andrzejleo_az Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 W takim razie żałuj. Burgmania jest imprezą dla każdego. Można spędzić czas przy ognisku, tańcząc, grając w warcaby. Ewik organizuje znakomite konkursy. Kto lubi pije herbatę, piwko, naleweczkę Migiem. Ten zlot wyróżnia duża doza humoru i zero agresji. Ja na przykład brzydzę się alkoholem a bawiłem się zawsze znakomicie. W tym roku zdrowie nie pozwala. 1
Marcinpałuki Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 W dniu 19.04.2023 o 10:35, andrzejleo_az napisał(a): W takim razie żałuj. Burgmania jest imprezą dla każdego. Można spędzić czas przy ognisku, tańcząc, grając w warcaby. Ewik organizuje znakomite konkursy. Kto lubi pije herbatę, piwko, naleweczkę Migiem. Ten zlot wyróżnia duża doza humoru i zero agresji. Ja na przykład brzydzę się alkoholem a bawiłem się zawsze znakomicie. W tym roku zdrowie nie pozwala. Miła i zachęcająca recenzja
Klubowicze grzybek Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Kwietnia 2023 I to jest recenzja mojego przyjaciela. Potwierdzam jego słowa 1
Rekomendowane odpowiedzi