Klubowicze grzybek Opublikowano 14 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2022 Jako że nie mogłem uczestniczyć w imprezie ,,Mierzeja Wiślana 22", a pogoda miodzio, zrobiłem lotkę do Rewy. Po drodze Gdyńskie muzeum motoryzacji, szybka rybka na cyplu rewskim. Powrót przez Gdańsk i wizyta w salonie Triumpha. Ach, piękne sprzęty i zaliczona jazda próbna Bonneville 120. Przepiękny klasyk z pełnym wigoru serduszkiem 1.200. Uraczony wróciłem do domku.😉 3
skala Opublikowano 15 Października 2022 Opublikowano 15 Października 2022 Super, Rewa to fajne miejsce. Blisko i fajnie nawet w sezonie letnim bo nie ma tam takiego tłoku wakacyjnego.
Klubowicze grzybek Opublikowano 15 Października 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Października 2022 No podobno w sezonie letnim nie jest już tak różowo😉. Same budy z chińszczyzną , plastikami, etc.. Pełno ludzi niczym we Władysławowie.
andrzejleo_az Opublikowano 17 Października 2022 Opublikowano 17 Października 2022 Fajna wycieczka. Trzeba łapać ostatnie promienie słońca.
Rekomendowane odpowiedzi