Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Wilno - szybki wypad z Pomorza Zachodniego.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jutro rano (czyli w środę 5 października) do niedzieli ruszamy wraz z żoną na dwa sqty do Wilna. Trasa oczywiście przez Warmię i Mazury. Noclegi raczej budżetowe 😜. Jeżeli ktoś jest chętny i na tyle zwariowany 😜😆🤔 i chciałby się przyłączyć to zapraszamy. Chętnie też skorzystamy z lokalnych motocyklowych przewodników w obrębie Mazur jeżeli ktoś miałby ochotę polatać z nami jeden dzień 👍. Pozdrawiamy i zapraszamy. Agnieszka i Wojtek 

P. S. W razie czego kontakt telefoniczny 605606002

• Tytuł został zmieniony na Wilno - szybki wypad z Pomorza Zachodniego.
  • Klubowicze
Opublikowano

Super wycieczka się szykuje
Patrząc na ppgodę i temperatury to może trochę szaleństwo, ale czego się nie robi dla frajdy
Udanej wyprawy i czekamy na relację

Opublikowano

Pogoda? Temperatura? Hmmm mają być super 👍 Dla nas skazanych na jazdy jesienią i wiosną prognozy są bardzo optymistyczne. 👍😜

• Administrator
Opublikowano

Super 🤩 Czekamy na foto/video relację 👍

• Klubowicze
Opublikowano

Oj czekamy na relację.... czekamy 🙂 

Opublikowano

Byliśmy. Wróciliśmy. 

IMG-0c56aae990d70773d77079ba775906ce-V.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Nawet rejestracje macie podobne. Te same roczniki,,82"😉🤣. To tylko tyle z relacji?🤔

Opublikowano
11 godzin temu, grzybek napisał:

To tylko tyle z relacji?🤔

Obecnie trzeba zrobić coś pożytecznego i wymyślić kolejny wyjazd bo pogoda zapowiada się bardzo dobrze. Może z czasem będzie relacja choć osobiście uważam, że taki wyjazd jak nasz nie zasługuje na opis w głównym dziale podróżniczym ... 😜

• Administrator
Opublikowano
12 godzin temu, Kacperki napisał:
Byliśmy. Wróciliśmy. 

Trafiliście do Księgi Rekordów Burgmanii za  najkrótszą relację wszechczasów 🥱

• Administrator
Opublikowano
Trafiliście do Księgi Rekordów Burgmanii za  najkrótszą relację wszechczasów 🥱

To prawda Rekord padł
Opublikowano

Dostrzegam jeszcze możliwość skrócenia rekordowej relacji o połowę 🤔😜😎

A tak na serio to teraz nie mam czasu. Jak będzie padać to  się pobawię 👋

• Administrator
Opublikowano

No i jakże miło się czyta taką relację 👏

Na tych wioskach to faktycznie czas się zatrzymał dawno temu ale ma to swój urok.

A MP3... tylko dla osób o mocnych nerwach 🤣

• Klubowicze
Opublikowano

🤣 No qr...a po prostu się popłakałem .(dobrze że nie posikałem)🙃

Zrobiłeś mi dzień tym opisem 👍

• Sympatycy
Opublikowano

Qrw.Jak Artur jestem popłakany 😂

Qrw zajebista relacja .Chyba kupię Piaggio 🤔.Jesteś moje góru w relacjach 

Opublikowano
W dniu 10.10.2022 o 07:30, Kacperki napisał(a):

Byliśmy. Wróciliśmy. 

IMG-0c56aae990d70773d77079ba775906ce-V.jpg

No powiem że po tej pierwszej mocno skróconej relacji druga jest bardzo wyczerpująca i fantastyczna.

Czytało się jak dobrą książkę przygodową. Gratuluję super wyprawy a przede wszystkim Super cierpliwości do sprzętu.👍👍

Opublikowano

No Qwa relacja bajka, będzie śmiała się micha cały dzień. Piaggio nawet tablicą rejestracyjną się z tego śmieje, a burgman jakby się zastanawiał- przecież to my (w opinii wielu maxiskuterowców) ciągle się psujemy.

Opublikowano

Qwa...tyle prawie co w "Psach" ,ale czytało się fajnie.🙂

Dwa pytania: stelaże na boczne kufry do Piaggio dorabiałeś sam? Szukam podobnego rozwiązania do Metropolisa.... i druga sprawa - na Litwie można tak jak u nas trójkołowcem na B? Czy też żona ma prawo jazdy motocyklowe?

• Administrator
Opublikowano

I to jest relacja 👍 super ! Piaggio bywa wq... mimo ,że miałem nowe to jakość wykonania niektórych elementów wq..🤣

• Klubowicze
Opublikowano

A może ten Piaggio nie cierpi wyjazdów na wschód🤔🤣. Masz chłopie nerwy na wodzach...

• Klubowicze
Opublikowano

Piękna relacja -Brawo

Opublikowano
W dniu 12.10.2022 o 12:45, djpj1 napisał(a):

Qwa...tyle prawie co w "Psach" ,ale czytało się fajnie.🙂

Dwa pytania: stelaże na boczne kufry do Piaggio dorabiałeś sam? Szukam podobnego rozwiązania do Metropolisa.... i druga sprawa - na Litwie można tak jak u nas trójkołowcem na B? Czy też żona ma prawo jazdy motocyklowe?

Dzwoniłem do konsulatu Litwy aby potwierdzić niejednoznaczne informacje internetowe. Usłyszałem, że z B można a warunkiem jest posiadanie prawa jazdy od 3 lat. 

Stelaż pod kufry boczne to moja wydumka pozostawiająca wiele do życzenia w zakresie estetyki ale działa dobrze i jestem zadowolony. Podstawą jest oryginalny stelaż pod kufer centralny, a do niego dopiero dalsza część. Wczoraj poprawiłem całość bo zaczęła opadać ku tyłowi i dodałem podpórkę z tyłu.