GadekW Opublikowano 15 Września 2022 Opublikowano 15 Września 2022 Rozpoczynamy głosowanie na najlepsze zdjęcie do naszego kalendarza. Dość małe zainteresowanie chęcią zabawy, a może brak pogody sprawia, że wybór jest dość skromny. Zapraszam wszystkich do głosowania i jednocześnie proszę administratorów o zamknięcie wątku "kandydatury". Dla przypomnienia: Celem konkursu na "Skuter miesiąca" jest wybranie zdjęcia, które zostanie zamieszczone w corocznym kalendarzu klubowym. Wątek jest zakładany 15-tego dnia miesiąca z ankietą (opcja - publiczna) po zamknięciu wątku - KANDYDATURY Szczegóły wątku i głosowania 1. Głosujemy do ostatniego dnia miesiąca 2. W głosowaniu oddajemy jeden głos na jedno zdjęcie. Głos oddany na własne zdjęcie jest nieważny 3. Prowadzący zamyka wątek głosowanie ostatniego dnia miesiąca w godz. 10-24 wpisując ostatniego posta >>ZAMKNIĘCIE WĄTKU Jeżeli wątek nie zostanie zamknięty w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN. Zdobywcy największej liczby głosów za 1. i 2. miejsca konkursu miesiąca, po głosowaniu powinni przekazać oryginał zdjęcia w dużej rozdzielczości pod adres e-mail: fotoburgmania@gmail.com - w tytule e-mail'a podać: nick, miejsce w konkursie, miesiąc, rok. Swój plik z foto należy przechowywać do czasu edycji klubowego kalendarza. Zdjęcia zgłoszone do głosowania: Grzybek Skala foto1 Skala foto 2 GadekW
Klubowicze kenobi Opublikowano 16 Września 2022 Klubowicze Opublikowano 16 Września 2022 "Uśmiechnięty kosmita" - 2.
Orion Opublikowano 16 Września 2022 Opublikowano 16 Września 2022 Niby na ostatnie, ale może będzie pierwsze 😀
Administrator Bomber Opublikowano 16 Września 2022 Administrator Opublikowano 16 Września 2022 Skala nr.1
Klubowicze grzybek Opublikowano 20 Września 2022 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2022 Skala - fot. nr 1
Klubowicze DaniL Opublikowano 20 Września 2022 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2022 Skala fot. 1 👍
skala Opublikowano 20 Września 2022 Opublikowano 20 Września 2022 Grzybek - oddaję głos na piękne BMW😀
tomekmajesty Opublikowano 20 Września 2022 Opublikowano 20 Września 2022 Ostatnie foto najlepsze jak dla mnieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
EndriuBis Opublikowano 21 Września 2022 Opublikowano 21 Września 2022 Generalnie podoba mi się zdjęcie nr 4 - tylko .... 🤔 zastanawia mnie czy aby ten drugi "kuń" żyje ? 😃
cezzar Opublikowano 21 Września 2022 Opublikowano 21 Września 2022 Godzinę temu, EndriuBis napisał: zastanawia mnie czy aby ten drugi "kuń" żyje ? Też mi to przyszło do głowy 🙂
Klubowicze BUGI Opublikowano 21 Września 2022 Klubowicze Opublikowano 21 Września 2022 3 koniki robią robotę 😉
Rekomendowane odpowiedzi