Elvis Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Sierpień ... a ja zaspałem ... a już na pewno zapomniałem o rozpoczęciu dzisiaj z rana nowego tematu 🤫 ... no ale od czego ma się kolegów, obudzili mnie na łajzapie, dziady jedne ... 😝 ... No i to tyle, kolejny miesiąc przed nami, jak to mówią w niektórych kręgach ... miesiąc bezalkoholowy ... 🤔 ... ja w każdym razie do tych kręgów się nie zaliczam więc uważam że🥃 dobrego napoju nikomu nie zaszkodzi ... rzecz jasna trza mieć umiar 👍 A tymczasem, korzystając z fajnej aury proponuję ile się da ganiać na 2oo i wykorzystywać suchość asfaltów ... oczywiście nie szaleć, bezpieczeństwo na pierwszym miejscu ... i rozwaga w ty co się robi .... Tak więc miesiąc sierpień uważam za otwarty, życzę szerokości i max przyczepności, do zobaczenia w trasie ... LwG ... 🤚 1
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2022 No i przyszedł czas na nas. Tydzień w Thuringer Wald, Rhön, okolice Renu. Dziś nasz ukochany Stutenhaus w regionie Rennsteig w lesie turyńskim. 1
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Jutro taki plan. 300 km 1
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Fajne okolice... Na przyszły rok tamte strony są jedną z opcji w przelocie do Schwarzwaldzkiej krainy (w Kehl mam znajomych) i lotek na francuską stronę... Pogody życzę i dobrej zabawy 🙂 1
EndriuBis Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Fajna wycieczka, ale ... Dlaczego tylko 3 piwa ? Jeden z kolegów wpisał się 1 sierpnia do książki u proboszcza ? czy daje z tej miski ? 🤣 A nie 🤔 to pewnie @ArtCho już nie dali, bo by mu wszystkie zdjęcia do góry nogami wyszły 😜 1
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Dziś 8 godzin winkielków, spokoju i radości z jazdy Jutro przed nami 260 km. Jedziemy w kierunku Koblencji, żeby w czwartek zrobić trasę nad Renem i w górach Taunus. 3
cris76 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zazdraszczam😜 Wypad na wypasie. Słoneczka życzę.
GrzechoCnik Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Krótkie relaksowe przejazdy i długie forsowne odpoczynki - tak trzymać !
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2022 W dniu 2.08.2022 o 18:56, EndriuBis napisał: Trzy szkła i miska... No, ale co kto lubi 🤣 A ja się w końcu zebrałem do przemielenia wielu gigabajtów wideo materiału i po kilku godzinach pracy skleciłem film z Burgmaniowo-urlopowego wypadu... Na Słowenię, trzeba jeszcze chwilę poczekać... 1
Klubowicze grzybek Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Sławek! Jak zwykle,pełna profeska. Szacun. Obejrzałem przed snem jak dobranockę.pozdrawiam 1
wd40 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Jutro w Wolinie festiwal Slowian i Wikingow a o 17 wystapi Zenek M. Wstep wolny, w razie czego można powiedzieć, ze jesteście od wd40😇
Klubowicze ArtCho Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Dziś ostatni nocleg naszego wyjazdu. Było trochę za gorąco, ale lepsze to, niż zmartwienie czy będzie padać czy nie. Wczoraj zahaczyliśmy o Koblencję, a potem trochę wzdłuż Renu, trochę przez winkielki w górach Taunus dojechaliśmy do Moguncji. Najlepszy był odcinek w górach Taunus - jakieś 29 km winkielkow, bez ruchu aut i z równiutką nawierzchnia. Winkielki na 60-100 km/h - poezja. A dziś szybki skok z Moguncji za Frankfurt i 220 km krętymi drogami północnej Bawarii, Frankonii i Turyngii. Dzisiejsza trasa 4
Klubowicze ArtCho Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2022 No i koniec wycieczki. 2350 km za nami, mnóstwo wrażeń i już myślimy o przyszłym roku. 1
cris76 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Dawno mnie tu nie było....... ale to nie oznacza ze nie ganiam. Maxio prawie nie stygnie, tylko czasu brak na wycieczki (dużo ganiam użytkowo).Mam nadzieję że będę mógł przyjechać do Pogorzelicy. Wczorajszy wypad do Żydowa, elektrownia wodna i jej piękny widok na dolne jezioro. Załapałem się na piękny zachód słońca.... ale też i spadek temp. do 14 stopni🥶 Trwał proces spuszczania wody do dolnego jeziora=produkcja prądu. Wizyta na dolnym jeziorze wykazywała podnoszenie lustra wody, ciekawe zjawisko.
cris76 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 W dniu 8.08.2022 o 12:06, cris76 napisał: Dawno mnie tu nie było....... ale to nie oznacza ze nie ganiam. Maxio prawie nie stygnie, tylko czasu brak na wycieczki (dużo ganiam użytkowo).Mam nadzieję że będę mógł przyjechać do Pogorzelicy. Wczorajszy wypad do Żydowa, elektrownia wodna i jej piękny widok na dolne jezioro. Załapałem się na piękny zachód słońca.... ale też i spadek temp. do 14 stopni🥶 Trwał proces spuszczania wody do dolnego jeziora=produkcja prądu. Wizyta na dolnym jeziorze wykazywała podnoszenie lustra wody, ciekawe zjawisko. zapomniałem dodać fotkę elektrowni
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Od razu przepraszam, że nie dawałem anonsu wcześniej, ale decyzja o wypadzie zapadła ostatecznie po 21-szej w niedzielę, a Janusz dołączył do nas przez przypadek, bo spotkałem go w drodze do pracy i zagadaliśmy chwilę... Tak więc w "świąteczny" poniedziałek zrobiliśmy szybką (sześć godzin, bo ja dziś zmów do pracy) lotkę do miejscowości Demmin (DE)... Trochę pozwiedzane, choć katedra zamknięta na głucho, ale chłopaki już wycenili wartość złomu wystawionego na zewnątrz, a później potargaliśmy bobra... Fajna trasa poza autostradami i nawinięte niemal 200 km... 1
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Jutro czwartek 18-ta?
Klubowicze bilety Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2022 16 godzin temu, bilety napisał: Jutro czwartek 18-ta? Ok, nie ma chętnych a ja mam słabą logistykę do skutera więc odpuszczam.
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 24 Sierpnia 2022 5 godzin temu, ADAM84 napisał: Jutro czwartek ktoś chętny? Jak najbardziej, 🛵 🛵 🛵 🛵 🛵
Rzelu Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Ja niestety w pracy, ktoś warzy żeby pić mógł ktoś...
Klubowicze bilety Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2022 5 godzin temu, kunisz napisał: Jestem chętny. 😀 👍
Klubowicze bilety Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Spot rozpoczętyWysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi