Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Stycznia 2023 Autor Administrator Opublikowano 21 Stycznia 2023 Aktualizacja uczestników 1∞ Zlotu Maxi - przeprowadzona 👋
Klubowicze El Diablo Opublikowano 23 Stycznia 2023 Klubowicze Opublikowano 23 Stycznia 2023 EL DIABLO nr na liście 64. Proszę o dopisanie od czwartku.
przemas1965 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Witam proszę o dopisanie do mojego zgłoszenia od czwartku pozycja na liście 30 przemas 1965
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Administrator Opublikowano 28 Stycznia 2023 Lista zaktualizowana w/g sugestii 👍 Już za ok miesiąc ruszą rezerwacje domków. Sztuką kwatermistrzostwa będzie się zajmował nasz drogi kolega @Wrzonio 💪
Użytkownicy Vince Opublikowano 28 Stycznia 2023 Użytkownicy Opublikowano 28 Stycznia 2023 Przelew poleciał.Pozdrowienia, M.
Sawery Opublikowano 3 Lutego 2023 Opublikowano 3 Lutego 2023 Niestety z przykrością informuję, że chcę wycofać zgłoszenie uczestnictwa z przyczyn osobistych. Pozdrawiam wszystkich
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Lutego 2023 Autor Administrator Opublikowano 3 Lutego 2023 Aktualizacja listy dokonana 👋 Za chwilę ruszamy z wątkiem organizacyjnym a już w marcu pojawi się oddzielny wątek z rezerwacjami domków.
Gora Opublikowano 4 Lutego 2023 Opublikowano 4 Lutego 2023 Dzień dobry wszystkim, Mam prośbę o dodanie do listy uczestników zlotu .🙂 Dopytuje, bo jestem totalnie nowy w tej sprawie, kupiłem Piaggio Medley 125 (chociaż planowałem zakup mocniejszego, ale w momencie zakupu wybrałem medley 2017 roku. ) No i to nie jest maxi skuter, to czy w takim wypadku przyjmiecie mnie do waszego klubu? :) Jeżeli tak, to proszę o dopisanie do listy, wariant 1 domek, od czwartku wieczora, bo po pracy wyjadę, na wieczór mam być na miejscu (jak coś sie zmieni to dam znać).1 - Koszulka XL. 2.Max 8 lat - koszulka mała,
Klubowicze grzybek Opublikowano 4 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 4 Lutego 2023 Bardzo miło nam jest ,że zgłaszasz swój udział w tak zacnej corocznej imprezie.👏 Oczywiście, że nie ma żadnych ograniczeń czy masz maxi skuter czy tez nie. To forum nie jest dyskryminujące🤣. Obserwuj ten wątek, jak i organizacyjny dotyczący zlotu. I do zobaczyska😉 1
Gora Opublikowano 4 Lutego 2023 Opublikowano 4 Lutego 2023 To, super, dziękuje, i do zobaczenia. -----Jedno pytanko jeszcze. Czy będą jeszcze dzieciaki w wieku 8- 10 lat. Czy tak naprawdę jest sens brać Maksa na zlot? Żeby się tam nie nudził jako jedyny dzieciak 🙂 I czy ktoś jeszcze ze Wrocławia, czy okolic będzie tam jechał? Możemy się zgadać i razem pojechać.
Klubowicze grzybek Opublikowano 4 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 4 Lutego 2023 Słuchaj, na pewno Twój dzieciak nie będzie jedyny. To jest maga rodzinny i towarzyski zlot. Zobacz na pierwszej stronie wątku zlot 18 Burgmanii filmiki z archiwalnych dotychczasowych zlotów i tam rozwiejesz swoje wątpliwości...... Pozdrawiam
Gora Opublikowano 5 Lutego 2023 Opublikowano 5 Lutego 2023 11 godzin temu, grzybek napisał(a): Słuchaj, na pewno Twój dzieciak nie będzie jedyny. To jest maga rodzinny i towarzyski zlot. Zobacz na pierwszej stronie wątku zlot 18 Burgmanii filmiki z archiwalnych dotychczasowych zlotów i tam rozwiejesz swoje wątpliwości...... Pozdrawiam Oglądałem, tylko chciałem się upewnić ze tym razem tez jeszcze ktoś ma zamiar brać ze sobą dzieciaków 🙂
Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MariuszBurgi Opublikowano 5 Lutego 2023 Autor Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 Lutego 2023 @Gora Zawsze na naszych zlotach są dzieci/młodzież. Raz więcej, raz mniej. Staramy się im zapewnić różne atrakcje... robim co możem ... bo przecież... czym skorupka za młodu... itd Aha, na terenie zlotu jest park linowy, dedykowany właśnie młodzieży. Można też wypożyczyć rowery wodne. Na terenie OW są jeszcze dostępne dwa tory dla skate'ów. Nudzić się raczej nie będzie 4
Arcii i Trojan Opublikowano 10 Lutego 2023 Opublikowano 10 Lutego 2023 Witam po krótkiej przerwie, proszę dopisać wariant 1 domek koszulka 4xl. POZDRAWIAM ARCI.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Lutego 2023 Autor Administrator Opublikowano 11 Lutego 2023 Lista uczestników tegorocznego zlotu zaktualizowana 👍
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 11 Lutego 2023 Użytkownicy Opublikowano 11 Lutego 2023 Na liście 54 można jednak od czwartku !?!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Lutego 2023 Autor Administrator Opublikowano 11 Lutego 2023 Ale po co ta awantura? 😉 Pewnie, że można... nawet jest to sugerowane! 😀 Wykonano 👍
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 11 Lutego 2023 Użytkownicy Opublikowano 11 Lutego 2023 3 godziny temu, MariuszBurgi napisał(a): Ale po co ta awantura? 😉 Pewnie, że można... nawet jest to sugerowane! 😀 Wykonano 👍 No to już są 2 🍺
Klubowicze MarP Opublikowano 13 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2023 Opłata za KasięP i za mnie poszła 🙂
Administrator Artix Opublikowano 17 Lutego 2023 Administrator Opublikowano 17 Lutego 2023 hello Lista została zaktualizowana o wpłaty
Klubowicze Migu Opublikowano 18 Lutego 2023 Klubowicze Opublikowano 18 Lutego 2023 Proszę o dopisanie do listy uczestników Halinkę i Miga (czwartek).
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Lutego 2023 Autor Administrator Opublikowano 18 Lutego 2023 Lista po aktualizacji deklaracji i wpłat. 28 minut temu, Migu napisał(a): Proszę o dopisanie do listy uczestników Halinkę i Miga (czwartek) Rozmiar koszulek pozwoliłem sobie dodać wg zeszłego roku. Jak wam "ubyło" lub "przybyło" - proszę o sygnał 😄
Administrator Bomber Opublikowano 18 Lutego 2023 Administrator Opublikowano 18 Lutego 2023 Wpłata poszła. Proszę o korektę na liście o dopisek " Od czwartku" dla numeru 31 i 32 :)
Rekomendowane odpowiedzi