Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Autor Sympatycy Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Wiem co się dzieje w Pakistanie, mają święto wyzwolenia. Impreza się skończyła, wylatuję 18- go z Islamabad. Jestem w hostelu Back Packers na dwunastym piętrze a widoki mam takie. 1
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Autor Sympatycy Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Można przewieźć beczkę na motorku, można.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Autor Sympatycy Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Hostel Back Pakers mieści się w tym budynku. Pozostałości po niedzielnej fecie z okazji święta. Okolica bogatsza ,dużo bogatych domów, peryferie Islamabad dla ludzi z kasą. W hostelu spotkałem parę Rosjan, jadą z Indii na Yamaha Fazer, byli trzy lata w Indiach i wracają. Wiozą ze sobą kotkę z Indii, która się w Islamabad okocila . Nie wiedzieli że kotna, wzięli ją z ulicy i teraz czekają aż się trochę uspokoi. I tak muszą czekać bo rozwalili tylną oponę, zamówili nową i czekają bo takich opon tu nie ma.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Autor Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Witejcie roztomili, dotarłem do domu dzisiaj około 16 tej, samochód miałem w Krakowie na parkingu pod lotniskiem. Wczorajszy dzień był obfitujący w sytuacje ekstremalne, był to dzień normalnego powrotu z Pakistanu. Ale się nie udało bo lot z Islamabad do Karaczi był opóźniony o dwie godziny i nie zdążyłem na odprawę do Dubaju, samolot poleciał . Musiałem znaleźć w nocy internet, zdecydowałem się na Guest House w Karaczi z netem. Dodzwoniłem się do esky żeby pomogli, nie dali rady, jedynym wyjściem był nowy lot. Szefowa TUKTUK TOURS zabukowala mi e ticet na wczoraj w nocy i mogłem się wydostać z Karaczi. Pomijając sytuację że chcieli mi wcisnąć w Guest House women do pokoju i jeszcze inne niepokojące okoliczności uciekłem z miejscówki i do odprawy warowalem na lotnisku. Reszta przebiegła sprawnie i wg planu. Lotnisko w Dubaju jest przeogromne autobus od samolotu do hali odpraw jechał siedem minut. Przesiadka na Kraków bez problemów. Dużo nowych doświadczeń, przy wchodzeniu do autobusu zauważyłem Burdż Kalifa, chciałem puknąć fotkę ale obsługa nie pozwoliła. 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Andrzeju jesteś Kozak jakich mało. Jesteś niesamowity. Relacja mega nie wiem co napisać ,czapki z głów dla Ciebie 👏.Dobrze że już w domu cały i zdrowy .💪
Moni82 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Andrzej można Ci nie tylko gratulować wyprawy ale i wielkiej odwagi💪 Brawo i dzięki za super fotorelacje dzięki której dowiedzialam się wielu nowych rzeczy 😁🤗
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Administrator Opublikowano 21 Sierpnia 2022 22 godziny temu, AndrzejMyslowiceS napisał: Dodzwoniłem się do esky żeby pomogli, nie dali rady, jedynym wyjściem był nowy lot. Szefowa TUKTUK TOURS zabukowala mi e ticet na wczoraj w nocy i mogłem się wydostać z Karaczi. Jeśli w czasie dwuetapowej podróży samolotem, któryś z przewoźników się spóźni, to przysługuje ci bilet na kolejny lot. Oczywiście tylko wtedy, kiedy to ty sam nie zawiniłeś (rezerwacja ze zbyt krótkim buforem między lotami)... ale pewnie o tym wiesz. Ciekawa podróż. Doznań wiele. Brawo 💪
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. AndrzejMyslowiceS Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Autor Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Witajcie, może na koniec krótkie podsumowanie całej wycieczki. Powiem tak, piękny kraj, piękne widoki, super atrakcje ale ludzie z tych rejonów i ich mentalność jest nieporownywalna z Europą. Żarcie pod psem, w restauracjach prosiliśmy o nieostre a rura paliła jak cholera, monotonne, ciągle to samo. Ryż, makaron i kurczaki z grilla, gotowane. Wybór zupek był większy tylko doprawione jak się jadło to puszczało w nosie. Co przeżyłem, zobaczyłem to moje, czy pojechałbym jeszcze raz, tak dużo jeszcze do zobaczenia. Dziękuję za uwagę. Nara. Może jeszcze parę zdjęć ze spraw które mnie interesują, są prawdziwe smaczki. Na ulicy ambasad otwarta skrzynka przyłącza, przy chodniku, naprzeciw ambasada Tadżykistanu. Instalacje elektryczne w Lahour. Ostatnie z Islamabad przy bazarze. 3
Sympatycy robert1973 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Andrzejku... jedno słowo mi się ciśnie na usta.... SZACUN jesteś moim idolem, nie mogę się doczekać spotkania "pysk w pysk" .....oczywiście podjadę dominem który ożył za pomocą Twoich magicznych "żelaznych przedmiotów". Pozytywnie zazdraszczam możliwości, widoków, odwagi, zorganizowania i ...... chęci na takie wojaże w Twoim wieku.. ( 90% ludzi by chętnie to zwiedziła.... przed ekranem TV)
Klubowicze Migu Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Andrzej super wyprawa jesteś gość 👍.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Godzinę temu, AndrzejMyslowiceS napisał: Witajcie, może na koniec krótkie podsumowanie całej wycieczki. Powiem tak, piękny kraj, piękne widoki, super atrakcje ale ludzie z tych rejonów i ich mentalność jest nieporownywalna z Europą. Żarcie pod psem, w restauracjach prosiliśmy o nieostre a rura paliła jak cholera, monotonne, ciągle to samo. Ryż, makaron i kurczaki z grilla, gotowane. Wybór zupek był większy tylko doprawione jak się jadło to puszczało w nosie. Co przeżyłem, zobaczyłem to moje, czy pojechałbym jeszcze raz, tak dużo jeszcze do zobaczenia. Dziękuję za uwagę. Nara. Może jeszcze parę zdjęć ze spraw które mnie interesują, są prawdziwe smaczki. Na ulicy ambasad otwarta skrzynka przyłącza, przy chodniku, naprzeciw ambasada Tadżykistanu. Instalacje elektryczne w Lahour. Ostatnie z Islamabad przy bazarze. Elektryk płakał jak to widział :D:D
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Robert nie mówiąc o bhpowcu, też by płakał.
Klubowicze kenobi Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Brakuje tam trytytek w tych instalacjach... 😜. Endrju, szacuneczek. Mega relacja.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2022 W dniu 11.08.2022 o 00:16, AndrzejMyslowiceS napisał: A kolacja z widokiem na Nanga Parbat. Marzenie 😍, super fotorelacja z podróży 👌
GrzechoCnik Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Andrzeju, zamiast marudzić na instalacje elektryczne to byś tam coś im poprawił 🙂 umiesz przecież. To flaszkę może by postawili 😄
Rekomendowane odpowiedzi