Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 1 Lutego 2023 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Dziękuję za udział w głosowaniu na skuter miesiąca - Styczeń 2023. Dziwnym trafem wygrała Bawarka z liczbą głosów 23. Zwycięskie foto za moment trafi na skrzynkę fotoburgmania@gmail.com. W styczniu walka była wyjątkowo wyrównana. Gratuluję także @MarcinMMz z ilością głosów 21 oraz @arturas z ilością głosów 16, za kolejne miejsca na pudle. Oczywiście zapraszam do dalszej zabawy na Skuter miesiąca lutego 2023 i zgłaszanie swoich kandydatur 👍 Dla odświeżenia pamięci ******* REGULAMIN ******** Celem konkursu na "Skuter miesiąca" jest wybranie zdjęcia które zostanie zamieszczone w corocznym kalendarzu klubowym. • Do konkursu można zgłosić własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera, lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. • Przed umieszczeniem swojego zdjęcia zapoznaj się ze Szczegółami Wątku i Szczegółami Głosowania oraz Wymaganiami Technicznymi >>TUTAJ • W konkursie można uczestniczyć wiele razy, ale fotki nie mogą być powtórnie użyte w kolejnych edycjach. • Zdjęcie zwycięskie lecz niepoprawne technicznie, może wygrać konkurs, ale nie zostanie umieszczone w kalendarzu lub zostanie użyte do dodatkowego kalendarza w pomniejszonej formie. Szczegóły wątku: 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: a. Skuter [miesiąca] [rok] - KANDYDATURY; b. Skuter [miesiąca] [rok] - GŁOSOWANIE (+ jawna ankieta). 2. Laureat konkursu z poprzedniego miesiąca zobowiązany jest do założenia powyższych wątków: a. do 5-ego następnego miesiąca wątek na KANDYDATURY b. od 15-ego - wątek na GŁOSOWANIE. c. 15-ego dnia miesiąca zamyka wątek KANDYDATURY, a ostatniego dnia miesiąca wątek GŁOSOWANIE w godz. 10-24 wpisując ostatniego posta >>ZAMKNIĘCIE WĄTKU>> i robi podsumowanie głosowania. d. jeżeli wątki nie zostaną założone w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN. 3. Do konkursu mogą być zgłoszone max. 3 fotki spełniające wymagania techniczne, zgłaszając zdjęcie autor automatycznie zgadza się na przekazanie fotek do wykorzystania w kalendarzu. Szczegóły głosowania: 1. W głosowaniu oddajemy jeden głos. Głos oddany na własne zdjęcie jest nieważny 2. Termin głosowania do ostatniego dnia miesiąca. Laureaci 1. i 2. miejsca konkursu miesiąca, po głosowaniu powinni przekazać oryginał zdjęcia w dużej rozdzielczości pod adres e-mail: fotoburgmania@gmail.com - w tytule e-mail'a podać: nick, miejsce w konkursie, miesiąc, rok. oraz przechowywać jego oryginał do czasu edycji klubowego kalendarza. Odnośnik do komentarza
MarcinMMz Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 @MariuszBurgi Z Tobą przegrać to jak wygrać 😉 Gratulacje! Odnośnik do komentarza
Klubowicze Migu Opublikowano 15 Lutego 2023 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Na zachętę z dziś. 1 Odnośnik do komentarza
Rafa303 Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Poczekajcie śnieg spadnie pod koniec lutego, tez wystartuje ! Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Dziś ostatni dzień na składanie propozycji, więc... przedłużymy o kilka dni. Przeglądajcie zasoby i wrzucajcie ładne obrazy, ze skuterem w tle lub na pierwszym planie 🧐 🔝 Odnośnik do komentarza
Administrator Bomber Opublikowano 15 Lutego 2023 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 To w takim razie dodam moją sztukę 😎 Odnośnik do komentarza
Klubowicze grzybek Opublikowano 15 Lutego 2023 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 A coś ze scenerii zimowej mamy???🤔 w końcu luty będziemy oglądać w kalendarzach👍 Odnośnik do komentarza
Nazir Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Godzinę temu, grzybek napisał(a): A coś ze scenerii zimowej mamy???🤔 w końcu luty będziemy oglądać w kalendarzach👍 Czuję się jakbym był z podkarpacia😁: 🎼🎵🎶Idź pod prąd, idź pod prąd.. 🎶 - cyt. KSU Czy to trochę nie masochizm(sorky za słowo) : oglądania (na siłę i z nurtem, bo tak to jakoś jest) na kalendarzu tego, co za oknem🤭 Jak jest ponuro to (przynajmniej ja) chętnie oglądam słoneczne obrazki a jak mi gorąco to marzę o białym klimacie. Zazwyczaj oceniam zdjęcie a klimat traktuję drugorzędnie. PS Może nie mam co się odzywać - skoro w pytaniach w familiadzie sukcesów brak🤷♂️😁 2 Odnośnik do komentarza
Klubowicze grzybek Opublikowano 15 Lutego 2023 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 To choć ucięte to jednak z posmakiem zimy wiem, że ciężko zdobyć to foto w odrobinie śniegu, bo szkoda sprzętu. Ale tak mi się jakoś udało- bez soli😅 Brawo dla Migu. Tak właśnie musi być- lutowa zima. 👏 Odnośnik do komentarza
GadekW Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 No to w Beskidy… 1 Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Trochę nam tu się OT robi, ale ... @grzybek nie ten format zdjęcia. Musi być "poziomo" . Popatrz na tegoroczny kalendarz 🙂 Odnośnik do komentarza
Klubowicze grzybek Opublikowano 16 Lutego 2023 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Bardziej chciałem zagrzać do zgłaszania kandydatur zimowych, ale i apeluję do Mariusza, by nie zgłaszał do konkursu foci mojego sprzętu z przyczyn technicznych,oczywistych😉 Odnośnik do komentarza
Krzynio66 Opublikowano 16 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 tez wstawie jak wroci z warsztatu a to juz wkrotce Odnośnik do komentarza
Jarko13 Opublikowano 16 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 No to ja wrzuce z dzisiejszej "zimowej" przejazdzki Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka 3 Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 17 Lutego 2023 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Jak są Beskidy to i... Jesienne Bieszczady 2022. 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi