AlbertO Opublikowano 6 Października 2022 Opublikowano 6 Października 2022 Karważ twarz! Piątek - dzień chłodnicy, trzeba wierzyć, że wystarczy 1 dzień.Piaggio X7 125, Yamaha T-max 500 ABS
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Października 2022 Autor Administrator Opublikowano 7 Października 2022 Albercik, pewnie że starczy 😀. Ogarniaj Timaxika i widzimy się jutro o 12stej 💪
AlbertO Opublikowano 7 Października 2022 Opublikowano 7 Października 2022 Niestety, mechanik na plac mnie nawet nie wpuścił. Mówi, że ma sprzęty do naprawy wszędzie nawet w przejściu. Być może da radę to ogarnąć w jeden dzień ale to będzie przyszły piątek - nie ten. Więc nie pozostaje mi nic innego jak życzyć wszystkim - smacznego....i udanej wycieczki.Piaggio X7 125, Yamaha T-max 500 ABS
Sympatycy Arecki Opublikowano 7 Października 2022 Sympatycy Opublikowano 7 Października 2022 Jeżeli można to chętnie z Juniorem dołączymy do tak zacnego grona 🙂. 1
GrzechoCnik Opublikowano 7 Października 2022 Opublikowano 7 Października 2022 2 godziny temu, AlbertO napisał: ... Więc nie pozostaje mi nic innego jak życzyć wszystkim - smacznego. ...i udanej wycieczki. Piaggio X7 125, Yamaha T-max 500 ABS @AlbertO to wsiadaj na 125, przecież jedziemy na wycieczkę a nie się ścigać.
Klubowicze Piootr Opublikowano 7 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2022 A szkoda, że spotkanie zostało zorganizowane w sobotę, a nie tradycyjnie w niedzielę 😐. Obowiązki zawodowe nie pozwolą dołączyć do kawalkady. Miłego chrupania kiełbasek życzę 🛵🔥🌭
Klubowicze DaniL Opublikowano 7 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2022 Ja postaram się dojechać na 12-stą. 1
Klubowicze El Diablo Opublikowano 7 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2022 Z radością oznajmiam , że będę obecny 🤗 1
Użytkownicy Vince Opublikowano 8 Października 2022 Użytkownicy Opublikowano 8 Października 2022 Spróbuję zdążyć
Gieńka Opublikowano 8 Października 2022 Opublikowano 8 Października 2022 Będę tylko nie wiem czy zdążę do tej 12 😜
Klubowicze arturas Opublikowano 8 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2022 Donoszę, że nad Wkrą 20st i słonkoWysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze DaniL Opublikowano 8 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2022 Świeże z trasy 1
Tatko Opublikowano 8 Października 2022 Opublikowano 8 Października 2022 Troszkę Nas jest.Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka 1
Tatko Opublikowano 8 Października 2022 Opublikowano 8 Października 2022 W dniu 6.10.2022 o 22:54, AlbertO napisał: Karważ twarz! Piątek - dzień chłodnicy, trzeba wierzyć, że wystarczy 1 dzień. Piaggio X7 125, Yamaha T-max 500 ABS Nie wiem dlaczego to u góry weszło no ale niech tam. Już w domu nie ze Wszystkimi udało się pożegnać za co przepraszam było jak zwykle zajefajnie dziękuję i do zobaczyska.
Administrator xmarcinx Opublikowano 8 Października 2022 Administrator Opublikowano 8 Października 2022 Zgodnie z przewidywaniami ognisko bardzo udane. Niektórych kolegów i koleżanek nie widziałem od lat, tak dawno się nie pokazywali, ale niektórych nie widziałem nigdy bo nie pokazywał się od dekady! A tu się pojawili. Ciasto @Gieńka przepyszne. Zjadłem trzy kawałki. Pasztet @arturas również pychota. Ze dwieście km nawinąłem i się cieszę. Droga „tam” fajna i po terytoriach, które znam, a „z powrotem” losowa kręta wg nawigacji. Fajnie, że Łódź się pojawiła. Miło było z @RONIN piąteczkę przybić. Dobre to było spotkanie.
Klubowicze JACKM Opublikowano 8 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2022 Ognisko super. Bardzo dziękujemy wszystkim za spotkanie i pogaduchy przy ognisku. Ciasto Janka pychota i Dominiki tort marchewkowy też (jeszcze raz 100 lat}. Jeszcze raz dziękujemy i do zobaczenia.
Maruda Opublikowano 8 Października 2022 Opublikowano 8 Października 2022 fajnie było się z Wami spotkać , pogadać i pośmiać się przy ognisku. Dzięki wszystkim za miło spędzony czas oby jak najczęściej 😊
Administrator Bomber Opublikowano 8 Października 2022 Administrator Opublikowano 8 Października 2022 Dzięki za przemiłe spotkanie i za pyszności - słodkości . Było super. Jak dojechałem na Mokotow to minutę po przyjeździe lunęło .
Klubowicze El Diablo Opublikowano 8 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2022 Tuż przed jesienne ognisko bardzo udane. miłe rozmowy i pyszne ciacho 🎂. Frekwencja dopisała i oby tak częściej
GrzechoCnik Opublikowano 8 Października 2022 Opublikowano 8 Października 2022 Kilka fotek ode mnie i zarejestrowana trasa do Jońca z małym "hakiem" ;). Bardzo fajne zakrętasy pomiędzy Borkowem a Pomiechówkiem i równy asfalt. W drodze powrotnej nie mieliśmy zawalidrogi i pomykaliśmy płynnie za @MariuszBurgi. Dzięki wszystkim za spotkanie i możliwość zobaczenia się z tymi dawno niewidzianymi. 1
Administrator Artix Opublikowano 8 Października 2022 Administrator Opublikowano 8 Października 2022 Dzięki Wszystkim za miłe spotkanie. Akumulatory naładowane a i deszcz nawet nie zmoczył. Fajnie było Was zobaczyć. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze DaniL Opublikowano 8 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2022 Super było się spotkać. Towarzystwo, atmosfera, trasa, pogoda, wszystko dopisało.
hoss-3 Opublikowano 8 Października 2022 Opublikowano 8 Października 2022 Łódź o 18.30 lekko "obmyta" po drodze bezpiecznie przycumowała do swoich garaży. Bardzo dziękujemy za super pogodę, pogodę ducha i miłe towarzystwo.
Marcin 78 Opublikowano 8 Października 2022 Opublikowano 8 Października 2022 Ślązok od 19 już w doma 😉 Dzięki za miłe spotkanie , wspólnie przejechane km-y, pogaduchy przy ognisku i super spędzony wspólnie czas. Pogoda dopisała , deszczu nie było , na liczniku przybyło 790km , akumulatory naładowane , ciasto Dominiki pychota , towarzystwo zaje…. fajne 👍 Pozdrawiam i do następnego , a jeśli ktoś chętny to zapraszam jutro na OZS grupy Śląskiej 😊 2
RONIN Opublikowano 8 Października 2022 Opublikowano 8 Października 2022 U mnie przybyło 350 km. Fajnie było Was wszystkich spotkać, ciasto ze śliwkami bomba. Nawet 100 km w deszczu na powrocie nie było w stanie zepsuć tego dnia.
Rekomendowane odpowiedzi