Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2023 Koleżanki i koledzy Burgmaniacy wiele razy pokazywaliście ogromne serce i wsparcie dla osób potrzebujących wspierając ich w najtrudniejszych chwilach. Dzisiaj wsparcia potrzebuje Karolek wnuk @Joasia70 - być może przyszły Burgmaniak Właśnie ruszyła akcja wsparcia leczenia Karolka na: Fundacja Iskierka / Karol Depta Karolek bardzo potrzebuje naszego wsparcia, każda złotówka się liczy, nie zostawiajmy Go bez naszej pomocy. Udostępniajcie link znajomym im więcej osób weźmie w tym udział tym większą szansę ma Karolek , On nie może czekać. Mamy okres rozliczeń podatków to w razie czego można przekazać 1,5%
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2023 Wspieram 👍 i rozliczenie PIT'ów w tym roku nie będę odkładał na ostatnią chwilę, tylko zrobię wcześniej aby też 1,5% poszło. 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2023 Pięknie Wam dziękuję za wsparcie i słowne i finansowe 🙂 Karolek to moje wielkie szczęście i miłość , dzielnie walczy z chorobą ( ostra białaczka limfoblastyczna ). W szpitalu spędził już dwa miesiące a kolejne przed nim, czekamy na badania ( za dwa tygodnie ), które ostatecznie określą czy będzie potrzebny przeszczep czy "wystarczy" leczenie chemioterapią.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 10 Lutego 2023 Użytkownicy Opublikowano 10 Lutego 2023 Takie dzieciaczki powinny się beztrosko bawić a nie doświadczać bólu, strachu i problemów życia. Szczęście Karolka polega na tym, że ma kochających rodziców, Joasię nas i Was!!! Dziękuję Szefowi Burgmanii Śląskiej Arturo-bb, że nagłaśnia potrzebę zbiórki na leczenie Karolka💪, bo chociaż nie mamy możliwości, by go leczyć to jednak mamy możliwość, by w tym realnie pomóc. Wspieram 👍 1
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 10 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2023 Joasiu, poleciało troszkę BLIKiem... Nie powinno być, tak, że takie maluchy cierpią 😞
Administrator Bomber Opublikowano 11 Lutego 2023 Administrator Opublikowano 11 Lutego 2023 Poleciało od BomberaZdrowia życzę dla wnuka
Użytkownicy tommac Opublikowano 11 Lutego 2023 Użytkownicy Opublikowano 11 Lutego 2023 Od nas również poszło. Trzymamy kciuki by wszystko było dobrze.
Zoee Opublikowano 11 Lutego 2023 Opublikowano 11 Lutego 2023 Joasiu wspieram całym sercem i skromną złotówką 🫂❤️... Dużo zdrówka i sił dla Was wszystkich!
Sympatycy orzeł Opublikowano 11 Lutego 2023 Sympatycy Opublikowano 11 Lutego 2023 Asiu poszło kilka zlociszy. Zdrowia życzymy.
Moni82 Opublikowano 11 Lutego 2023 Opublikowano 11 Lutego 2023 Asiu na nas Karolek też może liczyć 🤗 życzymy mu szybkiego powrotu do zdrowia i wspieramy kilkoma złotówkami. Oczywiście na nasze 1,5% też może liczyć.
Klubowicze BUGI Opublikowano 11 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2023 Asiu osobiście nie miałem przyjemności Ciebie poznać i nie mam kontaktu bezpośrednio do Ciebie. Fundacja 100% nie przekaże Karolkowi, więc poproszę nr tel na blik lub nr konta - aby każda złotówka trafiła dla Karolka...znam temat z rodzinnych doświadczeń...Karolku zdrowia 👊💪
Marcin 78 Opublikowano 12 Lutego 2023 Opublikowano 12 Lutego 2023 Asiu trzymam kciuki za Karolka od samego początku gdy się dowiedziałem, niestety wiem na przykładzie Dawida przez co teraz przechodzicie 😪. Teraz trzeba wierzyć że wszystko się uda , a Twoje „oczko w głowie „ wróci do zdrowia , czego z całego ❤️mu życzę . Parę złotówek poleciało , życzę zdrowia i siły, by wspierać małego wojownika w walce z chorobą
Klubowicze kenobi Opublikowano 12 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 12 Lutego 2023 Wspieram... i zdrówka życzę.
Klubowicze MarP Opublikowano 13 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2023 Wsparcie poszło, przy rozliczeniu PIT też pójdzie.
Klubowicze arturas Opublikowano 17 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 17 Lutego 2023 Asieńka, ode mnie również poleciało. Zdrowia dla bąbla i cierpliwości dla rodziców!
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Lutego 2023 Sympatycy Opublikowano 22 Lutego 2023 Cegiełkę dołożyłem, zdrówka dla dzieciaczka.
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Joasia70 Opublikowano 22 Lutego 2023 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 Lutego 2023 Po chwili odpoczynku w domu w poniedziałek Karolek wrócił do szpitala. Niestety "przypałętał" się gronkowiec i kolejny etap leczenia został wstrzymany. Czekamy na zwalczenie gada ( jakby mało było walki z rakiem 🤔 ). Ale nie poddajemy się. Dziękuję bardzo za Wasze wsparcie i miłe słowa. 3
Klubowicze DaniL Opublikowano 24 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 24 Lutego 2023 Duuużo zdrowia dla malucha! Na wsparcie poszło 1,5%
Klubowicze Ewik Opublikowano 1 Marca 2023 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2023 Asiu, nasze wsparcie poszło, 1,5% przekazane. Dużo zdrowia dla malucha, trzymam kciuki za powodzenie leczenia. Musi się udać 👍
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Marca 2023 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2023 Pięknie Wam dziękuję 😍 1
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 1 Marca 2023 Użytkownicy Opublikowano 1 Marca 2023 Poszło też ode mnie. Powodzenia w leczeniu.
Krzynio66 Opublikowano 7 Marca 2023 Opublikowano 7 Marca 2023 ja tez sie dorzucam z zona trzymamy kciuki za maluszka
Klubowicze BUGI Opublikowano 16 Marca 2023 Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2023 Joasiu od nas również poszło - Zdrowia dla Was👊
Rekomendowane odpowiedzi