Klubowicze grzybek Opublikowano 8 Marca 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2023 No to zrobiło się z tego zupełne bagno😡
bogdi Opublikowano 8 Marca 2023 Opublikowano 8 Marca 2023 widać, że we Wrocławiu będzie więcej do oglądania, choć bez szaleństwa https://www.facebook.com/WroclawMotorcycleShow/?locale=pl_PL
Klubowicze grzybek Opublikowano 14 Marca 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Marca 2023 Kto nie był, bo nie chciał lub nie mógł ma szansę zapoznać się z video relacją z Targów 2023 AD. I zapraszam do komentowania😉 https://motogen.pl/warsaw-motorcycle-show-2023-szczera-relacja-video-galeria-zdjec-jest-nadzieja/#Video-relacja_z_Warsaw_Motorcycle_Show_2023
Olas1 Opublikowano 16 Marca 2023 Opublikowano 16 Marca 2023 No to z bojkotu targów nic nie wyszło. Ludzi od groma szczególnie w sobotę, ale same targi... takie sobie. Jedna hala, wszystko ściśnięte na małej powierzchni. Dzięki Liberty marek jednak trochę było i było co obejrzeć, ale do czasów sprzed C19 raczej te targi nie wrócą. Pojechałem czysto towarzysko, pogadać, odwiedzić starych znajomych. nie obejrzałem w zasadzie żadnego motocykla 😁
Krzynio66 Opublikowano 17 Marca 2023 Opublikowano 17 Marca 2023 ogladalem filmik w sieci faktycznie mnostwo ludzi jedna hala ale motorki byly warte uwagi
Klubowicze grzybek Opublikowano 19 Marca 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Marca 2023 Jeszcze jedna obiektywna ocena targów okiem ,,motórzysty"😉
benski Opublikowano 19 Marca 2023 Opublikowano 19 Marca 2023 A ja z przyjaciółmi byłem na targach we Wrocławiu. Wystraszyliśmy się szykującej się miernoty w Warszawie. No cóż, dupy nie urywało. Rozczarowany byłem bylejakością. Ot, taki sobie duży stragan z motórami. Nie wiem czy to kryzys, czy wręcz przeciwnie. Na pytanie dlaczego nie ma Forzy 750 i X-ADV usłyszałem, że ich tu nie wystawiają bo w zasadzie to wszystkie mają sprzedane do końca roku. Tegoroczne targi to cień tego bo było przed Covidem.
Rekomendowane odpowiedzi