Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Elvis Opublikowano 1 Grudnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Grudnia 2022 Grudzień ... czas Mikołaja🎅 i śniegu❄️ ... tego pierwszego jeszcze nie widać, dotrze do nas za czas jakiś ... a o drugim coś tam mówią ale pewności żadnej ne ma ... zresztą, ja osobiście śniegu nie lubię bo w naszym rejonie to zazwyczaj zamiast niego zalega śniegowe błoto ... ale dość o śniegowej pulpie ... może co nie co o Mikołaju ... w sumie prawie wszyscy wiemy że go nie ma a on i tak przychodzi i przynosi prezenty ... no a prezenty chyba każdy lubi❓ no, tak przynajmniej myślę ... 😉 A zatem ... w ten grudniowy, świąteczny 🌲 czas, życzę wszystkim pomyślności, udanego każdego dnia, dobrych humorów i jeszcze lepszego samopoczucia, duuuuużo zdrowia, kasy i wymarzonych prezentów .... i ciepło się trzymajcie ... jeszcze tylko zima a po niej już, no właśnie, każdy wie co jest po zimie ... Miesiąc grudzień uważam za otwarty ... LwG ✋ 3
Klubowicze grzybek Opublikowano 1 Grudnia 2022 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2022 Dzięki za pierwsze Świąteczne życzenia. Tobie również składam życzenia świąteczne, spełnionych prezentów🎅🎁🌲
Elvis Opublikowano 28 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2022 No, tego się nie spodziewałem ....... frekwencja w temacie wprost nie do opisania, pozdrawiam noworocznie
Rekomendowane odpowiedzi