Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Świetnie, że tworzycie zgraną grupę na taki wypoczynek i czerpiecie radość z jazdy 👏

• Administrator
Opublikowano

Z wielką przyjemnością przeczytałem opis i obejrzałem zdjęcia, bo tamte tereny są dla mnie zupełnie nieznane. Fajna ekipa i fajną trafiliście pogodę. 

• Sympatycy
Opublikowano

Cudownie spędzony czas. Cieszę się, że mogę być częścią naszej ekipy 🤩

• Administrator
Opublikowano

Super zdjęcia i fajna traska.

• Klubowicze
Opublikowano

Opowiecie o szczegółach przy piwku na wrześniówce. Fajny wyjazd, piękny klimat niemieckich miasteczek. Wkrótce Niemcy będą mi bliższe. Czas na odkrycie tego kraju na nowo. 

• Klubowicze
Opublikowano
50 minut temu, Piootr napisał:

Opowiecie o szczegółach przy piwku na wrześniówce. Fajny wyjazd, piękny klimat niemieckich miasteczek. Wkrótce Niemcy będą mi bliższe. Czas na odkrycie tego kraju na nowo. 

Oczywiście! 😄 

Opublikowano

Już od 2 lat myślę o podobnym przelocie bo chciałem odwiedzić rodzinę w Nadrenii, oni też na 2oo pomykają.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Też przeczytałem i oglądałem zdjęcia z zainteresowaniem. 🙂 Faktycznie kierunek taki jakiś mniej popularny, góry może też nie jakieś super wysokie, ale drogi i klimaty fajne. 👍  Zakładam że  🍺  też dobre ?    Chociaż po kolorze wydaje mi się że 🍺 głównie pszeniczne, za którym nie przepadam. 

No to jak już Niemcy zaczną masowo do nas przyjeżdżać zbierać szparagi, to pewnie i my z żoną się wybierzemy w tym kierunku 😃 

• Klubowicze
Opublikowano

Endriu, byłem niemile zaskoczony, że w knajpach głównie przeniczne, albo pilsy Benediktinery.

Ale w spożywczakach mają wszystko z różnych regionów. Nawet był „nasz” Störtebaker ze Stralsundu (różne gatunki) I nasze Tyskie. Był Bayreuther i wszystkie „ogolnoniemieckie” jak Köstritzer, Paulaner, czy Berliner Kindl. 

Opublikowano

Chłopaki fajna relacja, gratulacje 👌 i miło popatrzeć ze niczego nie brakowało:

Fajne trasy, widoczki, dobre piwko i jedzonko o ekipie nie wspomnę. 👍

• Klubowicze
Opublikowano

Brawo Wy. Super. 

Opublikowano

Fajna relacja, która pokazuje, że nawet wypad za najbliższą granicę może być super.