Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Sympatycy Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Witejcie roztomili , jak niektórzy z was wiedzą jestem w Pakistanie, w stolicy Islamabad. Jestem tu już parę dni, ale dzisiaj lecę liniami lokalnymi do Skardu w Himalaje. Później wyprawa na Karakorumhaywey. Jest to wyprawa zorganizowana przez TUKTUK TOURS PAKISTAN. Parę zdjęć. Wczoraj ekipa zrobiła mi niespodziankę, załatwili tort z dedykacją Kupiłem flaszkę whisky w islamskim kraju, przywieść nie można ale kupić na miejscu można. Ciekawa sprawa, mamy przewodnika pakistanczyka i on wiedział gdzie a było to w pralni pod hotelem Mariot. 5
Grzech Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udanej podróży i niezapomnianych wrażeń. Uważaj na siebie!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Powodzenia 🙂
GrzechoCnik Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 No Andrzejku,, aleś sobie trasę znalazł. Powodzenia w realizacji!
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2022 No Andrzej aleś ty mnie teraz zaimponował 😉 Powodzenia i czekam na fotki
Sympatycy krys70 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Sympatycy Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Brawo Andrzej,trzymam kciuki za wyprawę. Powodzenia i niezapomnianych przeżyć 🙂
Klubowicze Ewik Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Wspaniałych wrażeń z podróży i czekamy na relację 👍
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Artur tobie proponowałem i nie chciałeś. Miała to być wyprawa z kumplem z vstroma na motorach ale się wystraszył. Jest to podróż busami i jeepweyami. Przelot nad górami do Skardu, obłęd, szczyty wystające z chmur, super widoki. Parę zdjęć. Morele się suszą. Wczoraj chodziliśmy po Islamabad, życie jak to w biednej Azji, ludzie na chodnikach, żebrzą, kaleki jakich jeszcze nie widziałem nie pasowało robić zdjęć.
Klubowicze MarP Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Brawo Andrzej! Udanej wyprawy! 🙂👍
Klubowicze Roni Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Od razu widać, że gość nie jest "palcem robiony", nie to co MY wapniaki. Wszystkiego szczęśliwego na wyprawę. pzdr Roni i Ania
Administrator xmarcinx Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Administrator Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Czapeczka Burgmanii w Himalajach. Brawo panie Ambasadorze!
Klubowicze ziga Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Powodzenia Andrzejku
Sympatycy PawełJW Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Sympatycy Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Andrzej mistrzostwo, trzymaj się ciepło i uważaj na siebie.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Witejcie roztomili, mamy napięty grafik, problemy z internetem. Wziąłem stary telefon, do niego kupiłem SIM, połączyłem trzy telefony, hulało wszystko. W Skardu nie działa bo inny rejon, trzeba kupić nową. Dzisiaj nocujemy w K2 Paradise Guest House w Skardu. Byliśmy na tzw. Zimnej Pustyni, jeździliśmy jeepami po wydmach. Parę zdjęć.
tommac Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Źyczę niezapomnianych wrażeń, a takich na pewno nie zabraknie. Pozdrawiam.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Kto zauważy coś ciekawego na zdjęciu, dostanie magnes z Pakistanu. 2
Sobier Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Wlepka Tzn naklejka Burgmanii na szybie w lewym górnym rogu 1
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Sobier masz plusa i magnes z Pakistanu. 1
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Dolina Shigar rzeka o takiej samej nazwie wpływa do Indusu. Szefowa TUKTUK TOURS PAKISTAN.
Moni82 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Andrzej na Ciebie nie ma mocnych 💪 udanej podróży i uważaj na siebie 🤗
Klubowicze Ewik Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Świetne widoki 👍
Sympatycy robert1973 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Sympatycy Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Widzę że więcej tam Kobitek niż chłopów🤣 powodzenia Roztomiły. Czekamy na więcej super fotek. 💪👍 Ps kawałek stali szybkotnącej ma się dobrze. Dominator odpalił od strzała.
Marek Leśniak Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Andrzejku Ty to umiesz się bawić Wszystkiego najlepszego Udanej Wyprawy
GrzechoCnik Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Po coś tam Rosti jechał, jak u nas takie same upały co tam.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Autor Sympatycy Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Witejcie roztomili, grafik napięty, z internetem krucho ale jedziemy. Dzisiaj że Skardu do Hunza, gdzie nocujemy. Po drodze dwa osuwiska i czekanie dwie godziny. Droga raz szuter z kamieniami później asfalt, ale przewaga szutru. Ruch intensywny kurzy się niesamowicie. Parę zdjęć. Nasz kierowca. 2
Rekomendowane odpowiedzi