Skocz do zawartości
Forum Burgmania

18 Zlot Maxi Skuterów *Burgmania 2023* 2-4 czerwca 2023

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Aktualizacja uczestników 1∞ Zlotu Maxi :scooter:- przeprowadzona 👋

• Klubowicze
Opublikowano

EL DIABLO  nr na liście 64. Proszę o dopisanie  od czwartku. 

Opublikowano

Witam proszę o dopisanie do mojego zgłoszenia od czwartku pozycja na liście 30 przemas 1965

• Administrator
Opublikowano

Lista zaktualizowana w/g sugestii 👍

Już za ok miesiąc ruszą rezerwacje domków. Sztuką kwatermistrzostwa będzie się zajmował nasz drogi kolega @Wrzonio 💪 

• Użytkownicy
Opublikowano

Przelew poleciał.

Pozdrowienia, M.

Opublikowano

Niestety z przykrością informuję, że chcę wycofać zgłoszenie uczestnictwa z przyczyn osobistych. Pozdrawiam wszystkich 

• Administrator
Opublikowano

Aktualizacja listy dokonana 👋 

Za chwilę ruszamy z wątkiem organizacyjnym a już w marcu pojawi się oddzielny wątek z rezerwacjami domków. 

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim,

Mam prośbę o dodanie do listy uczestników zlotu .🙂 Dopytuje, bo jestem totalnie nowy w tej sprawie, kupiłem Piaggio Medley 125 (chociaż planowałem zakup mocniejszego, ale w momencie zakupu wybrałem medley 2017 roku. ) No i to nie jest maxi skuter, to czy w takim wypadku przyjmiecie mnie do waszego klubu? :)

Jeżeli tak, to proszę o dopisanie do listy, wariant 1 domek,

od czwartku wieczora, bo po pracy wyjadę, na wieczór mam być na miejscu (jak coś sie zmieni to dam znać).1  - Koszulka XL.  2.Max 8 lat - koszulka mała, 

• Klubowicze
Opublikowano

Bardzo miło nam jest ,że zgłaszasz swój udział w tak zacnej corocznej imprezie.👏 Oczywiście, że nie ma żadnych ograniczeń czy  masz maxi skuter czy tez nie. To forum nie jest dyskryminujące🤣. Obserwuj ten wątek, jak i organizacyjny dotyczący zlotu. I do zobaczyska😉

Opublikowano

To, super, dziękuje, i do zobaczenia. 

-----Jedno pytanko jeszcze. Czy będą jeszcze dzieciaki w wieku 8- 10 lat. Czy tak naprawdę jest sens brać Maksa na zlot? Żeby się tam nie nudził jako jedyny dzieciak 🙂

I czy ktoś jeszcze ze Wrocławia, czy okolic będzie tam jechał? Możemy się zgadać i razem pojechać.

• Klubowicze
Opublikowano

Słuchaj, na pewno Twój dzieciak nie będzie jedyny. To jest maga rodzinny i towarzyski zlot. Zobacz na pierwszej stronie wątku zlot 18 Burgmanii filmiki z archiwalnych dotychczasowych zlotów i tam rozwiejesz swoje wątpliwości...... Pozdrawiam

Opublikowano
11 godzin temu, grzybek napisał(a):

Słuchaj, na pewno Twój dzieciak nie będzie jedyny. To jest maga rodzinny i towarzyski zlot. Zobacz na pierwszej stronie wątku zlot 18 Burgmanii filmiki z archiwalnych dotychczasowych zlotów i tam rozwiejesz swoje wątpliwości...... Pozdrawiam

Oglądałem, tylko chciałem się upewnić ze tym razem tez jeszcze ktoś ma zamiar brać ze sobą dzieciaków 🙂

Opublikowano

Witam po krótkiej przerwie, proszę dopisać wariant 1 domek koszulka 4xl. POZDRAWIAM ARCI.

• Administrator
Opublikowano

Lista uczestników tegorocznego zlotu zaktualizowana 👍

• Użytkownicy
Opublikowano

Na liście 54 można jednak od czwartku !?!

• Administrator
Opublikowano

Ale po co ta awantura? 😉 Pewnie, że można... nawet jest to sugerowane! 😀 Wykonano 👍

• Użytkownicy
Opublikowano
3 godziny temu, MariuszBurgi napisał(a):

Ale po co ta awantura? 😉 Pewnie, że można... nawet jest to sugerowane! 😀 Wykonano 👍

No to już są 2 🍺

• Klubowicze
Opublikowano

Opłata za KasięP i za mnie poszła 🙂

• Administrator
Opublikowano

hello 

Lista została zaktualizowana o wpłaty 

• Klubowicze
Opublikowano

Poleciało 💸🤠🛵

• Klubowicze
Opublikowano

Proszę o dopisanie do listy uczestników Halinkę i Miga (czwartek).

• Administrator
Opublikowano

Lista po aktualizacji deklaracji i wpłat.

28 minut temu, Migu napisał(a):

Proszę o dopisanie do listy uczestników Halinkę i Miga (czwartek)

Rozmiar koszulek pozwoliłem sobie dodać wg zeszłego roku. Jak wam "ubyło" lub "przybyło" - proszę o sygnał 😄

• Administrator
Opublikowano

Wpłata poszła. Proszę o korektę na liście o dopisek " Od czwartku" dla numeru 31 i 32 :)

Opublikowano

pozycja 45 wpłata poszła

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...