone w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN. 3. Do konkursu mogą być zgłoszone max. 3 fotki spełniające wymagania techniczne, zgłaszając zdjęcie autor automatycznie zgadza się na przekazanie fotek do wykorzystania w kalendarzu. Szczegóły głosowania: 1. W głosowaniu oddajemy jeden głos. Głos oddany na własne zdjęcie jest nieważny 2. Termin głosowania do ostatniego dnia miesiąca. Laureaci 1. i 2. miejsca konkursu miesiąca, po głosowaniu powinni przekazać oryginał zdjęcia w dużej rozdzielczości pod adres e-mail: fotoburgmania@gmail.com - w tytule e-mail'a podać: nick, miejsce w konkursie, miesiąc, rok. oraz przechowywać jego oryginał do czasu edycji klubowego kalendarza.
Jarko13 Opublikowano 6 Marca 2023 Opublikowano 6 Marca 2023 Gratki dla @MariuszBurgi za zajęcie zacnego Pierwszego Miejsca na podium i bycia w Lutowej Rozkładówce kalendarza Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 17 Marca 2023 Autor Administrator Opublikowano 17 Marca 2023 Wiosna za rogiem a naród się pospał 😉 Czekamy na kandydatury ostatecznie do 20 marca.
Klubowicze grzybek Opublikowano 17 Marca 2023 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2023 Jak Ojciec Dyrektor poleca,to trza działać🤣 i przedstawiać propozycje. Może zatem ja zacznę nieśmiało.
Jarko13 Opublikowano 17 Marca 2023 Opublikowano 17 Marca 2023 Jak Ojciec Dyrektor poleca,to trza działać i przedstawiać propozycje. Może zatem ja zacznę nieśmiało. Exrta zdjecie :) moge prosić pinezkę do tej lokalizacji gdzie zostalo zrobione? :)Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Rafa303 Opublikowano 18 Marca 2023 Opublikowano 18 Marca 2023 Jak nad wodą to nad wodą i na górce też
Klubowicze grzybek Opublikowano 18 Marca 2023 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2023 8 godzin temu, Jarko13 napisał(a): Exrta zdjecie :) moge prosić pinezkę do tej lokalizacji gdzie zostalo zrobione? :) Gdzieś nad Wisłą, tuż za Fordonem😉
Nazir Opublikowano 18 Marca 2023 Opublikowano 18 Marca 2023 To może i ja (poraz pierwszy) wstawię tu kolejne zdjęcie 🛵 nad wodą ‐ takie z wczorajszej rajzy.
Jarko13 Opublikowano 20 Marca 2023 Opublikowano 20 Marca 2023 Moze w marcu trójpack :)Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 20 Marca 2023 Autor Administrator Opublikowano 20 Marca 2023 Rzutem na taśmę, takie wiosenne ujęcie CV3.
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 20 Marca 2023 Autor Administrator Opublikowano 20 Marca 2023 Jutro ruszy głosowanie więc jak ktoś, coś.. to czas do północy na ostatnie kandydatury
Rekomendowane odpowiedzi